Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurmobilhomes en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.1 uit 7566 ervaringen

Ontdek het huren van particulieren bij Camptoo

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

over Camptoo

Jul. 2018
Bij de levering hebben wij alles van de camper doorlopen binnen en buiten. Zij hebben enkel de dag er na een klein probleem gehad met de bediening van de startonderbreker. Wisten even niet meer hoe te ontgrendelen. Na een telefoontje wisten zij het terug.Voor de rest hebben ze een heerlijke vakantie gehad .

over Camptoo

Jul. 2018
De uitstraling van Camptoo is vriendelijk en behulpzaam. Het ging de tweede keer een beetje rommelig met de afhandeling van de borg. Maar dat kwam omdat we schade aan de camper hadden die verder goed verzekerd was. Het is uiteindelijk goed gekomen met excuses voor het ongemak.

over Camptoo

Jul. 2018
Jammer genoeg hebben we even autopech gehad. Bij contactname met Camptoo werden we aanvankelijk met de verkeerde verzekeraar (NL ipv BE) verbonden. Opvolging was wel goed! Ook de automatische mails met informatie werden zeer op prijs gesteld.

over Camptoo

Jul. 2018
Goed. Duidelijke mailtjes elke keer gehad. Duurde wat langer mbt de borg, alleen begreep dat het vakantieperiode is dus wat drukker. En dit had waarschijnlijk ook te maken met de verhuurder.

over Camptoo

Jul. 2018
Tweede keer nu gehuurd via Camptoo en wéér helemaal tevreden! Het is overzichtelijk om een caravan of camper uit te zoeken die binnen ons budget past. Communicatie verloopt altijd prima, ook via de website. Er zat alleen wel een verschil van borg in het ene overzicht vergeleken met een ander overzicht, maar dat is goed gekomen. Bedankt weer Camptoo! Tot volgend jaar! Groetjes, Arie-Jan en Kimberley en Luc van der Nagel

over Camptoo

Jul. 2018
Alles was prima geregeld. Ik heb voor volgend jaar een camper gehuurd voor onze privé zomervakantie. De aanbetaling die je dan al een jaar van te voren moet doen vond ik wel wat hoog. Verder geen op of aanmerkingen.

over Camptoo

Jul. 2018
De camper was snel gevonden en het contact met de eigenaar was ook snel gelegd. De site is duidelijk. Ook telefonisch contact gehad met de klantenservice, dit contact verliep prettig en onze vragen werden direct beantwoord.

over Camptoo

Jul. 2018
Prima service en zeer goede communicatie. Echt alles is compleet verzorgd en zeer duidelijk omschreven. De borg die we moesten betalen was na terugkomst al binnen twee dagen weer op onze rekening bijgeschreven. Kortom: wij zijn zeer tevreden over Camptoo en zouden ook dit iedereen die van kamperen houdt en zelf geen caravan heeft van harte aanraden.

over Camptoo

Jul. 2018
het voelt wel goed om bij Camptoo een camper te huren. Alles goed geregeld en alles op tijd binnen. Wat me wel stoort van het huren van een camper bij Camptoo is dat als je bv van zaterdag tot zaterdag huurt, je de Camper pas om 15.00 uur kan op halen en als je de camper moet terug brengen dan moet je dat om 11.00 uur doen. Dus voor mijn gevoel vallen er 2 dagen weg en je betaald daar wel voor. Volgens mij moet dat iets anders. voor de rest ok

over Camptoo

Jul. 2018
Ik vond het hartstikke fijn om via Camptoo te boeken. Het was heel eenvoudig een juiste camper te vinden. Ik selecteerde op jaargang, grootte, en als het kon automaat. En dat is gelukt. De communicatie via de Website en ook via de latere mails vond ik erg prettig, duidelijk en snel.

over Camptoo

Jul. 2018
Camptoo is een hele goede en overzichtelijke site. Het was eenvoudig om een camper te vinden in het land waar wij wilden reizen. Reserveringsproces is duidelijk en goed verlopen.

over Camptoo

Jul. 2018
Jullie service is zeer prettig! Alle duidelijke berichtgeving werkt prima. Persoonlijk denk ik dat niet alle herinneringen nodig waren, maar zoveel mensen zoveel wensen. Het was niet storend. Het enige dat ik een beetje vind ontbreken is een inventaris lijst als je hebt gehuurd. Dan zou ik naar de inventaris kunnen besluiten wat ik extra mee neem en had ik vanaf het ophalen verder kunnen gaan nu ben ik eerst langs huis gegaan daarvoor. Keuze duidelijkheid, snelheid van afhandeling, duidelijkheid van het proces, allemaal een dikke 9 waard! Zoals mijn leraar altijd zei, de 10 blijft voor mij.

