Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Leuke eerste camper ervaring met prachtige camper. Goed en volledig materiaal. Goede begeleiding en vlotte afhandeling. Mooi zo.
Bekijk camper

Onze reis met de camper van Toby was een top ervaring van begin tot einde. Na een warm ontvangst en een grondige uitleg konden we aan ons eerste camperavontuur beginnen. De compleet uitgeruste wagen en Toby's enthousiasme en flexibiliteit, zorgden samen voor een onvergetelijke trip. Toby's van bracht ons veilig en comfortabel op onze bestemming een ook 's nachts sliepen we als een roosje. Zeker een aanrader voor wie wilt gaan kamperen!
Bekijk camper

Super fijn en functioneel busje. Otis heeft ons veilig en wel tot in het Zwarte Woud gebracht, een aangename nachtrust geboden en ons voorzien van eten met het praktische uitschuifbare keukentje. Aanrader voor koppels!
Bekijk camper