Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Heel aangename ontvangst en teruggave van de camper. Vooral de grote opslagruimte met een dubbelbed erboven werden enorm geapprecieerd. De camper zelf rijdt heel vlot en stabiel. Alle comfort is aanwezig en functioneert heel goed. Wat ons betreft een aanrader.
Bekijk camper

Het was onze eerste kampeervakantie met een camper.... en zeker niet onze laatste ! De camper was ruim genoeg voor ons 2 en onze 2 jongens. Hij was heel gebruiksvriendelijk.Door de 4 vaste slaapplaatsen moesten we niet verbouwen om te slapen wat heel leuk als je nog niet buiten kan zitten door het koude weer Door de behulpzaamheid van Didier waren we direct op ons gemak.
Bekijk camper

Onze eerste keer met een camper op reis en ik wou dat we camptoo veel langer hadden gekend.
Bekijk camper