Caravans huren met huisdier

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Neem je huisdier mee op kampeervakantie!

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

Vind beschikbare caravans

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Reviews van medekampeerders

Prima geregeld. Grote leuke caravan, alles erop en eraan. Leuke hulpvaardige eigenaars. Niets dan lof. De camping Wilhelm Tell heeft veel fasciliteiten, zeker voor kinderen, waaronder een prachtig waterparadijs en grote speeltuin. Het geheel heeft ons een prima vakantie opgeleverd. Voor herhaling vatbaar.
Bekijk caravan

We hebben een fantastische vakantie in Denemarken gehad met de caravan. Hij is goed ingericht, je hoeft niets extra te kopen om te kamperen. De kinderen sliepen in de caravan en wij in een tent, dus we kunnen niet getuigen over de bedden, maar ze zagen er lekker zacht uit ;-) Het was alleszins een heerlijke vakantie, we hebben enorm genoten van de vrijheid die een caravan ons bood. Koen en heu... Dageraad (?) zijn ontzettend sympathieke mensen die heel flexibel zijn en hun uiterste best doen om de verhuur zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Bekijk caravan

We hebben een heerlijke week achter de rug..Caravan beantwoordde aan onze verwachtingen..Ruim,zéér veel opbergruimte en alle voorzieningen waren voorzien.Het is zeker een aanrader om de caravan te huren.De eigenaars zijn ook fijne en vriendelijke mensen.
Bekijk caravan