Ruime en zeer comfortabele Fendt Diamant 510 TG, met airco, mover en luifel

Fendt Diamant 510TG | (3 beoordelingen)

Amstelveen, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Laurens

Accepteert 50% van de aanvragen

Eigenschappen

Bouwjaar:
2007
Leeg gewicht:
1300 kg
Kogeldruk:
100 kg
Max. gewicht caravan:
1700 kg
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
5

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan
Minimum leeftijd: 23 jaar

3 Beoordelingen

Wij zijn voor het eerst wezen kamperen met een caravan. De caravan van Laurens paste in ons beeld van hoe dit voor het eerst te ervaren. Belangrijk in onze zoekcriteria was dat de caravan een luifel, mover en airco diende te hebben. Wij gingen in die zin voor het gemak en comfort en dat is nou wat deze caravan te bieden heeft. De bedden slapen prima, de uitrusting is compleet. Deze degelijke caravan ligt goed en stabiel achter de auto. Zorg zelf voor goede caravanspiegels die op je auto passen. Wij hebben een prima week gehad in deze caravan. Laurens was zeer behulpzaam en is een betrouwbare verhuurder.
We hebben een heerlijk weekendje weg gehad, mede door de prettige caravan van Laurens.
Alles was dik voor elkaar. De caravan is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Het is geen kleine jongen, maar daar hadden we al rekening mee gehouden en zagen wij als voordeel. De airco was nog eens een prettige bijkomstigheid om s'avonds de caravan even iets af te laten koelen vóór het slapen gaan. De inventaris is (over)compleet en laat niets te wensen over.
Daarnaast was het contact met Laurens voortdurend prettig en duidelijk. Na het terugbrengen van de caravan bleek dat mijn portemonnee nog in de caravan lag.. Ook toen stond Laurens direct klaar en was het probleem spoedig opgelost. Aanrader!

Lees meer beoordelingen