José: compact comfort met hotelbed

Renault MASTER 3.5T L1H2 2.5 DCI 100 Q | (10 beoordelingen)

Oosterparkwijk, Groningen, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Erwin

Reageert binnen 2 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.99 m
Breedte:
2.37 m
Hoogte:
2.49 m
Bouwjaar:
2006
Leeg gewicht:
2249 kg
Max. gewicht camper:
3500 kg
Inbegrepen km's/week:
1400 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
2
Gordels:
2
Zitplaatsen tijdens het rijden:
2

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

10 Beoordelingen

Met deze camper kun je prima op reis. Hij rijdt prima en de automatische versnelling is handig. Ook fijn dat ie compact is en dus makkelijk te P. Let wel op de hoogte. Het interieur is klein, maar praktisch ingericht en voldoende voor 2 personen. Bed was ruim en lang genoeg. Zijn beiden zo n 1.86 dus das niet altijd vanzelfsprekend. De kachel en stroomvoorziening vonden we wel matig. Er is geen mogelijkheid om op campingstroom aan te sluiten. Maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen. Als dat is geregeld dan waren het 4* geweest.
Contact met verhuurder was vlot en dik in orde.
Het adres was niet correct vermeld. Waardoor de huur 2,5 uur later begon. De camper was in grote lijnen ok. Alleen de lader voor tom tom werkte niet, dit was vervelend. Verder lekte de watervoorziening een klein beetje, dit was niet zo erg.
Heb goed geslapen in een fijn bed. De afhandeling door de verhuurder verliep dramatisch. Ik had afgesproken schoon te maken en heb dit ook gedaan. De verhuurder, was geirriteerd, omdat ik 3 keer de terug breng tijd moest aanpassen. Dit snap ik, dat is vervelend. Echter ging de verhuurder toen erg moeilijk doen om een paar broodkruimels en vond dat ik de wc, (die ik niet gebruikt had, moest schoon maken) Hij ging echt op zoek naar kleine vuiltjes om de schoonmaakkosten in rekening te brengen. Hij wilde me hievoor 54 euro schoonmaak kosten in rekening brengen. Ik ging niet accoord. Mede ook omdat ik nog haartjes vond op het matras. Enfin. We hadden dus een conflict. Ik heb Camptoo gebeld. Deze raadde aan de helft te betalen. Dit heb ik uiteindelijk gedaan, om van de situatie verlost te zijn. Maar tegen mijn zin in. Helaas werd deze leuke 2 daagse, in een goede camper afgesloten met een drama. Tip : maak echt goede afspraken met elkaar, zodat je dit soort geschillen kan voorkomen. En check heel goed de staat vd camper, maak een film waarin alle gebreken zijn benoemd.

Lees meer beoordelingen