Campers huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Toffe ervaring . Knappe en heel nette camper.
Bekijk camper

Dit was een zeer goede ervaring voor ons. Alles was goed geregeld en de eigenaar was top. Goede uitleg, zeer mooie camper, voor herhaling vatbaar. Dank aan Ilse en Ludwig.
Bekijk camper

Ik raad deze camper tenzeerste aan. Voorzien van alle luxe comfort. Verwarming op gas als je slaapt. Wij waren natuurlijk op winter vakantie in Frankrijk waar we het nieuwe jaar vierde. Samen met twee grote kinderen. Het bedieningspaneel voor alles nutsvoorzieningen was ook gemakkelijk. De zetels die je kan draaien om gezellig te eten of een spelletje te spelen. De grote bergruimte achteraan voor tafels en stoelen. Het bed voorbeeld die je met bedieningsknoppen kan doen zakken en terugomhoog kan doen. Echt de max om niet telkens je bed opnieuw te hoeven bergen. Wij hebben buiten gezeten outdoor leefstyl en toch alle luxe gekend. Ik zou het zo opnieuw doen. Een rijdend hotel en de vele verschillende nutsvoorzieningen waren een luxe. Zonneenergie of electriciteit of gas. Toppie. Communicatie met Leen was ook top.
Bekijk camper