over Camptoo

Jul. 2018
Platform ziet er goed en duidelijk uit. De procedure v.w.b. het overdrachtsformulier kan wat duidelijker. Het was bijv. niet duidelijk dat dit ook bij aankomst zou moeten worden ingevuld. Daarnaast zou het beter zijn als het formulier ingebouwd zou worden in het platform. Nu zijn er extra handelingen nodig omdat het formulier uitgeprint moet worden, ingescand etc etc.

over Camptoo

Jul. 2018
De service van Camptoo is prima, en zoals ik gewend ben. Voor mij is het nu de tweede keer dat ik een camper huur via Camptoo en alles is nu wel bekend. De communicatie is prettig, ook dat er via WhatsApp vragen gesteld kunnen worden. Bij het reserveren van de borg is het altijd even goed kijken en lezen, maar ook dat is goed gegaan.

over Camptoo

Jul. 2018
Fijn dat camptoo op,de achtergrond alles zo goed regelt, zodat je zorgeloos op reis kunt. De mailing en informatie waren duidelijk, alles verliep heel makkelijk en vlotjes.

over Camptoo

Jul. 2018
We verhuren met veel plezier onze camper via Camptoo. De site werkt fijn, de Camptoo'ers geven goede adviezen om je camper onder de aandacht te brengen. en ook de persoonlijke bemiddeling van de Camptoo'ers spreekt ons erg aan. Je voelt je geen nummer, maar een mens.

over Camptoo

Jul. 2018
Het was voor mij helder en duidelijk hoe de verhuur via Camptoo.nl ging verlopen. Ik vond het handig dat alle informatie via de website tijdig aan mij werd verstuurd.

over Camptoo

Jul. 2018
goede communicatie , duidelijk en overzichtelijk . reservering was simpel . verbeteringspuntje : daar dat op mijn laatste mail van jullie stond dat er geen extra kosten bijkwamen , ging ik er van uit dat we onbeperkte km konden rijden .Het tegendeel stond wel op het contract dat we met de eigenaar ondertekend hebben , maar dit was mij ontgaan .Misschien wat expliciet vermelden ? groet

over Camptoo

Jul. 2018
Verhuur via Camptoo ging perfect. Vooral de mailtjes die je voorafgaande krijgt...en je dus precies weet wat je moet doen. Super geregeld. Ook trouwens de borgsom...deze komt niet op je eigen rekening dus geen omkijken naar. Ik zou alleen wel heel graag zelf willen bepalen wat mijn voor hoog en naseizoen is. Eigenlijk zou ik per maand mijn prijs willen kunnen veranderen zeg maar. Maar dat komt misschien nog wel.

over Camptoo

Jul. 2018
Over Camptoo zijn we zeer tevreden. Alle vragen werden snel beantwoord en waar nodig werd er snel weer contact opgenomen. Via de mail werden we keurig op de hoogte gesteld van alles wat nodig was om te weten Ook finacieel werd alles vlot afgehandeld. Kortom een prima en betrouwbare organisatie. Met vriendelijke groet, Dolf en Ina

over Camptoo

Jul. 2018
De communicatie verloopt prima en de site is duidelijk. Een verbeter puntje is een aanspreekpunt te hebben in het weekend. Ook het uitgifteformulier zou iets uitgebreider mogen zijn wat betreft de ruimte om een schade aan te geven.

over Camptoo

Jul. 2018
Goede ervaring met Camptoo. Bij lekke band contact opgenomen met Camptoo om te weten welke pechverhelper we moesten contacteren. Hebben het opgezocht en ons direct teruggebeld.

over Camptoo

Jul. 2018
Camptoo komt heel betrokken over en hielden ons continue op de hoogte van de stand van zaken en waar we aan moeten denken. Er wordt snel gereageerd op veranderende situaties.

over Camptoo

Jul. 2018
Wij hebben alle lof voor Camptoo, zowel de website als de communicatie telefonisch en de snelheid waarmee alles wordt afgewerkt. Prima reserveringsproces, enz. Wij kunnen niets negatiefs bedenken. Vriendelijke dames aan de telefoon, wat wil je nog meer!!

over Camptoo

Jul. 2018
Goede site Goed alternatief voor mensen die camper zoeken die afwijkt van standaard huur periodes midweek of weekend Ruime keuze van campers Communitie is goed en snel Borg word direct teruggestort

over Camptoo

Jul. 2018
Het was niet erg moeilijk om een geschikte camper te vinden. Wel had ik wat moeite om mijn weg op de website te vinden. Tijdens een telefoontje werd dat mij heel duidelijk en geduldig uitgelegd. Ik weet niet zo goed hoe je de configuratie van de website zou kunnen verbeteren. Het reserveringsproces was wel duidelijk. Het enige misverstand gold het opsturen van een groene kaart. Had ik dat nu wel of niet per post moeten ontvangen. Volgens de verhuurder wel. Verder ben ik heel tevreden over jullie service.

