Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

De camper van David was in heel goede staat en heel erg netjes. Het rijden was heel comfortabel en hij was voorzien van alle noodzakelijk gadgets om er een super vakantie van te maken. David en familie waren heel behulpzaam en correct. Het is zeker een aanrader om bij hen te huren. Hopelijk tot een volgende keer:-)
Bekijk camper

Wat een fijne camper om voor de eerste keer mee op pad te gaan! Door de duidelijke uitleg en bereikbaarheid van Joris&Wendy, vertrokken we met veel vertrouwen. Onze kleine meisjes vonden het ook super om in te slapen en zo dicht bij de natuur te zijn. Zeker een aanrader!
Bekijk camper

Het was een mooie vakantie 10 dage moezel en prachtig weer meer moest dat niet zijn , en dan nog een pracht van een kamper zo goed als nieuw TOP!!!
Bekijk camper