Mobilhome huren direct van de eigenaar

Boek makkelijk, veilig en voordelig uw perfecte mobilhome
Bekend van

Waarom huren via Goboony?

Grootste aanbod mobilhomes in België
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Mobilhome huren bij Goboony

Een mobilhome huren voor je vakantie... klinkt dat voor jou ook niet als een droom? Maak het nu werkelijkheid! Bij Goboony ben je hiervoor helemaal op de goede plaats, want op onze site vind je meer dan 9900 mobilhomes klaar om gehuurd te worden. De mobilhomes worden voornamelijk aangeboden door particulieren. Ze zijn van vele gemakken voorzien en zijn allemaal gekeurd. Ook voldoen ze aan de wettelijke eisen en zijn ze verzekerd. Mocht er iets gebeuren dan worden de kosten gedekt door de verzekeraar van de verhuurder. Houd wel rekening met een eigen risico bij schade.

Bij Goboony hechten we ook veel waarde aan vertrouwen. Als huurder ben je er zeker van dat jij huurt bij een betrouwbare verhuurder, die door Goboony is gecheckt. De verhuurder kan er op zijn beurt op vertrouwen dat hij zijn camper meegeeft aan een reiziger die zuinig is op de camper. Om elkaar voor de huurovereenkomst te leren kennen kun je elkaars persoonlijke profielen bekijken, reviews lezen en elkaar berichten sturen. Veel huurders willen de camper vóór de huur ook eerst even zien. Dat is eigenlijk voor alle camperverhuurders geen probleem. Ze vinden het juist wel fijn om alvast te weten aan wie ze de camper uitlenen. Dit zorgt er vaak voor dat het contact tijdens de camperhuur erg goed is, wat nog meer bijdraagt aan het vakantieplezier.

Ook de tussenkomst van Goboony biedt vertrouwen. De site is helder en duidelijk en ook de kleine lettertjes worden duidelijk weergegeven. Daarnaast hebben we een veilig betaalproces, waarover je alles kunt lezen onder ‘tips voor reizigers’ en in het bijzonder de FAQ’s onderaan de pagina.

Mobilhomeverhuur via Goboony

Mobilhomeverhuur is steeds populairder onder eigenaren van een mobilhome. Veel eigenaren van een motorhome vinden het zonde dat hun motorhome vaker stil staat dan dat hij op vakantie gaat. En ze kunnen er ook nog hun kosten mee terug verdienen.

Bij Goboony vinden we ook dat motorhomes bedoeld zijn om op avontuur te gaan en daarom helpen we eigenaren van een mobilhome bij het verhuren ervan. Op de site kun je gemakkelijk en gratis een advertentie aanmaken en jij bepaalt zelf verder alles! Van de tarieven die je vraagt tot de voorwaarden die je stelt. Goboony zorgt daarbij voor de contracten en we regelen de betalingen. Ook innen we de borg, boetes en schadeclaims voor jou zodat het een betrouwbaar betalingssysteem wordt. Wil je voor je overgaat tot verhuren eerst even alles rustig doorlezen? Download dan onze e-gids ‘zorgeloos verhuren’. Daarin staat alles wat je moet weten. Ook organiseren we eens in de vier weken een infosessie 'zorgeloos verhuren'. Zo wordt het verhuren van je mobilhome een groot succes!