over Camptoo

Jul. 2018
Prima contact met Camptoo, snelle reacties en aardige uitleg na een misverstand over de vergoeding voor extra kilometers. Reserveringsproces was duidelijk en goed te doen om een camper op geschikte locatie uit te zoeken.

over Camptoo

Jul. 2018
Goed en makkelijk om je caravan te verhuren. Ze nemen bijna alles uit handen. Het boeken/reserveren ging ook makkelijk. Wel vind ik de 48u na terugkomst van je caravan iets te kort om alles na te lopen, mag van mij 3 tot 4 dagen mogen zijn. Ligt er ook aan hoe snel je caravan erna weer weg gaat. Verder zijn we tot nu toe tevreden.

over Camptoo

Jul. 2018
Minpuntje was dat wij zelf navraag hebben moeten doen naar het verzekeringsbewijs. Uiteindelijk gekregen en de bus was wel verzekert, maar dat initiatief hiervoor bij ons moest liggen was vervelend. Verder betaling prima en vlotte terugbetaling van de borg, dus dat is super. Snel een goede camper gevonden toen wij wisten eat wij wilden hebben. Prima. Verschil in advertenties over wat er wel of niet verzekerd is, vobden wij vreemd en daardoor onduidelijk. Communicatie was vlot en prima

over Camptoo

Jul. 2018
Het was voor ons de eerste keer. Toch wat vreemd om zoiets waardevols aan een ander mee te geven. Maar na enkele dagen was dit gevoel vrijwel verdwenen, met name omdat de huurders enkele keren aangaven waar ze waren; hoe mooi dat het daar was en hoe prettig ze de camper vonden..

over Camptoo

Jul. 2018
Wij vinden het fijn om vooraf meer info te krijgen over de verhuurder: is het voor ‘de handel’ of is de verhuurder zelf een camperaar. In het begin onduidelijkheden over de verzekering, verder is de reservering etc. soepel verlopen. Jammer dat we niet op tijd de groene kaart hadden dat leverde wel wat stress op vlak voor vertrek.

over Camptoo

Jul. 2018
We vonden de site niet overal duidelijk. We kregen maar 3 dagen om de camper te reserveren, en dan werd de reservering weer geannuleerd, zodat we geen tijd hadden om eerst de camper te bekijken, dat is een veel te korte tijd en wekte ergernis op. Om de verzekering afdekking van de eigen risico op de site van camptoo te vinden, was niet eenvoudig. Oplossing: duidelijker aangeven waar je dat kan vinden.

over Camptoo

Jul. 2018
Het huren via Camptoo was enorm simpel. Een paar keer contact gehad, uiterst vriendelijke mensen en mails. Wij zijn helemaal tevreden. Alles is duidelijk verteld en overzichtelijk gemaakt in de mails.

over Camptoo

Jul. 2018
Na pech met onze eerste camper werden we super geholpen door Camptoo. Zij hebben direct een vervangende camper geregeld. Betalingen overgezet en ervoor gezorgd dat wij ons weekend festival op Rock Werchter toch konden bezoeken. Echt top service!

over Camptoo

Jul. 2018
Het is allemaal goed georganiseerd, alles wat je moet doen om iets te huren wordt duidelijk aangegeven en de reacties hierop worden snel gegeven. De pagina geeft duidelijke zoek mogelijkheden.

over Camptoo

Jul. 2018
Huren via Camptoo is ons goed bevallen. De site is toegankelijk, er wordt snel gereageerd. Contact met de medewerkers verliep plezierig. De berichten over de borg klopten niet helemaal.

over Camptoo

Jul. 2018
Ik heb noet de illusie gehad dat alles vlekkeloos verloopt bij de 1e verhuur. Het zal wel mpeilijk zijn om met 1 casemanager te werken. Ik hrn met >4 pers contact gehad. Is verwarrend. Vreemd is dat ik geen copie krij vsn de verzekering van Aveco met de huurders. Aveco zelf is irritant wronig mededeelzaam.

over Camptoo

Jul. 2018
Alles prima geregeld. In de beschrijving zou wel meer aandacht besteed kunnen worden aan het bed (hard of zacht, soortmatras, etc.), tenslotte verblijf je daar ook als vakantieganger toch zeker zo'n 30% van de tijd in.

over Camptoo

Jul. 2018
Overall goed. Minpunt vind ik dat je geen sms krijgt als iemand een bericht stuurt. Vaak belandt dit bericht in mijn spam box en/of soms lees ik mijn mails niet elke dag (bijv weekend). Verder jammer dat er (nog) geen Camptoo app is. Courtage is aan de hoge kant.

over Camptoo

Jul. 2018
Bij de verhuur kan je verschillende documenten downloaden (overdrachtsformulier) Het zou handig zijn om daar gelijk onder de uploadmogelijkheid te hebben van ingevulde formulieren.

