Huur een mobilhome van een particulier in Oost-Vlaanderen

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Oost-Vlaanderen? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Familie aan een mobilhome

Mobilhomes in Oost-Vlaanderen

 • v.a. €115 per nacht 
  (4)

  Carado T338 Premium eco

  45Meerdonk
 • v.a. €127 per nacht 
  (5)

  Weinsberg Caracore 700MEG NIEUW 2022

  44Meerdonk
 • v.a. €109 per nacht 
  (8)

  Sunlight T68 Adventure Premium

  54Meerdonk
 • v.a. €72 per nacht 
  (1)

  Fijne familiecamper 4 personen

  55Idegem
 • v.a. €101 per nacht 
  (15)

  Ruime McLouis camper met 150 Pk motor

  46Stekene
 • v.a. €115 per nacht 
  (9)

  Paths are made by driving

  55Assenede
 • v.a. €104 per nacht 

  Camper Roller Team (CI) met 150 Pk motor

  46Koewacht (Stekene) Belgium
 • v.a. €97 per nacht 

  Weinsberg Caracompact 600MEG NIEUW MODEL

  24Meerdonk
 • v.a. €115 per nacht 

  Splinternieuwe camper Roller team 279m - zeer modern ingericht :-)

  76Erembodegem

Oost-Vlaanderen: De provincie die alles heeft

Het maakt niet uit als je een stadsmuis bent, of net liever hele dagen in de natuur doorbrengt, Oost-Vlaanderen heeft het allemaal. Met Gent als hoofdstad, heeft Oost-Vlaanderen al een belangrijke trekplijster. De stad is gekend om zijn historische gebouwen, gezellige straatjes en bruisende studentenleven. Dat laatste zorgt ervoor dat er talloze gezellige restaurantjes en cafés te vinden zijn. Vanaf je de stadsranden van Gent verlaat kom je terecht is een veel groenere en gemoedelijkere omgeving. Natuurreservaten als rivierpark scheldevallei of het muziekbos, zijn dan ook de perfecte plekken voor uitgebreide wandelingen of rustgevende fietstochten. 

Bestemmingen in de omgeving van Oost-Vlaanderen

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in Oost-Vlaanderen kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. België ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goed afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in Oost-Vlaanderen

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

 

zicht op het water in Gent

Ervaringen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Probleem om fotos op te laten via de app. Daarom hebben wij niet de schade kunnen invullen gedurende de overnamen. Wij waren verplicht om "niet beschadigd" te vinken. Email opgestuurd om het te melden maar mijn email was verkeerd geinterpreteerd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.