Huur een mobilhome van een particulier in Geel

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Geel? Via Camptoo natuurlijk!

 

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Caravan en mobilhome

Mobilhomes in de omgeving van Geel

 • v.a. €99 per nacht 
  (35)

  Jonge Rimor XGO-camper , met volledige uitrusting

  45Essen
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  mooie ruime familiecamper

  44machelen
 • v.a. €99 per nacht 
  (1)

  Complete Knaus Boxstar 600 Street

  34Oirschot
 • v.a. €99 per nacht 
  (1)

  Adria Twin 640 SGX Supreme AUTOMAAT

  34Sint-Truiden
 • v.a. €97 per nacht 
  (1)

  mooie, nieuwe familiecamper

  44Machelen
 • v.a. €108 per nacht 
  (1)

  ADRIA Matrix M600SL

  44Sint-Truiden
 • v.a. €108 per nacht 
  (1)

  Knaus Boxstar 600 Street pop-up AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €103 per nacht 
  (4)

  Adria Twin 640 SLB Supreme NIEUW!

  34Sint-Truiden
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Adria Twin 600 SP Family

  44Sint-Truiden

Wat kun je doen in Geel? 

Geel is een perfect uitgangspunt om je reis met een mobilhome te starten. Je kunt hier een mooie stadswandeling maken of een uitgezette fietstocht maken. Kijk voor alle routes op de pagina van Visit Geel. In de stad zelf kun je bijvoorbeeld het lampenmuseum of bakkerijmuseum bezoeken. Liever buiten? Bekijk dan de beeldentuin van Hugo Voeten. 

Met de mobilhome rondom Geel

Een logisch vervolg als u van steden houdt is natuurlijk een bezoek aan Antwerpen. Wij duiken de natuur, richting het oosten. In Bosland is genoeg te doen met zelfs een heuse Sahara! Voor avonturen met kinderen, maar ook voor mooie fiets- of wandeltochten. Je kunt zelfs dóór de bomen fietsen als onderdeel van het Limburgse fietsroutenetwerk. Vanuit Geel is ook de oversteek naar het Nederlandse Zeeland zo gemaakt. Geniet van de stranden, bewonder de machtige bouwwerken als de Oosterscheldekering of ga mee op zeehondensafari!

Mobilhome aanbod in Geel

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en buscampers aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Geel. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

Gebouw in geel

Ervaringen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Probleem om fotos op te laten via de app. Daarom hebben wij niet de schade kunnen invullen gedurende de overnamen. Wij waren verplicht om "niet beschadigd" te vinken. Email opgestuurd om het te melden maar mijn email was verkeerd geinterpreteerd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.