Eriba caravan uit 2001: foto 1/7
Eriba caravan uit 2001: foto 2/7
Eriba caravan uit 2001: foto 3/7
Eriba caravan uit 2001: foto 4/7
Eriba caravan uit 2001: foto 5/7
Eriba caravan uit 2001: foto 6/7
Eriba caravan uit 2001: foto 7/7

Puck vertrekcompleet! +Tent+toilet, zuinig, 380kg B rijbewijs cpl ingericht

Eriba Puck 2 persoons | (13 beoordelingen)

Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland

Over de eigenaar

Verhuurder Agnes En Piet

Superverhuurder
Reageert binnen 1 uur
Reageert op 100% van de berichten
Accepteert 100% van de aanvragen

Eigenschappen

Lengte:
4.5 m
Breedte:
1.5 m
Hoogte:
1.97 m
Bouwjaar:
2001
Leeg gewicht:
370 kg
Max. gewicht caravan:
650 kg
Slaapplaatsen:
2
Zitplaatsen:
6

Beschrijving

Voorzieningen

Toon meer Toon minder

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen toegestaan
Festivals niet toegestaan
Niet-Nederlands rijbewijs toegestaan

13 Beoordelingen

Thea
28/01/2021
Wij hebben de caravan in de winter gehuurd als alternatief voor een ski vakantie die door corona maatregelen was komen te vervallen. We hebben ingestemd met de vraag van Agnes en Piet om een andere caravan mee te nemen. Onze eerste keuze stond in de stalling en deze vergelijkbaar van grootte was voor hen makkelijker te pakken. Onderweg bleek de gaskachel het niet te doen. Er zat een electrisch ventilatorkacheltje in. Maar electriciteit is wel lastig bij het in coronatijd vrij parkeren wat Nog wel mocht. We hebben als warmtebron de gaspitjes aangelaten. Ventillatie genoeg, Probleem opgelost. Onderweg zijn we een wieldop kwijtgeraakt, die hebben we met 25 euro weer vergoed. Alles wat je verder op een reis nodig hebt was aanwezig nadat we zelf een koffiefilterhouder hadden gekocht. Piet reageert prettig snel op berichten en probeert op afstand probleemoplossend mee te denken.
Jd
19/08/2020
Omdat ik wel eens wilde ervaren hoe het is met een caravan te reizen, en of ik deze kleine caravan alleen kon hanteren, heb ik voor een week de Puck van Piet en Agnes gehuurd. Ik ben op 2 plaatsen in NL geweest en heb een heerlijke week gehad.

Bij het afhalen werd ik nog even geholpen de caravan aan te haken, sleutels overhandigd en mij een goede reis gewenst. Hierdoor in de loop van de week een aantal dingen uitgevonden. Verder was wel alles aanwezig in de caravan en met hulp van andere campinggasten op de tweede camping de voortent-luifel kunnen installeren.

De keukenkraan kreeg ik niet aan de praat en de deur kon ik later in de week niet meer van binnenuit sluiten-openen met de reguliere klink. Bij terugkomst dit gemeld en Piet zou er direct naar kijken.

Algemeen een heerlijke caravan voor alleen (of met z'n tweeën). Ik had alleen even hulp nodig bij het duwen over gras naar de plaats op de camping. Wellicht boek ik volgend jaar een langere periode.

Lees meer beoordelingen