Mooie Hymer camper in goede staat!

Hymer B 568 PL | (14 beoordelingen)

Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Marius

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 83% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2015
Leeg gewicht:
2900 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
5

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Vast

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

14 Beoordelingen

Op 15 juni zijn wij deze mooie camper op gaan halen voor 4 heerlijke weken ! Na dag 1 geen water meer contact gehad met eigenaar we konden hem gaan laten maken in Zeeland waar we waren . Na lang bellen en zoeken fiat dealer gevonden en werd de reparaties uit gevoerd onder tussen steeds contact gehad met de eigenaar ! Toen de rekening betaald die ze veels te hoog vond! Daarna naar Frankrijk gereden wij dachten gaan niet onze reis verpesten daar aan gekomen weer geen water toen maar 4 weken zonder gedaan bij terug komst ingeleverd en camptoo kreeg de opdracht om borg terug te betalen wat pas na ruim 3 weken gebeurden maar het geld van de reparaties krijgen we niet terug ze vinden dat onze eigen schuld en willen ook nog geld zien van de reparaties die er daarna zijn gebeurd dus al met al kijk uit met deze mensen en huur die camper niet ik wil jullie allemaal waarschuwen voor ons komt hier nog lang geen eind aan en zijn met een advocaat aan de slag met goede hoop op goede uitkomst dit wilde ik even kwijt Corrie.
We hebben met deze camper 4 weken langs de Portugese kust getrokken, fantastisch avontuur!
In deze prachtige camper ontbrak het aan niets... echt van alle gemakken voorzien. Ook motorisch is alles prima in orde, je kunt hierin gemakkelijk met het overige verkeer meekomen. Het manoeuvreren, met een dergelijk 'bakbeest' viel ook erg mee, je went er eigenlijk vrij snel aan, laat je daardoor vooral niet afschrikken.
Enig minpunt wat ik kan vermelden is dat er in de initiële advertentie een werkende TV met satellietontvanger was beloofd. Dit bleek echter niet het geval, dit was wel een afknapper, want dit was wel een van de criteria waarop we deze camper hadden geselecteerd. De advertentie tekst is hier inmiddels op aangepast, zag ik, dus voor toekomstige huurders geeft dit geen verwarring meer.

Lees meer beoordelingen