VW T4 Holdsworth kampeerbus

Volkswagen Holdsworth Villa XL | (14 beoordelingen)

Broek op Langedijk, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Simon

Accepteert 90% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.70 m
Breedte:
1.85 m
Hoogte:
2.65 m
Bouwjaar:
1996
Leeg gewicht:
1980 kg
Max. gewicht camper:
2380 kg
Inbegrepen km's/week:
1500 km
Motor:
1.9 D
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
4
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
4

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 21 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Flex

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Verblijfskosten bij reparatie, Schadeverzekering inzittenden, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

14 Beoordelingen

Eind december huurde ik voor het eerst een camper, voor enkele dagen. Dat was de T4 Holdsworth van Simon, die in zelfde gemeente woont. De auto reed in haar 22-jarige leven prima en het in deze standaard verhoogde dak beviel goed. Er was wel nachtvorst en het kwam daarom goed uit dat ik extra (mobiele) verwarming leende, die was nodig. De communicatie met Simon was prima. Wel leerde ik meer bedbreedte te wensen dan de 110cm dat deze VW bood, al lag het bed verder goed. Maar als we een volgende camper huren, wordt dat daarom een bed van tenminste 120 cm en ipv een VW waarschijnlijk een buscamper.

De camper is klein, maar alles is aanwezig. Voor mij was het een beetje te koud om in november te camperen naar de Ardennen, ook al zit er een standkachel op gas in. Als het bed is uitgeklapt dan is het handig om de porta potti uit het kastje te halen, want je krijgt het anders er niet uit. De camper rijdt verder prima en is vanwege het kleine formaat handig om mee te manouvreren e.d. Voor mij had er wel een dikker matras op het bed gekund, ondanks het topdekmatras dat aanwezig is; ook is het bed wat smal. Het was even puzzelen hoe je van rij-naar verblijf- naar slaapstand gaat en hoe te koken in een keukentje waar alles onder kleppen zit etc. Maar ik neem aan dat dit voor alle campers geldt. Het is een uitstekende camper voor in de lente/ zomer/ nazomertijd, voor de winter, waar je toch meer binnen verblijft- te klein. Simon is bijzonder vriendelijk en Ellen had zelfs een welkomstpakketje voor ons achter gelaten- erg leuk!

Lees meer beoordelingen