Huur een mobilhome van een particulier in Vlaams-Brabant

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in Vlaams-Brabant? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Verschillende mobilhomes

Mobilhomes in Vlaams-Brabant

 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  mooie ruime familiecamper

  44machelen
 • v.a. €97 per nacht 
  (1)

  mooie, nieuwe familiecamper

  44Machelen
 • v.a. €109 per nacht 
  (25)

  Ruime mobilhome te huur

  55Rotselaar
 • v.a. €129 per nacht 
  (5)

  Queen A - Bouwjaar 2021! Zeer luxe camper

  66Zemst
 • v.a. €122 per nacht 
  (3)

  Zeer comfortabele en goed uitgeruste mobilhome met centraal bed én hefbed

  44Sint-Katherina-Lombeek
 • v.a. €129 per nacht 
  (1)

  Bouwjaar 2021! Luxe en moderne 5-persoons camper

  65Zemst
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Topmobilhome

  45Lennik
 • v.a. €125 per nacht 

  Benimar Cocoon 463 5p

  55Halle
 • v.a. €129 per nacht 
  (3)

  Queen B - Luxe 6-persoons alkoofcamper van Sun Living

  66Zemst

Vlaams-Brabant: de provincie in de schaduw van Brussel

Het is niet de eerste plek die je te binnen zal schieten wanneer je aan België denkt, maar Vlaams-Brabant heeft verschillende pareltjes die de moeite waard zijn om te ontdekken. De hoofdstad van de provincie, Leuven, huist de grootste universiteit van het land en is daarom gevuld met leuke horeca plekjes en gezellige winkeltjes waar je uren in kan slenteren. De grootste troef van Vlaams-Brabant is echter niet Leuven, maar het iets verdergelegen Hallerbos. Twee weken per jaar kan je hier een prachtig bloementafereel vinden. Je moet dus snel zijn, maar het is het volledig waard.

Bestemmingen in de omgeving van Vlaams-Brabant

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in Vlaams-Brabant kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. België ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goed afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in Vlaams-Brabant

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van Vlaams-Brabant. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

Hallerbos in Vlaams-Brabant

Ervaringen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Probleem om fotos op te laten via de app. Daarom hebben wij niet de schade kunnen invullen gedurende de overnamen. Wij waren verplicht om "niet beschadigd" te vinken. Email opgestuurd om het te melden maar mijn email was verkeerd geinterpreteerd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.