over Camptoo

Jul. 2018
Geef beter aan op documentatie wanneer dit een eindschoonmaak betreft of zoals jullie eerst probeerde te verkopen een schoonmaak beurt voordat je de camper krijgt!?!? De icons van niet-roken zijn misleidend (een kruis), dit dient een groene V te zijn. De nachtelijke sms-jes voor bevestiging aveco etc. zijn irritant. Graag niet om 02.00 berichten zenden.

over Camptoo

Jul. 2018
Veel aanbod wat erg fijn is. De zoekfuncties zouden nog wat uitgebreider mogen zodat je nog specifieker kan zoeken. Voor mijn gevoel krijg ik vaak e-mails dubbel. Dit zijn dan wel andere mails maar lijken bijna geheel op elkaar. Zou prettig zijn als dit terug gedrongen kan worden naar 1 per keer.

over Camptoo

Jul. 2018
Zeer tevreden en gaan we zeker vaker gebruiken. Zou de afmetingen van bedden/slaapplekken er verplicht bijgezet kunnen worden? Voor grote/brede mensen is soms lastig zoeken naar geschikte camper. Extra filter op minimale reserveringsperiode. Inventarislijst controleren, want zaten heel veel dubbelingen in.

over Camptoo

Jul. 2018
Er kwamen zeer veel berichten binnen, waardoor de informatie wat onoverzichtelijk werd. Ook foutberichten, maar volgens mij had dat ook met de nieuwe privacywet te maken. Verder wel prima allemaal. Fijn dat er met creditcard geautoriseerd kon worden.

over Camptoo

Jul. 2018
We zijn ook tevreden over Camptoo. Een fijn idee dat er een organisatie tussen huurder en verhuurder zit. Alles was goed geregeld en op tijd herinneringsmailtjes. De borg ook vrijwel dezelfde dag terug.

over Camptoo

Jul. 2018
De site van Camptoo vonden we heel overzichtelijk. Je kon snel en gemakkelijk zien welke campers nog beschikbaar waren. Wat erg prettig was dat vanaf het moment van reservering tot de dag van het ophalen van de camper 'n soort stappenplan was. Dit was overzichtelijk en gaf structuur aan wat je nog moest ondernemen.

over Camptoo

Jul. 2018
Alle communicatie vooraf verliep prima! Fijn! Helaas bleek tijdens de vakantie dat de advertentietekst van de verhuurder niet overeen kwam met wat we aantroffen in de camper. Eigenlijk verwachten we van camptoo hier betere controle op.

over Camptoo

Jul. 2018
Camptoo heeft het huren van een camper heel inzichtelijk en gestructureerd gemaakt met duidelijke afspraken. Groene kaart voor de camper was nog niet binnen op de datum van vertrek, maar dat werd binnen enkele uren alsnog geregeld.

over Camptoo

Jul. 2018
Kunnen zoeken (filteren) op indeling van campers zou een handige toevoeging zijn. Wij waren bijvoorbeeld op zoek naar een alkoofcamper met een stapelbed achterin, vanwege gezinssamenstelling. Sommige e-mails van Camptoo kreeg ik in drievoud binnen, beetje storend. Misschien even goed om jullie e-mail server of iets dergelijks te checken. Verder: een mooi platform, ga zo door!

over Camptoo

Jul. 2018
Reservering is heel eenvoudig en duidelijk. Communicatie met verhuurder heel makkelijk. Een beetje vervelend dat ik een dag voor de start van de vakantie door camptoo gebeld werd omdat de validatie van mijn gegevens niet lukte (ik denk omdat ik een Duitse rijbewijs heb) maar voor de verhuurder was dat verder geen probleem. Anders hadden we geen problemen zodat we gelukkig niet weten hoe de camptoo service in dit geval is :-)

over Camptoo

Jul. 2018
Het is nu de tweede maal dat ik via Camptoo een camper of caravan heb geboekt, de service is goed. Ik ben ook deze keer weer zeer tevreden. Dank voor jullie support en fijne begeleiding. M.vr. groet, Frank Spee

over Camptoo

Jul. 2018
Ik vind het heel prettig om te verhuren via Camptoo. Alles is goed geregeld. Eén aandachtspunt: de overdracht door een externe partij laten regelen lukte niet omdat het bedrijf een volle agenda had. Meer bedrijven inschakelen? Of op de site aangeven dat dit niet gegarandeerd kan worden?

over Camptoo

Jul. 2018
Makkelijke service, alles wordt geregeld en de borg wordt gelijk terug gestuurd. Mits alles klopt!! Veel mogelijkheden om te huren alleen jammer nog niet zoveel in zuid-Limburg.

