Op zoek naar een actieve en avontuurlijke vakantie?

Beoordeling:9.1 uit 39154 ervaringen

Van onze blog

De 5 mooiste surfspots in laidback Portugal

Waar langs de Portugese kust parkeer jij straks de camper of caravan? Tip: vergeet geen surfplank mee te nemen!

Gevonden: Sloveens watersportwalhalla!

Raften, kajakken, canyoning of gewoon lekker zwemmen? Je doet het in en rondom de knalblauwe Soca rivier.

5 onvergetelijke hikes in Noorwegen

Lastig kiezen, met zoveel knipogende wildernissen. Daarom maakten wij alvast een paar verkennende hikes.

Inspanning vs. ontspanning

Met een camper ben je mobiel en kom je op de mooiste plekken. En dat komt goed uit, want jij bent op een missie: rotsklimmen, golfsurfen of urenlang door de heuvels trappen.

Gooi je klimgear achterin jouw deelcamper, bind je surfboard op het dak, zet de wielerfietsen op de trekhaak en rijd jouw huis op wielen zo dicht mogelijk bij de plek van jouw avontuur.

Douchen na de inspanning? Geen probleem. Alles makkelijk opruimen? Zo gepiept. Vind hier de ideale camper voor jouw expeditie en beleef de ultieme vakantie vol actie en avontuur. 

 

Ervaringen

mei 2022
Reserveren liep prima. Misschien een idee om na reservering het telefoonnummer van de verhuurder te vermelden? Nu duurde het op een gegeven moment een paar dagen voordat hij reageerde op vragen via de berichten en had ik hem graag even gebeld.

mei 2022
De website mag wat duidelijker als het gaat om filters, bijv. huisdieren. Het zoeken in de omgeving van je woonplaats is niet best geregeld. Aanbiedingen op 100km van huis vind ik niet inde omgeving.

mei 2022
aanbod goed te bekijken, bij boeken overzichtelijk en niet te veel toeters en bellen, goed zakelijk te overzien., de herinnering mails of sms voor betaling en borg mooi op tijd en duidelijk. houden zo

mei 2022
Wij zijn door vrienden geadviseerd om op de site van Camptoo te kijken als wij een camper wilden huren. Zodoende hebben wij een camper gehuurd van Hans en Barbara in Roosendaal. Mede omdat onze kennissen uit Middelharnis met ons zijn meegegaan en die in het bezit zijn van een eigen camper. Wij zijn onder de indruk van alle informatie die je van Camptoo krijgt. En zouden wij ooit weer een camper huren, dan gaan wij voor Camptoo. Met vriendelijke groet; Gerrit en Tijmie van den Hoorn.

mei 2022
De verloop van de verhuring met het invullen van de papieren verliep vlot. Hebben we samen met de verhuurder ingevuld. Nadien hadden we snel onze waarborg terug.

mei 2022
Verhuurder nam niet de tijd (zoals voorgeschreven door Camptoo) om foto's en of filmpjes van de bestaande schade vast te leggen. Dat zouden jullie misschien toch iets meer moeten afdwingen of dringender adviseren. Dat is altijd beter voor beide partijen. Voor ons een les in ieder geval.

Fotograaf Chris ging kamperen in hartje winter

"‘s Ochtends een kopje koffie maken vanuit je bed en na rustig wakker worden meteen genieten van al het moois wat Schotland te bieden heeft."

Chris König genoot met volle teugen van Schotland en maakte daar prachtige foto's van. Wij waren vooral benieuwd: hoe beviel het kamperen in de winter?

Lees het interview

Een kijkje in ons aanbod aan huurcampers

 • v.a. €15 per nacht
  (2)

  Kip regenboog 320, B rijbewijs. Klein maar fijn

  36Willemsoord
 • v.a. €25 per nacht
  (11)

  Lichtgewicht en luxe 4 pers. Kip caravan met voortent en fietsendrager

  46Herkenbosch
 • v.a. €29 per nacht
  (6)

  Teardrop Camptrailer compact & zuinig!

  22Stolwijk