Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Onze 3 weken lange reis naar Noorwegen was fantastisch. Het land overtrof alle verwachtingen! We kampeerden op 2 nachten na telkens in de prachtige natuur (lees: aan de rand van een Fjord, meer, bergriviertje of midden in een bos of kasteelpark. We reisden met 4 (kids van 11 en 6) en genoten van de ruimte, praktisch gebruik en handige indeling die de camper heeft. Autonomie voor 3 dagen is geen probleem, 1 gasfles volstond voor 3 weken (in de prijs) en we geraakten dankzij de relatief korte 6m overal doorheen. Tel een verbruik van iets boven 10l/100km. Tip: wij testen deze camper eerst gedurende een paar dagen in de champagnestreek. Dat leert veel over het rijgedrag, de omvang, gebruik en praktische dingen. Zeker doen!
Bekijk camper

De camper van Gaetan was picco bello. We hebben erg genoten van het rijcomfort onderweg. De koelkast, het gasfornuis, de huisraad, het lavabootje, alles was in perfecte staat! De kinderen waren niet weg te slaan van het "slaapkamertje" onder het dak. Wijzelf hebben achterin ook goed geslapen. Na enkele dagen begon het ritueel van het inrichten en opruimen van de slaapplaats achterin wel wat te vervelen. Om handig binnen te eten, gaat het ronddraaien van de voorste zetels misschien ietwat te stroef.
Bekijk camper

Reizen met Otis was héérlijk. We hebben steeds mooie plekjes gevonden om gezellig te koken en de nacht door te brengen. De campervan is super proper en praktisch ingericht. Het keukentje werkt prima, de matras slaapt heel comfortabel en het luikje kan 's nachts open gezet worden voor wat frisse lucht. Het was een top ervaring om met dit busje rond te reizen! We voelden ons steeds veilig, comfortabel en konden telkens op mooi plekje overnachten. Ook een supervlotte afhandeling van alle praktische zaken. Zeker een aanrader!
Bekijk camper