Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Voor ons was het een primeur, reizen in een campervan. Maar na een leuk weekendje, smaakt het allesinds naar meer. We kenden de streek al een beetje, maar op deze manier hadden we ze nog niet gezien. Je rijdt overal naartoe en je parkeert zoals een gewone auto. Echt ideaal dus! De VW California van Wouter was compleet uitgerust en daar hebben we niks slecht over te zeggen. De uitleg en onthaal van Wouter waren ook top!
Bekijk camper

Zeer tevreden
Bekijk camper

Bart is heel vriendelijk en behulpzaam. De camper was perfzct uitgerust.
Bekijk camper