Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Heel leuke caravan en proper onderhouden. Fantastisch geslapen! Voor herhaling vatbaar!!! thx
Bekijk caravan

Het was onze eerste kampeerervaring met een caravan en zeker niet onze laatste, het was een fijne caravan met alles er op en eraan, er was alleen geen gasfles voorzien en dat wisten we niet, we hebben ze uiteindelijk niet nodig gehad. Het contact met Danny verliep zonder problemen, heeft veel tips gegeven die we zeker nog niet wisten, bedankt hiervoor, alleen maar positief dus ook naar camptoo toe, alles wordt mee opgevolgd en dat vind ik belangrijk. Groetjes Kris en Kristel
Bekijk caravan

Leuke caravan en mensen. Voor herhaling vatbaar.
Bekijk caravan