Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

De camper was kraaknet bij in ontvangst name. Ik heb hem dan in dezelfde staat terug bezorgd. De uitleg die ik van Wim kreeg, was meer dan compleet. Het heeft mij zeker verder geholpen bij het gebruik van de camper. Het echtpaar DAUWE zijn correcte en aangename mensen. Mijn echtgenote, mijn kleinzoontje en ikzelf hebben veel plezier beleefd . Zeker voor herhaling vatbaar. Up to next year ! Vriendelijke groeten, Johnny
Bekijk camper

Een prima camper voorzien van alle comfort. De uitrusting is zéér compleet, ja kan met een gerust gevoel op reis vertrekken alles is aanwezig! De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam, fijne mensen om met een gerust gevoel bij te huren.
Bekijk camper

Zeer mooie camper,duidelijke uitleg en vriendelijke verhuurders.Meer heb je niet nodig om te vertrekken!
Bekijk camper