Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Super caravan! Volledig uitgerust! Zalig op op vakantie te gaan!
Bekijk caravan

Niels is een héél aangename persoon om mee om te gaan. Met die caravan rijden ging heel vlot, en bedankt Niels dat we uw spiegels mochten gebruiken! De matras was super, als ruglijder heb ik toch heel goed geslapen! De caravan was voor ons met 4 toch iets te klein, omdat je wel moet ombouwen om te slapen. Ik zou die eerder aanraden voor twee personen.
Bekijk caravan

De caravan hebben we in feite niet gebruikt om op vakantie te gaan, maar om extra slaapplaatsen te hebben met nieuwjaar en dit viel heel goed mee.
Bekijk caravan