Camper huren in de omgeving van Sliedrecht

Huur voordelig een camper van een particulier

Vind beschikbare campers

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Huur voordelig een camper van een particulier

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Zeer proper en goed uitgeruste camper met toebehoren. Toch mocht er iets meer uitleg zijn mbt gebruik van water en luifel. Ook een expressomachientje zou handiger zijn dan een koffiezet. Deze camper heeft een goede airco maar wel een zeer hoog diesel verbruik bijna 14 l per 100km :( Algemeen zeer aangenaam om mee te reizen...We adviseren iedereen om min 2 weken te huren aangezien 1 week te kort is en te duur mbt toegelaten km
Bekijk camper

- correcte en vlotte service, aangenaam contact met eigenaar - nieuwe camper in zeer goede staat - perfect voor een gezin met 2 kleinere kinderen(onze kinderen zijn 5 en 8) Kortom, een absolute aanrader!
Bekijk camper

We zijn 2 weken richting Frankrijk gereisd met dit busje, onze eerste camperreis, heerlijk! Het busje is heel gezellig ingericht en de ruimte is optimaal benut waardoor er genoeg opbergruimte is en er gemakkelijk in gekookt kan worden. Het is leuk slapen in het busje, de matras is voldoende groot voor 2 personen en de gordijntjes zorgen voor verduistering. Wel belangrijk: op een vlakke (rechte) ondergrond staan, in de schaduw ;) Brecht is flexibel en ontvankelijk voor berichten, we konden steeds bij hem terecht als we een vraag hadden. Hij kent ook veel goede surfspots in Spanje :) Een aanrader voor wie een roadtrip wil maken en de dagelijkse luxe kan loslaten!
Bekijk camper