Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Wij hebben een geweldige reis gehad. Contact met de verhuurder verliep prima, we kregen alle uitleg en de boodschap mee dat we altijd konden bellen als we vragen hadden. De camper is natuurlijk op leeftijd maar zag er prima uit. Boven een fijn formaat qua parkeren en manouvreren. Kortom een aanrader.
Bekijk camper

Zeer fijne reiservaring dankzij deze camper! De camper bevat alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis of weekend. Ook de verhuurders zijn heel vriendelijk! De communicatie verliep dan ook vlekkeloos. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Bekijk camper

Voor ons was het onze eerste trip. Wij hebben samen met onze 3 dochters genoten, ondanks dat het weer niet geweldig was. De camper is groot genoeg voor 6 personen. Voor kinderen is de alkoof zelfs groot genoeg om met z'n drieen in de langsrichting te liggen. Ook de grote garage aan de achterkant met luik naar binnen is een grote troef. De service en ondersteuning door Kristel en Jean-Pierre is voorbeeldig. Dit smaakt zeker naar meer!
Bekijk camper