Huur een mobilhome van een particulier in West-Vlaanderen

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Mobilhome huren in West-Vlaanderen? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Wil je op avontuur vertrekken met een betaalbare en unieke mobilhome? Bij Camptoo kan het! Binnen ons aanbod vind je verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind jij altijd de mobilhome die het best bij jou en je budget past. 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk is snel gebeurd. Maar geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Via Camptoo verloopt het huren van een mobilhome heel eenvoudig. Je staat zelf in contact met de eigenaar en maakt via ons platform afspraken. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Mobilhomes aan zee Oostende

Mobilhomes in West-Vlaanderen

 • v.a. €112 per nacht 
  (2)

  Luxecamper met 9traps automaat 2020

  44Pittem
 • v.a. €102 per nacht 
  (12)

  Camper Family Dreamer 4 à 5 pers te huur, fulloption

  45Zonnebeke
 • v.a. €144 per nacht 
  (2)

  Ruime comfortabele familie camper - Itineo SB740

  75Lauwe
 • v.a. €109 per nacht 
  (14)

  Nieuwe héél luxueuze mobilhome 5 pers, rijbewijs B

  55Houthulst
 • v.a. €115 per nacht 
  (11)

  Nieuw gebruiksklare mobilhome

  44Middelkerke
 • v.a. €132 per nacht 
  (6)

  Heel ruime gezins-integraal (nieuw!)

  57Kuurne
 • v.a. €101 per nacht 
  (5)

  De vrijheid van kamperen, de luxe van een hotelkamer

  24Tielt
 • v.a. €91 per nacht 
  (1)

  Mobilhome Rollerteam zefiro 274 Tl

  57Eernegem
 • v.a. €97 per nacht 
  (2)

  LUXE CAMPER SUNLIGHT T68 ADVENTURE EDITION 2022- HUISDIEREN TOEGESTAAN

  54vichte

West-Vlaanderen: Zon, zee en geschiedenis

West-Vlaanderen, in België gekent als de provincie van de boeren en hun eindeloze akkervelden, maar er is zo veel meer te vinden. Van Brugge tot Oostende, rechtstreeks naar Kortrijk. Een provincie vol cultuur, geschiedenis en natuur. Brugge is natuurlijk een must-see wanneer je België bezoekt, en dat weten de vele toeristen die jaarlijks naar Brugge trekken ook, maar West-Vlaanderen heeft nog een belangrijke reden waarom ieder jaar duizenden mensen de streek bezoeken: oorlogstoerisme. De eerste wereldoorlog woedde vier jaar lang in de Belgische West-Hoek en liet zijn sporen na. Naast de verschillende begraaf- en herdenkingsplaatsen zijn er ook verschillende musea. Vooral het net vernieuwde "In Flanders Fields"- museum in Ieper is een must als je in West-Vlaanderen bent. Ten slotte is er natuurlijk de zee. Verschillende badsteden reikend van hip (Oostende, Knokke) tot pitoresk (De Haan) bieden voor elk wat wils.

Bestemmingen in de omgeving van West-Vlaanderen

Het voordeel aan het wonen in een klein land: alles is dichtbij. Als je een mobilhome huurt in West-Vlaanderen kan je gemakkelijk het hele land ontdekken, of de grens oversteken naar Nederland of Frankrijk. België ligt dan nog eens in het midden van Europa waardoor zowel het Noorden als het Zuiden op een goede afstand liggen. Ook voor verre reizen is het huren van een mobilhome via Camptoo dus de juist optie. 

Mobilhome aanbod in West-Vlaanderen

Op onze aanbodpagina vind je het volledige aanbod van mobilhomes en campervans aangeboden door particuliere verhuurders in de omgeving van West-Vlaanderen. Vraag een reservering aan bij de mobilhome die bij jouw wensen past en geniet van de vrijheid! 

De Menenpoort in Ieper

Ervaringen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Probleem om fotos op te laten via de app. Daarom hebben wij niet de schade kunnen invullen gedurende de overnamen. Wij waren verplicht om "niet beschadigd" te vinken. Email opgestuurd om het te melden maar mijn email was verkeerd geinterpreteerd. Uiteindelijk is alles goed afgelopen.