Huur een mobilhome van een particulier in Limburg

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Limburg? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Mobilhome met familie

Mobilhomes in Limburg

 • v.a. €99 per nacht 
  (1)

  Adria Twin 640 SGX Supreme AUTOMAAT

  34Sint-Truiden
 • v.a. €108 per nacht 
  (1)

  Knaus Boxstar 600 Street pop-up AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €108 per nacht 
  (1)

  ADRIA Matrix M600SL

  44Sint-Truiden
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Adria Twin 600 SP Family

  44Sint-Truiden
 • v.a. €103 per nacht 
  (4)

  Adria Twin 640 SLB Supreme NIEUW!

  34Sint-Truiden
 • v.a. €109 per nacht 

  Dethleff's Just 90 EB7052 automaat 5pl

  55Sint-Truiden
 • v.a. €120 per nacht 

  Roller Team Zefino 284TL

  55Sint-Truiden
 • v.a. €115 per nacht 
  (4)

  Volledig uitgeruste mobilhome (2022) - Roller Team Performance plus 284 TL (5 personen)

  55Hasselt
 • v.a. €109 per nacht 

  Volkswagen Grand California

  44Sint-Truiden

Limburgse gastvriendelijkheid

Limburg staat gekent als de vriendelijkste provincie in België. De perfecte plek dus om je mobilhomeroute te starten. Geniet van de uitgestrekte natuur, of steden als Hasselt en Genk. Limburg leefde op in het begin van de jaren 1900 als mijngebied. De mijnen zijn dan misschien al gesloten, de indrukwekkende infrastructuren die in die tijd werden gebruikt, zijn nog steeds openbaar en een bezoek waard. Voor fietsliefhebbers heeft Limburg verschillende unieke routes zoals: 'Fietsen door het Water' in Bokrijk, 'Fietsen door de Bomen' in Bosland en 'Fietsen door de Heide' in het Nationaal Park Hoge Kempen. Allen daarheen dus!

Bestemmingen in de omgeving van Limburg

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in Limburg kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. België ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goede afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in Limburg

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Limburg. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

paarden in de wei Limburg Belgie

Ervaringen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Probleem om fotos op te laten via de app. Daarom hebben wij niet de schade kunnen invullen gedurende de overnamen. Wij waren verplicht om "niet beschadigd" te vinken. Email opgestuurd om het te melden maar mijn email was verkeerd geinterpreteerd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.