Fijne veilige camper

Fiat 230 | (6 beoordelingen)

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Dirk

Reageert binnen 5 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2002
Leeg gewicht:
2430 kg
Max. gewicht camper:
3200 kg
Kilometers inbegrepen:
1750 km
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
5
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Geen Huisdieren
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa
Inbegrepen
Vervangend vervoer en Verblijfskosten bij reparatie

Borg

De borg voor dit kampeermiddel bedraagt €1.000. De borg wordt na de huurperiode aan je teruggestort.

Het is mogelijk om de borg te verlagen tot €350 door je te verzekeren voor het eigen risico via Camptoo.

6 Beoordelingen

Augustus 2018 hebben wij een fijne vakantie gehad in de camper van Dirk. We werden hartelijk ontvangen bij Dirk thuis door hem en zijn gezin. Na een korte duidelijke uitleg en het ondertekenen van de papieren hebben wij de camper dichtbij het huis op een parkeerplaats kunnen inpakken. Op de parkeerplaats hebben wij de auto’s achtergelaten en ook weer in goede staat opgehaald.
Tijdens de rondreis door Frankrijk en Spanje verbleven wij met 5 volwassenen in de camper. Voor de langere stops hadden we een tent mee. Voor het overnachten met 5 volwassenen in de camper is de camper klein. Er is een klein eenpersoons bed achter in de camper, een groot, goed, twee persoonsbed in de alkoof en een zitplek wat je kunt ombouwen tot klein twee persoonsbed. Het kleine twee persoonsbed is prima voor een nacht ter overbrugging. Tijdens het rijden heb je comfortabele zitplekken met allen een veiligheidsgordel.
Alles is in de camper aanwezig. Van de doucheruimte/toilet hebben wij geen gebruik (hoeven) maken, alleen als opbergruimte. Dit was wel nodig voor alle spullen die wij mee hadden. Achter in de camper is een kast en er zijn verschillende kastjes bovenin voor het opbergen van spullen. De laadruimte buiten, onder de camper is klein. De stoelen en tafel voor buiten vervoerden wij tijdens het rijden op het bed in de koof, deze is veilig af te sluiten.
Keukenmateriaal is voldoende aanwezig. Een goede bakpan en broodmes meenemen is een aanrader. Ook hadden wij zelf een skottelbraai mee en een gasbrandertje voor de percolator, waardoor het koken in de camper eigenlijk niet nodig was. Voor de koelkast moest je geduld hebben, vooral wanneer het warm was. Maar deze werkte verder goed. Zelf hadden wij een campingkoelkast meegenomen, welke aangesloten kon worden op electriciteit. Wanneer de camper reed was er geen electriciteit en vulden wij deze met ijsblokken zodat de voorraad koud bleef.
Bij terugkomst moesten wij de camper schoon afleveren. Dichtbij het huis van Dirk is een wasstraat met stofzuiger aanwezig zodat dit snel was gerealiseerd.

Dirk is een fijne verhuurder, neemt de tijd voor vragen voorafgaand de vakantie en tijdens de overdracht en is flexibel wat betreft aankomsttijden.

Al met al hebben wij zonder problemen een hele fijne vakantie en goed onderkomen gehad tijdens onze trip door Frankrijk en Spanje
Leuke camper om het camperleven een eerste keer te beleven. Eigenaar neemt alle tijd om de camper goed uit te leggen, ook zeer flexibel in ophalen en brengen. Zeer redelijk en billijk met mogelijke schade etc, een aanrader dus!

Lees meer beoordelingen