Huur voordelig een camper met automaat van een particulier

Beoordeling:9.1 uit 41179 ervaringen
 1. Zoek en vind de geschikte automaat camper
  Zoek en vind de geschikte automaat camper
 2. Vraag een reservering aan bij de eigenaar
  Vraag een reservering aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via ons platform
  Betaal veilig en gemakkelijk via ons platform
 1. Stap 1

  Zoek en vind de geschikte automaat camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservering aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via ons platform

Camptoo is het grootste deelplatform voor campers en caravans van Nederland, wat ook betekent dat we het grootste en meest diverse aanbod kunnen bieden. Voor ieder wat wils dus. Dat betekent dat er ook genoeg campers met een automaat op Camptoo te huren zijn. Of je nou een camperbus, semi-integraal, integraal of alkoof met een automaatbak wilt, er zit er vast een voor je bij. Neem onderaan deze pagina alvast een kijkje in het aanbod met automaat of klik door via de button om het volledige aanbod te zien. 

Als je een camper wilt huren met automaat, betekent dat niet meteen dat je beperkt bent tot een kleine selectie campers. Wist je bijvoorbeeld dat we zelfs een schoolbus, omgebouwde camper, 4x4 en een oude buurtbus (inclusief automatische deuren) op ons platform te huur hebben als automaat? Ook als je een beperking hebt en daardoor liever een automaat camper huurt, kun je bij Camptoo terecht. 

 

Een kijkje in ons aanbod aan huurcampers

 • v.a. €97 per nacht
  (2)

  Westfalia Nugget 2.0l 185pk Automaat !

  45Sint-Truiden
 • v.a. €101 per nacht
  (2)

  De vrijheid van kamperen, de luxe van een hotelkamer

  24Tielt
 • v.a. €127 per nacht

  Cocoontje doorkruis er heel Europa mee

  44Geetbets
 • v.a. €115 per nacht

  Luxecamper met 9traps automaat 2020

  44Pittem
 • v.a. €186 per nacht

  uw vakantie begint in deze luxueuze Hymer BMC/I 680 - Integraal

  44Veurne
 • v.a. €115 per nacht

  Volledig uitgeruste en nieuwe Mobilhome (2022) - Roller Team Performance plus 284 TL (5 personen)

  55Hasselt

Ervaringen

jun. 2022
Wij kwamen bij Tom en Rogier omdat onze gereserveerde camper op het laatst afgezegd werd. Camptoo heeft goed haar best gedaan om op het laatste nippertje een vervanger te vinden.

jun. 2022
De site van Camptoo is duidelijk en overzichtelijk met alle filters om de juiste keuze te kunnen maken . De communicatie heb ik als prettig en professioneel ervaren, met een uitgebreide lijst van gebruiksinformatie en tips, die zeker handig zijn als het de 1e keer is om met een camper op pad te gaan.

jun. 2022
Het is een overzichtelijke website en het was eenvoudig om een camper te vinden. communicatie verliep goed. Reserveringsproces was duidelijk. Voor ons was dit de eerste keer dat we via Camptoo een camper huurden. Camptoo regelt wat verzekeringen betreft alles met de eigenaar en voor ons als huurders geeft het veel duidelijkheid en daardoor het gevoel dat alles omtrent huur goed is geregeld.

jun. 2022
Ik vond bij camptoo precies de camper die we zochten, het reserveren was duidelijk , makkelijk en betrouwbaar, alles was snel geregeld en ook bij terugkomst ook weer alles snel geregeld met borg terugbetaling, heel fijn allemaal , bedankt !

jun. 2022
Ging allemaal netjes en prima. Ik denk wel dat er veel geld gaat naar of verzekeringen of naar camp too. Zou wel eens naar gekeken kunnen worden vooral bij oudere voertuigen.

jun. 2022
Wij zijn erg tevreden over jullie organisatie duidelijke communicatie. Alleen hadden we graag in een iets eerder stadium contact met Tom willen hebben. We konden geen email of 06 nummers met elkaar uitwisselen, dat was wat jammer. Verder zeer duidelijk hoor tot aan de berichtjes van de borg en de reis allemaal heel fijn. We zouden zo weer via jullie een boeking doen