Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Het was een zeer leuke ervaring, de caravan was top !!! Zeker een aanrader !! Alles zeer verzorgd en netjes. Ook Jurgen heeft zijn uiterste best gedaan om ons een top weekend te bezorgen.
Bekijk caravan

Heel leuke vakantie in eigen tuin gehad met deze oldschool caravan. Super service ook gehad van Jan en zijn vrouw bij het ophalen en terugbrengen van de caravan. Zeker aan te raden!
Bekijk caravan

Tim is zeer gemakkelijk te bereiken. Antwoorde altijd zeer snel en kon ons last minute toch nog helpen. Zeer aangenaam contact!
Bekijk caravan