Unieke Mercedes-Benz buscamper

Mercedes-Benz Sprinter | (20 beoordelingen)

Weert, Limburg, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Ron En Sandra

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 89% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
6.70 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
2.65 m
Bouwjaar:
2003
Leeg gewicht:
2360 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Motor:
311 CDI
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Strikt

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

20 Beoordelingen

Een groot en uniek avontuur - dat beschrijft onze ervaring met de buscamper van Ron en Sandra het allerbeste! Al vanaf het eerste contact met Ron en Sandra begonnen de kriebels - voor het eerst kamperen met onze meiden en dus ook voor het eerst in een heuse camper! Ron en Sandra hebben er alles aan gedaan om het de reiziger naar de zin te maken en dat is absoluut gelukt. Met oog voor detail is de Mercedes Sprinter omgebouwd en op de afwerking is nooit beknibbeld. Het gebruikte sloophout, de trendy wandbekleding en de gezellige verlichting geven deze camper een unieke look&feel. Daarnaast zorgen de grote (uitneembare!) keuken, de twee fullsize bedden (boven elkaar) en de beschikbare ruimte in de camper voor het nodige comfort. Voorafgaand aan onze reis nog een leuk kaartje van Ron en Sandra ter voorbereiding maakte de voorpret helemaal compleet. Onze reis naar Zweden is mede door deze buscamper alsook door de persoonlijke aandacht van Ron en Sandra en de assistentie van Camptoo een groot succes geworden. En dat smaakt naar meer...!
Deze camper is fantastisch! Hij is heel knus en van alle gemakken voorzien. Wij zijn met de camper op pad geweest langs de Noordwestelijke Spaanse kust. Onderweg werd het wel vrij warm voor degenen op de achterbank. We konden veel buiten zijn, lekker buiten koken en 's-avonds was de camper weer redelijk afgekoeld om heerlijk te kunnen slapen op goede matrassen! Wij zouden graag nog een keer met deze camper op pad gaan. Perfecte ruimte voor een gezin van 5. Dank Ron en Sandra voor het gebruik van jullie camper en het prettige contact!

Lees meer beoordelingen