over Camptoo

Jul. 2018
Huren via Camptoo was prima. Om de een of andere vage reden krijg ik alle mail dubbel, dat zou van mij niet perse hoeven. Verder wordt je goed geïnformeerd. Wat van mij anders zou mogen is de borg, je moet daadwerkelijk het geld overmaken. Ik vind 1000 euro dan best veel. Waarom niet gewoon je creditcard gegevens afstaan en dan bij een evt. naheffing van je kaart afhalen. mvg,

over Camptoo

Jul. 2018
Toevallig jullie site ontdekt en ik moet zeggen , heel gebruiksvriendelijk en uiterst vlug in communicatie via de site - kregen heel vlug antwoorden op onze vragen en alles verliep prima in chronologische volgorde Jullie zijn een goede tussenpersoon tussen huurder en verhuurder Prima sertvice

over Camptoo

Jul. 2018
Communicatie liep goed. Je krijgt op tijd een reminder voor betalingen en wordt goed op de hoogte gesteld van wat gaat komen. Ik kreeg wel alle mailtjes dubbel.

over Camptoo

Jul. 2018
Perfecte hulp bij het vinden en huren van een camper. Ik wist tot voor kort niet dat zoiets bestond. De reservering en de financiële verliepen uitstekend. Echt knap in elkaar gezet deze bemiddelingssite.

over Camptoo

Jul. 2018
Zoals ik eerder in een email heb omschreven kan ik Camptoo bij een ieder die een Camper wil huren aanbevelen daar alles wat de huurder nodig heeft door Camptoo word geregeld. Je gaat dus zonder zorgen lekker op vakantie.

over Camptoo

Jul. 2018
Het contact met Camptoo is heel goed gegaan. Alles is heel duidelijk en de bereikbaarheid als er vragen zijn is ook prima. Een opmerking is dat de dagverzekering nog niet goed loopt en ook niet bij alle medewerkers even duidelijk is.

over Camptoo

Jul. 2018
Het huren via Camptoo loopt zéér soepel, is duidelijk en snel! Geeft goeie adviezen en tips! We hebben de site al verschillende keren doorgegeven aan kampeerders! Ga zo door!

over Camptoo

Jul. 2018
Service (vooraf) was prima, Nu even vervelende situatie i.v.m. schade aan de camper. In de veronderstelling dat e.e.a. via de borg-som afgewikkeld zou worden. Afwachten maar hoe dat verder moet.

over Camptoo

Jul. 2018
Het is goed geregeld, maar de vele mails die daarna volgen worden niet op prijs gesteld. Alleen de noodzakelijke paperassen toezenden en een verzoek voor review is prima.

over Camptoo

Jul. 2018
Alles is goed geregeld bij Camptoo. Geen problemen en alles verloopt vlekkeloos. we zochten een kleine camper waar ook een hond in mee mocht. Die hadden we snel gevonden, en Maria en Eliza reageerden meteen. We hebben elkaar 1 keer in april ontmoet.

over Camptoo

Jul. 2018
Duidelijke communicatie over en ondersteuning bij alle stappen in het verhuur proces. Enige puntje: ik heb eerder de dagverzekering aangezet, maar maak hier geen gebruik van. Dit heb ik eerder al een keer doorgegeven, maar blijft in beeld komen bij mijn reserveringsoverzicht en ook bij de uitbetaling.

over Camptoo

Jul. 2018
Goede communicatie tijdens de verhuur. Duidelijke mails waarin alle stappen goed werden aangegeven. Fijn om tijdens iedere fase de benodigde info te krijgen.

over Camptoo

Jul. 2018
Voor Camptoo kunnen we kort zijn. In de richting van de klant wordt duidelijk gecorrespondeerd en weet je precies waar je zit in het huurproces en wordt geïnformeerd.

over Camptoo

Jul. 2018
Camptoo Booking verloopt heel soepel en gladjes , zelfs binnen 24 uur is de boeking geregeld ( alle gegevens van de vorige keer stonden al in mijn account )

over Camptoo

Jul. 2018
Superfijn! De communicatie is helder, je krijgt regelmatig een mail waarin precies staat wat er verwacht wordt. Vergeet je iets; krijg je meerdere reminders. Het is echt supermakkelijk eraan eigenlijk. Klein puntje, soms lijken berichten niet of te laat aan te komen..

over Camptoo

Jul. 2018
Prima geregeld allemaal. Op belangrijke momenten een mailtje om je eraan te herinneren dat er iets gedaan/ betaald moet worden. Bij vragen direct antwoord. Heel duidelijk en klantvriendelijk. Via mijn zoek opdracht kreeg ik een goed overzicht van de Campers die beschikbaar waren. Voor mijzelf heb ik nu wel ervaren dat een vast bed in de camper een belangrijke zoekcriteria is. Ik weet niet of dit een mogelijkheid is met zoeken ( heb ik voor het huren van deze camper niet aan gedacht).

over Camptoo

Jul. 2018
Prima service bij vragen. Procedure kenden we al van vorig jaar. Duidelijk en betaalgemak. Makkelijk zoeken met de filtercriteria (bv huisdier toegestaan).

