Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

We huurden deze leuke caravan omdat we een slaapplaats nodig hadden voor één nacht en dit was perfect. De caravan is netjes en technisch in orde. We hebben er heerlijk in geslapen.
Bekijk caravan

We waren heel tevreden over de prijs/qualiteit. Ook zijn het heel vriendelijk, en flexibele mensen. Ook de caravan zelf is in mooie staat ! Groetjes
Bekijk caravan

Verzorgde kleine caravan, was perfect voor onze uitstap. Afhaling en terugbrengen gebeurde zeer vlot, alles bij elkaar een zeer geslaagde camptoo ervaring. Bedankt Barabara en David !
Bekijk caravan