Dethleffs ruime jonge integraal camper.

Dethleffs advantage i6571 | (3 beoordelingen)

Rouveen, Overijssel, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Geke

Reageert binnen 16 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 67% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
7.10 m
Breedte:
280.00 m
Hoogte:
3.00 m
Bouwjaar:
2010
Leeg gewicht:
3085 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5
Gordels:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.250. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

3 Beoordelingen

Drie weken deze camper van geke mogen huren. Camper was redelijk netjes op de bekleding na. Dat zat vol vlekken en heb ik zelf eenvoudig schoongemaakt met een stoomreiniger. Geke beantwoord vragen redelijk snel en de camper is goed uitgerust. Echter toen na een week de waterpomp het niet meer deed en de oorzaak wat lastiger te achterhalen was baalden we een beetje. Er was een zekering doorgebrand van de waterpomp waardoor we geen water meer konden gebruiken. Best lastig als je wilt wildkamperen of gewoon als je de wc wilt gebruiken. Ik heb op drie campings drie technische diensten gevraagd maar die konden ook niet helpen en ook een nieuwe pomp gekocht maar dat bleek het ook niet te zijn. Dan maar twee weken lang met een gietertje werken. Het is niet anders. Toiletgebouwen waren om de hoek. Bij terugkomst bleek dat er ws een fiets op de fietsendrager tegen de achterkant heeft geschuurd en een plekje van 1,5 bij 2 cm heeft veroorzaakt. Ik ben verzekerd en neem de verantwoording op me maar het bleek ook dat de fietsendrager speling had en niet goed aangeschroefd was. Bij inlevering van de camper mijn verhaal gedaan over de pomp en en dat ik de gehele camper met een stoom reiniger heb schoongemaakt hadden ze voornamelijk ( vooral manlief) oog voor het plekje van de achterkant. Op het moment dat we er nog waren zeggen dat alles goed komen en een dag later een schade melden. Over ons ongemak wordt niet gepraat en gezegd dat daar geen verzekering voor bestaat. Ik heb €400 aan extra verzekeringen uitgegeven en nog een €350 voor borg en nu wordt er een stuk eigen risico van mijn borg ingehouden omdat er een schade is vastgesteld ( door kennis van hun) van €1000.- Al met al een hele dure vakantie zo en alles lijkt top geregeld tot er iets is. Ik heb geke eerst op de hoogte gebracht voordat ik deze recentie zou plaatsen maar heb geen reactie meer mogen ontvangen. Helaas huren wij hierdoor geen camper mee van geke. Ook camptoo is alleen maar te bereiken is mail en krijg weinig gehoor van ons verzoek om te reageren. Ik zal niet wakker liggen van de €150 eigen risico die ik moet betalen en de waterpomp die ik aan hun heb gegeven maar wel over hoe mensen over de rug van een ander er zelf wat beter van willen worden. Heel erg jammer.

Geke
Reactie van Geke:

Hallo Frank,

Wat fijn dat jij je ongenoegen middels dit platform wilt ventileren.
Dit is dus de actie waarmee je ons bedreigde in een app bericht, wanneer we de door jou aangebrachte schade op jou zouden verhalen.
Het is vreemd dat Frank bij het inleveren van de camper de aangebrachte schade verzweeg.
Met een verfspuitbus heb je geprobeerd de schade te verbloemen, zodat de door jou toe gebrachte schade “onzichtbaar” bleef.
Gelukkig zag “manlief” op tijd de “weg” gewerkte beschadiging op de achterkant.
En ja je had problemen met het water, middels de app gaf je aan dat de pomp stuk zou zijn. Deze wou je vervangen, ik heb geantwoord dat dat prima was en ik je bij terug komst de gemaakte kosten zou vergoeden. (Bij terugkomst wil jij hier niets voor hebben)
Je hebt niet weer gereageerd of contact met ons opgenomen dat het probleem nog niet was verholpen.
Dus wij gingen er van uit dat het probleem met een nieuwe pomp opgelost was.
Achteraf bleek dat er een zekering vervangen moest worden.
En onze camper word niet hersteld door een kennis, maar door een ervaren schadeherstel bedrijf. Zoals ook staat aangegeven in de offerte.
Met het fietsenrek is niets aan de hand de fiets heeft er niet goed op gestaan.
Dan nog over hoe “schoon” de camper was:
Daar hebben we samen naar gekeken Frank en je was voor vertrek het met me eens dat de camper netjes schoon was. Je hebt er zelfs een krabbel voor gezet.
We zijn dezelfde dag nog met de camper naar het herstelbedrijf gereden om een offerte op te laten maken. Ook hebben we contact gehad met camptoo wat de procedure was. En ik heb nog telefonisch contact met je gehad maar ik kon je niet meer vertellen.
En helaas kwam toen je dreigende bericht binnen, hierop heb ik niet meer gereageerd. Dat is niet onze manier van handelen.

Helaas kan ik hier geen foto toevoegen van je bericht, maar dit was wat jij mij stuurde;

Ps: ik ga wel een melding bij Camptoo doen over de pomp en het ongemak. De zekering kon niet vervangen worden tijdens de reis omdat deze niet in de beschrijving staat en er ws door de vorige eigenaar is tussen geplaatst. Als we hadden willen wild Campersen had dit zeker niet gegaan. Ook van de redelijk bevuilde bekleding van de kussens die ik schoon heb afgeleverd zal ik een melding maken. De schade aan de achterkant had ook verkomen kunnen worden als de fietsendrager fatsoenlijk genoeg was gemonteerd . Deze zat behoorlijk los. Neem aan dat ik hier niet verantwoordelijk voor ben. Als je het hier niet mee eens bent dan vind ik het ook prima en dan betaal ik de €150 euro van mijn eigen risico maar dan zal ik ook eerlijk mijn recentie plaatsen over mijn kant van het verhaal.

Met andere woorden als je mijn eigen risico niet betaald dan plaats ik een slechte recensie.

Maar we zijn heel blij dat je tijdens je reis en toen je de camper kwam terug brengen hele enthousiaste verhalen had hoe fantastisch het was geweest. Fijn dat jullie er wel van hebben genoten.
september 2019

we hebben een fantastische vakantie gehad met de Camper. Behalve kleren, toiletspullen en een goed gevulde koelkast hoefden we niets mee te nemen, alles was aan boord. Het contact met de verhuurster was top, verschillende vragen via de app werden snel en adequaat beantwoord. we zouden hier een volgende keer zeker weer deze camper kunnen huren

Lees meer beoordelingen