over Camptoo

Jul. 2018
Vrij eenvoudig reserveringsproces. Niet veel keus voor onze data maar dat lag meer aan de korte tijd voor vertrek dan aan Camptoo. Goede hulp bij vragen etc. erg fijn. Minder fijn is de hoeveelheid mails Achteraf. Dat mag best minder of samengevoegd.

over Camptoo

Jul. 2018
Huren via Camptoo doen wij nu voor de tweede keer en dit bevalt ons prima. Het geeft een veilig en vertrouwd gevoel, ook hoe Camptoo in de hele periode via mail contact houdt geeft een goed gevoel. Alles is goed en snel geregeld wat betalingen, borg en verzekering betreft. Duidelijke uitleg over alles wat je wilt weten en snel antwoord op vragen die je zo snel op de site niet kunt vinden. Ook de afwikkeling na de reis verloopt fantastisch. Al met al een aanrader voor een ieder die graag met een goed gevoel een camper of caravan voor een periode wil huren.

over de camper van Hans

Voor ons de 1e keer met een camper onderweg. Wat een fantastische ervaring. De camper is precies zoals op de foto's afgebeeld en beschreven door Hans. Alles wat je nodig hebt zit in of bij de camper. Hij was super schoon en comfortabel. Het contact met Hans verliep heel goed. Hij is ontzettend behulpzaam en legt alles goed uit. We kregen zijn telefoonnummer zodat we hem konden contacteren indien er toch nog vragen waren. Wij gaan hier zeker weer gebruik van maken.

over de camper van Nico

Wat een feest om in met deze 'ietwat gedateerde' (maakte overigens voor ons niet uit) camper op pad te gaan! Nico is zeer behulpzaam en geeft duidelijke instructies. Wij hebben genoten van met name de buitenkeuken. 100% tevreden!

over de camper van Esmée

Wij hebben een erg leuke herinnering over gehouden aan onze werk 'vakantie'! De omgang met Esmee en Rens (gepassioneerde eigenaren) hebben wij ook als erg prettig ervaren! Voor ons nacht werk (vleermuisonderzoek) moesten wij overdag slapen. Deze camper was daar uitermate geschikt voor met de verduisteringsschuiven! Dit was dan ook één van de redenen om hem een tweede keer te huren voor ons nachtwerk.

over de camper van Didier

Supervakantie met een ruime en propere camper achter de rug! Alles tip top in orde, gaande van het kookvuur en de watertank tot kleinere gebruiksvoorwerpen. Didier is een aangename en correcte persoon, en ook de communicatie met hem verliep helder en stipt. Aanrader!

over de camper van Wim

Perfecte camper voor een lang weekend Rock Werchter. Prima geslapen en voor de rest buiten gezeten. bij het ophalen goede uitleg gehad van Wim. Aanrader!!

over de camper van Eef

Een roadtrip door België met deze camper, wat een top ervaring! De camper bevatte alles wat je nodig zou kunnen hebben; stoelen en een tafel, twee gaspitjes, een koelkast (werkend op stroom en gas), een grill om buiten te koken en zelfs het bestek en de hoeslakens etc. zaten hierbij inbegrepen.

over de camper van Andrea

Wat een supercamper! Enorm veel ruimte en van alle gemakken voorzien, alsof je vakantiehuis met je mee rijdt :) Enige waar ik me van tevoren zorgen over maakte was de lengte en achteruitrijden, maar er zit een achteruitrijcamera ingebouwd, dus parkeren was een koud kunstje. Andrea is supervriendelijk en legt alles geduldig uit. We hebben hem maar voor een dagje gehuurd, maar volgende keer gaan we met het hele gezin graag een paar dagen met de camper van Andrea!

over de camper van Bart

Opzich was het een leuk weekend. Echter was er een tijd afgesproken om de camper op te halen. Toen we daar dus stonden was er niemand. Telefoon werd niet opgenomen. Toen aangebeld in het huis, werden we weer doorgestuurd naar een ander studentenhuis. Het duurde dus allemaal lang voordat we met de camper weg konden. De camper was niet perse vies, maar ook niet erg schoon. Zoals viezigheid op de deur. Verder wel een erg leuk weekend gehad.

over de camper van Tjitte Jan Nieuwkoop

Prima bus om een korte periode op pad te gaan. Het is voorzien van de basis gemakken. Een klein keukenblokje en een uitklapbare bank/bed. Vooral als je van plan bent veel buiten te zijn heb je niet meer nodig!

over de camper van Hendrik

Eenmaal onderweg met de bus zaten we meteen in een goede reisflow en we hebben dan ook enorm genoten van het mooie land Zwitserland! We hebben vele mooie plekken bezocht en de bus heeft ons er steeds met meer dan voldoende comfort heen gebracht en op locatie waren we van alle gemakken voorzien. We zouden het dan ook zo weer doen als de mogelijkheid zich voor doet, en kunnen de bus ook ieder ander aanraden als je eens met een camperbus wilt rondreizen! Hendrik, bedankt voor het vertrouwen en we kijken hier met veel positiviteit op terug!! Groetjes Nicole en Kevin ;-)

over de camper van Ellert

Contact met Ellert verliep snel en soepel. Ellert is super aardig en had een duidelijke uitleg. De camper was geweldig! Ruim en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

over de camper van Bob

Geweldig! De verhuurders zijn zo aardig en meedenkend! Ik vond het een heerlijke camper met alles wat je nodig kan hebben qua voorzieningen (zonnepaneel-stroom, waterkoker, zelfs een rijstkoker!). Dikke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar voor ons als stel.

