Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Prima geregeld. Grote leuke caravan, alles erop en eraan. Leuke hulpvaardige eigenaars. Niets dan lof. De camping Wilhelm Tell heeft veel fasciliteiten, zeker voor kinderen, waaronder een prachtig waterparadijs en grote speeltuin. Het geheel heeft ons een prima vakantie opgeleverd. Voor herhaling vatbaar.
Bekijk caravan

Een eerlijke , vriendelijke en heel correcte verhuurder. Een leuk caravannetje, juist wat we zochten
Bekijk caravan

Zeer correcte en leuke mensen. Alles simpel maar goed afgehandeld,zowel bij het afhalen als bij het terugbrengen. Caravan is redelijk oud maar dat merk je niet door het goed onderhoud ervan. Alles aanwezig en rijd goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Ideaal voor een leuke knusse vakantie!
Bekijk caravan