Gezinscamper

Hobby KM595 | (3 beoordelingen)

Lekkerkerk, Zuid-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Maarten

Eigenschappen

Lengte:
6.10 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
3.30 m
Bouwjaar:
2000
Leeg gewicht:
2880 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1250 km
Motor:
Ducato 2.8 JTD
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Vast

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

3 Beoordelingen

We troffen een camper met veel schade aan wat niet op de fotos te zien is .Wc doet het niet moet je een emmer water door heen gooien.Camper niet compleet geen ketel om water te koken de pannen die er in zaten wil je nog niets in koken.En dan het verhaal dat de ikskast het alleen op stroom doet en absolut niet op gas.Dus geen gebruik van ijskast als je nog geen aanslyiting van stroom hebt.En dan kregen we te horen net voor dat we weg gingen naar engeland day het dashboord uitvalt en de richting aanwikzer gewoon uitvalt moesten we al rijdende de sleutel een klein stukje terug draaien u raad het al.Gewoon weg gevaarlijk om dus met deze camper mee naar engeland te gaan.Maar ja we konden niet anders meer we hadden volgende dag de boot al geboekt.De fotos die je ziet is bedrog.Ga dus eerst kijken hij lijkt groot maar met 2 mensen zit je al vol gewoon weg schandige prijs verhouding.Armoedige kussentje die niet goed passen in de dinette.Jammer allemaal dat sommigge mensen echt denken dat ze goud bezitten.
De vakantie met de camper is ons uitstekend bevallen! Maarten heeft op een heel prettige manier met ons gecommuniceerd en was telkens heel goed te bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen. De camper is erg gezellig en huiselijk ingericht en heel compleet. We hoefden van huisraad eigenlijk niets mee te nemen, er waren zelfs tijdschriften en spelletjes aanwezig, erg leuk. Een aanrader dus!

Lees meer beoordelingen