over de camper van Walter

Erg fijn om met de bus 1week met mijn 2 dochters te kamperen . Alles is aanwezig . Bus rijdt fijn . Zou het zeker aanraden . Het is herhaling vatbaar . Anne ,Floor en Raymond

over de camper van Arie

Onze eerste keer met een camper op vakantie was een geweldige ervaring! De praktische mogelijkheden zijn fantastisch en wegen ruimschoots op tegen de enkele minpuntjes die we ervaren hebben, nl: omrijden i.v.m. hoogte en het wat moeilijker vinden van parkeerplekje (zeker in steden) en het wat tragere tempo t.o.v. een personenauto (is dat een minpunt tijdens vakantie?) Zeker voor herhaling vatbaar!

over de caravan van Menno

Top vakantie gehad. Menno is ons zelfs tegemoet gekomen door een fietsenrek op de dissel te plaatsen. Dit moest onze caravan wel zijn. Heerlijk geslapen. Tot volgend jaar. Jo en Glen

over de camper van Ilma

Het was een geweldige ervaring! Jammer van de klapband op de terugweg, want voor de rest hebben we 5 heerlijke dagen gehad. Bedankt voor de goede zorgen, Ilma. Groetjes van Arie-Jan, Kimberley en Luc van der Nagel

over de camper van Geertje

Hallo Geertje We hebben een mooie en probleem loze vakantie gehad , en de camper is ons goed bevallen. Alleen waar wij na toe zijn gegaan was het erg warm en koelde het avonds haast niet af , dat gaf wat problemen voor ons om lekker te kunnen slapen. Verder was het voor ons mooi dat we dit eens konden Uit proberen hoe dat gaat met zo een camper. Nog bedankt . Vr Gr Jos

over de caravan van Ad

Het is ons zeer goed bevallen! Ad is een prima verhuurder, legt alles goed uit en heeft de caravan met de spullen prima in orde. De caravan vonden we, qua afmeting en comfort heel goed. We raden hem zeker aan! De dienstverlening van Camptoo vonden we ook prima, adekwaat en vlot. Bedankt!

over de caravan van Ron

Ik heb de caravan van Ron gehuurd om een slaapplek te hebben op de crewcamping van de Zwarte Cross 2018. En WAT voor een slaapplek! Ik kom al vele jaren op de Zwarte Cross maar heb nog nooit zo goed geslapen. Prachtige caravan, prima bed, goede uitleg en het contact met Ron was meer dan prettig. Voor de volgende editie Zwarte Cross zet ik hem al vast!

over de camper van Willy

Nou Willy bedankt voor je goede uitleg en de moeite die je gedaan hebt..wij hebben door jou een top weekend gehad..thanks kan dit iedereen aanbevelen...dank je Sandy Monique Gian rick

over de camper van Christoph

Wij hebben geweldig genoten van de vakantie, de camper was helemaal in orde en ook wel boven onze verwachtingen. Zeer ruim en comfortabel en heel proper. Kortom, wij hadden niks tekort. Een echte aanrader.

over de camper van Mirco

Mirco is een top verhuurder. Heel flexibel en vriendelijk. Ook de camper heeft ons veel comfort en koud bier gegeven op het festival. De camper heeft een zonnepaneel waardoor de koelbox werkt en je ook een telefoon kan opladen. Al met al een aanrader dus!

over de camper van Henk & Marleen

Zeker een aanrader om met een camper op vakantie te gaan. Het campertje van Marleen en Henk is een leuk campertje en zeker betrouwbaar met een sterke motor. Het is jammer dat er geen fietsendrager bij zit voor de rest veel plezier mee gehad.

over de camper van Sjoerd En Tjark

In 1 woord een topper die kobuzz en over zijn bazen eveneens niets te klagen :-) De buscamper is compact en werkelijk van alle gemakken voorzien....ziet er keurig uit... en zijn rustige tempo was voor ons geen enkel probleem....v a k a n t i e!!! Zeker voor herhaling vatbaar :-))

over de camper van Guy

De eerste keer met een camper. Erg fijne ervaring! Toch een beetje camping minus de stress van het opbouwen en afbreken. En deze camper had t allemaal! 3 bedden, 2x 1 persoons en 1x 2 persoons. Genoeg plek om elkaar niet op de lip te zitten. Erg fijne vakantie mogen beleven mede door deze camper!

