Zeer complete en praktische familiecamper, aan alles is gedacht

Elnagh M 100 | (8 beoordelingen)

Teteringen, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Rogier

Accepteert 75% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
5.90 m
Breedte:
2.30 m
Hoogte:
2.95 m
Bouwjaar:
2002
Leeg gewicht:
2455 kg
Max. gewicht camper:
3400 kg
Kilometers inbegrepen:
1000 km
Motor:
Ducato 2.0 TDI
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
6
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 25 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Wereldwijd
Inbegrepen
Vervangend vervoer, Vervangende camper inbegrepen, Verblijfskosten bij reparatie, Vervoerskosten naar garage en vervangend verblijf en Pechhulp service

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

8 Beoordelingen

We hebben speciaal om te beleven wat "camperen" in de wat mindere tijden van het jaar inhoudt, de camper van Rogier gehuurd om in een maand (november) tijd een grote ronde rond Parijs te maken.
De camper voldeed aan alle beschrijvingen. Natuurlijk is het "gebruikte" van de camper merkbaar in een aantal kleine dingen zoals gescheurde en geplakte rolgordijntjes en niet goed sluitende kastjes. De prijs is er dan ook naar.
Wat betreft functionaliteit voldeed de camper uitstekend. Alles werkte naar behoren. Starten en rijden ook op natte, koude en winderige dagen leverden geen probleem op. De uitrusting is zeer compleet en werkelijk aan alles is gedacht. Wel is het van belang (maar dat geldt voor elke gehuurde camper) om bij ophalen de camper goed te controleren. Wij kwamen er te laat achter dat één van de koplampen niet werkte en één van de gasflessen leeg was meegegeven. Voor de rest: De camper van Rogier heeft ons een prima vakantie opgeleverd.
De camper hebben we gebruikt tijdens onze pelgrimswandeltocht van Acquapendente naar Rome, 180 km in 8 dagen. Dan is een camper ideaal. Met drie volwassen mannen hadden we ieder een ruim bed. Wel een kleine verbouwing iedere avond en ochtend maar ja dat hoort erbij. Keuken, douche en wc hebben we niet gebruikt maar toch handig dat het er is. Camper rijdt soepel en kan goed meekomen in verkeer. Rogier is een sympathieke man en alles was keurig geregeld en aan het eind agehandeld. Ik zou het zo weer doen.

Lees meer beoordelingen