Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Zeer fijne reiservaring dankzij deze camper! De camper bevat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis of weekend. Ook de verhuurders zijn heel vriendelijk! De communicatie verliep dan ook vlekkeloos. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

ikzelf en mijn zoon hadden voor het eerst een vakantie met een camper . Door toeval en wat opzoekwerk kwamen we terecht bij Yvan . Ik denk dat we het niet beter konden treffen - bij de eerste kennismaking , kregen we een zeer gedetailleerde en goede uitleg , wat ons meteen vertrouwen gaf temeer dat we zeer vriendelijk onthaalt werden . Ons verlof is uitermate goed verlopen en de camper was een dikke 10 op 10 ( net een hotelkamer !!) - bij terugkomst een hartelijke ontvangst en alles is prima verlopen - ik zou zeggen , huur de mooie en moderne en comfortabele camper van Yvan in volle vertrouwen , natuurlijk niet vergeten dat je als huurder ook verplichtingen hebt ( heb respect voor andermans gerief !! ) Dank je wel Yvan - 't was aangenaam samenwerken Groeten Jan en Michel uit Koksijde
Bekijk camper

Zeer mooie mobilhome. Goed verzorgd. We hebben heerlijk geslapen, zelfs bij buitentemperaturen tot -2°! Zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper