Huur een mobilhome van een particulier in Geel

Beoordeling:9.1 uit 40813 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Geel? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een camper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke motorhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper of buscamper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Mobilhomes in de omgeving van Geel

 • v.a. €99 per nacht
  (32)

  Jonge Rimor XGO-camper , met volledige uitrusting

  45Essen
 • v.a. €109 per nacht
  (2)

  Rijmaaraan

  46Westerlo
 • v.a. €103 per nacht

  Knaus Boxstar Freeway 630 AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €103 per nacht

  Adria Twin 640SGX Plus

  34St-Truiden
 • v.a. €109 per nacht
  (1)

  ADRIA Matrix M600SL

  44Sint-Truiden
 • v.a. €158 per nacht

  Nieuw zomer 2022 - Rollerteam 287 AUT. - Huisdieren toegelaten!

  44Lille
 • v.a. €118 per nacht
  (20)

  Ruime mobilhome te huur

  55Rotselaar
 • v.a. €158 per nacht

  Nieuw zomer 2022 - Rollerteam 267 AUT. - Huisdieren toegelaten!

  44Lille
 • v.a. €109 per nacht

  Dethleffs JUST90 EB7052 A AUTOMAAT

  44Sint-Truiden

Wat kun je doen in Geel? 

Geel is een perfect uitgangspunt om je reis met een mobilhome te starten. Je kunt hier een mooie stadswandeling maken of een uitgezette fietstocht maken. Kijk voor alle routes op de pagina van Visit Geel. In de stad zelf kun je bijvoorbeeld het lampenmuseum of bakkerijmuseum bezoeken. Liever buiten? Bekijk dan de beeldentuin van Hugo Voeten. 

Met de mobilhome rondom Geel

Een logisch vervolg als u van steden houdt is natuurlijk een bezoek aan Antwerpen. Wij duiken de natuur, richting het oosten. In Bosland is genoeg te doen met zelfs een heuse Sahara! Voor avonturen met kinderen, maar ook voor mooie fiets- of wandeltochten. Je kunt zelfs dóór de bomen fietsen als onderdeel van het Limburgse fietsroutenetwerk. Vanuit Geel is ook de oversteek naar het Nederlandse Zeeland zo gemaakt. Geniet van de stranden, bewonder de machtige bouwwerken als de Oosterscheldekering of ga mee op zeehondensafari!

Mobilhome aanbod in Geel

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van campers en buscampers aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Geel. Vraag een reservering aan bij de camper die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

Ervaringen

jun. 2022
Prima,het ging makkelijk en voelde vertrouwd aan Vooral de controle aan twee kanten vonden wij wel fijn zodat je ook weet dat het betrouwbaar is en de verhuurder weet wie hij de camper meegeeft

jun. 2022
Over het algemeen vind ik het systeem van aanvraag en wachten op antwoord niet handig. Het duurt dikwijls een hele tijd voor je reactie hebt. Na een tijd begin je dan op een paar campers te gokken terwijl ik me er dan ook slecht bij voel als er dan uiteindelijk meerdere zouden aangeven dat ze vrij zijn. Het is niet omdat op de site ze als 'vrij' staan, ze effectief ook nog vrij zijn. Ik was dan ook blij dat Lisa van wie we gehuurd hebben zeer vlug een bevrijdend berichtje stuurde.

jun. 2022
alles verliep perfect, eenvoudige en geschikte keuze. ik had vooraf in de mail slechts 1 checklist opgemerkt, terwijl in de latere sms er een drietal gereed zat, misschien had ik beter moeten kijken in die eerste mails. Na voorafbetaling alsook het voorschot zou er wel direct een bevestiging mogen komen per sms dat alles betaald is en de mobilhome zeker gereserveerd is.