Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Reviews van medekampeerders

Heel leuke ervaring met Niels zijn caravan! Goede communicatie om af te spreken, waarborg werd heel goed afgehandeld, kwam zelf terug de caravan bij ons thuis ophalen.... kortom, klasse! Voor herhaling vatbaar!
Bekijk caravan

Een leuke eerste ervaring met het reizen met een caravan. Voorzien van alle gemakken!
Bekijk caravan

Wij gingen met de caravan van Mike voor enkele dagen naar de Ardennen om het campingleven te ontdekken. Voor ons was het heel belangrijk om plaats te hebben voor onze zoon en de hond. Deze caravan was net goed voor ons 4. De caravan was proper en zo goed als alles wat we nodig hadden om te kamperen zat erin. Mike is een zeer vriendelijke verhuurder, die bijna onmiddellijk reageert op e-mails en telefoontjes. Heel aangenaam om mee te onderhandelen. Wij raden iedereen dan ook aan om het campingleven op te zoeken, met Mike zijn kampeereigendommen. Dankjewel Mike, dankzij jou hebben wij er prachtige herinneringen bij met ons gezinnetje én leerden we een topcamping kennen in onze Belgische Ardennen. Dankjewel, Kristof, Sofie, Yens en onze viervoeter Bauke.
Bekijk caravan