Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Onze campeervakantie is zeer goed meegevallen. Hij staat in een aangename en zeer rustige omgeving. Het centrum van Bohan is heel kort bij. De caravan en zijn uitrusting waren perfect in orde. Raf heeft ons bij aankomst goed geïnformeerd. Een aanrader om er een aantal dagen tussenuit te gaan.
Bekijk caravan

Het was een eerste keer zowel voor huurder als verhuurder. En daar leert men uiteraard wel uit. Tips: maak foto's van de caravan bij het afgeven en bij het inleveren. Ik kan me erg goed voorstellen dat er gedoe kan komen met de borg, terwijl de huurder daar helemaal geen vat op heeft. Men is overgeleverd aan de goede wil van de verhuurder. (terwijl de verhuuder uiteraard ook enkel kan hopen dat de huurder het goed als een goed huisvader beheert) Barbara heeft dat integer opgelost. Ook naar schoonmaak toe: maak goede afspraken. ik heb de caravan zeer grondig gereinigd. Maar achteraf bleek dat ik daar ook voor betaald heb voor die opkuis. (dat was me bij het inleveren ontgaan) Barbara is zeer zeker van goede wil en communicatie was prima.
Bekijk caravan

Een eerlijke , vriendelijke en heel correcte verhuurder. Een leuk caravannetje, juist wat we zochten
Bekijk caravan