Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Prima caravannetje compleet voor 2 personen met fijn opgeladen lampjes voor als je zonder electriciteit kampeert. Buitenstoeltjes en tafeltje, echt alles wat nodig is zit erin. Inclusief gas en reservegas. Leuke luifel, veel bekijks en complimenten op de vorm. In mn eentje te mannen, volgt braaf. Superlieve en belangstellende verhuurders die ook nog ns flesje wijn meegaven... parkeerplaatsje achter stoffeerderijbedrijf is effe zoeken maar vanaf daar ben je zo weer op de snelweg.
Bekijk caravan

Hele leuke ervaring gehad , de caravan is een iets ouder model maar met voldoende comfort .
Bekijk caravan

Slechts 1 dag op voorhand alles geboekt en geregeld met Björn. Heel snelle en duidelijk respons. De caravan is precies zoals is aangeven op de site. Netjes en heel compleet uitgerust. We hebben er een leuke vakantie aan over gehouden.
Bekijk caravan