Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

handige compacte camper voorzien van een krachtige motor!
Bekijk camper

Wij hebben voor deze camper gekozen om verschillende redenen: bij de traditionele verhuurders krijg je een (bijna) nieuw voertuig aangeboden, aan de bijhorende prijs natuurlijk. Maar ik zou me geen moment echt relaxed voelen als ik voortdurend moet opletten wat ik doe. Niet dat ik nonchalant omspring met deze camper, maar er zijn uiteraard al gebruikssporen en dan voel ik me meer op mijn gemak. De prijs is ook niet zo hoog. En voor ons belangrijk: onze hond mocht mee. Door de leeftijd van deze camper waren er geen luxe uitrustingen zoals airco, cruisecontrole, en nog van die dingen. Maar eerlijk, ik heb die geen enkel moment gemist. De noodzakelijk voorzieningen zoals keuken, frigo, douche, enz zijn aanwezig en doen wat er van verwacht word. Joviale verhuurder, correcte uitleg en hij gaf zelfs nog een boek mee met kampeer adressen. Voor herhaling vatbaar !
Bekijk camper

Fantastische vakantie gehad die super begonnen was dankzij de vriendelijke ontvangst en uitleg van de verhuurders. Camper was tiptop in orde en zelfs aan de kleine attentie was gedacht (boekje met reistips over onze bestemming). Wij bevelen dit zeker aan onze kennissen aan. Dank je wel Kristel &Jean Pierre!!!
Bekijk camper