over de camper van Afra En Walter

We hebben heel mooie reis gemaakt met de camper van Afra en Walter De camper was perfect verzorgt alles was aanwezig ook zuinig heb zelf 1op12,7 gehaald

over de camper van Theo

Het contact met Theo was er fijn, en erg behulpzaam. Wij hebben met zijn 4e geslapen in de camper en dat is goed te doen. Alles wat je nodig hebt zit verder in de camper, en door de blinderingen voor de ramen word het niet te warm.

over de caravan van Nathasja

Wij hebben de caravan voor een lang weekend gehuurd en zijn zeer tevreden. Hele mooie luxe caravan en de afwikkeling was perfect niks op aan te merken! Bedankt en tot de volgende keer!

over de camper van Ellen

aangezien ik slechts 2 nachten gebruik gemaakt heb van de camper en slechts op 75 km. afstand van afhaaladres verbleef, kan ik niet een duidelijk beeld scheppen van de camper, heb alleen van het bed gebruik gemaakt en die was wat klein voor mij...1.85 mtr.

over de camper van Bart

De camper is, ondanks de leeftijd, zeer netjes en goed onderhouden. Alle stof is recentelijk vernieuwd en het interieur ziet er voortreffelijk uit. Motorisch is 100 km/uur toch echt wel het maximale wat comfortabel rijdt, maar dat staat ook aangegeven in de advertentie, en stoort verder niet. De ontmoeting met Bart was zeer aangenaam. Doordat een andere camper geannuleerd was, zaten we in nood, en waren dan ook enorm opgelucht dat Bart zijn camper op een paar uur schoongemaakt en klaar gezet heeft om onze trip te redden. Een mooie camper voor een zeer mooie prijs!!

over de camper van Marcel

Hallo Marcel, het was een prima kampeervakantie met jouw camper. Hij rijdt lekker, het bed sliep goed, we hadden er alles in wat we nodig hadden, en hij was helemaal gebruiksklaar gemaakt, geweldig. Ook de ontvangst en hulp die we van jullie kregen, waren super. Daarmee was het een topvakantie. Groetjes, Thecla

over de camper van Nico

Diverse plaatsen in Zeeland met de camper aangedaan (1 volwassene, 2 kinderen). Eerste ervaring met camper en zeer goed bevallen. Oude maar complete camper met een zeer leuke buitenkeuken (binnenkeuken niet gebruikt). Camper rijd goed op snelweg en kleine binnendoor wegen.

over de camper van Peter

Wij hebven ons kostelijk vermaakt met deze camper, waarmee we 4 nachtjes bij een festival hebben overnacht. Door de uitgebreide instructies van Peter wisten we precies hoe alles werkte. Ook zeker zo leuk zijn de gadgets die Peter zelf gemaakt heeft waaronder de regendouche. We zijn Peter dan ook dankbaar voor zijn gastvrijheid en alle moeite die hij gedaan heeft om ons van alles te voorzien wat we nodig hadden.

over de camper van Yves

Zeer recente, luxueuze en aangename mobilhome met alles op en aan. Bij ophalen motorhome goed ontvangen en duidelijke uitleg gekregen. Zeer flexibele verhuurders op vlak van ophalen en retour.

over de camper van Herman & Els

Heerlijke camperbus , schoon en met alles aan boord. Voor ons de eerste keer maar met de goede uitleg van Herman is alles super gegaan en wij gaan zeker nogveens camperen

over de camper van Jaco

Anne en Bea, Jan en Bep Met de camper van Jaco een rondje Scandinavië gemaakt, met als hoogtepunt de Noordkaap. In 1 week stonden we ( 3350 km ) op de Noordkaap. En in 3 weken (7833 km) waren we weer thuis. De camper heeft zich goed gedragen. Sterke motor en voldoende opbergruimte. Groet, Jan

over de camper van Judith

Waanzinnig genoten! Eerste keer met een camper voor ons! De camper is zo schoon en mooi ingericht, uiterst compleet en echt heel ruimtelijk en knus. Contact met Judith en de camper was direct zo warm en enthousiast. Ik kan iedereen aanbevelen! Wij willen nog een keer met dit fijne huisje op avontuur! Via camptoo werkt het ook heel eenvoudig en soepel.. lieve familie.. veel dank voor het mogelijk maken van onze camper droomreis!

over de camper van Diane

Een heerlijke vakantie gehad in deze overcomplete camper. Ook staat Diane je met raad en daad bij via Whatsapp. Het was onze eerste keer met een camper op pad maar zeker niet de laatste keer. We hebben op onze reis Duitsland, Oostenrijk en Italië aangedaan en stonden daar vaak op de meest idyllische plekjes.

over de caravan van Albert

Het contact met Albert was erg makkelijk via de website en zo hebben we goed de voorwaarden kunnen bespreken. De caravan is erg netjes en door toevoeging van een erker aan de voortent hadden we genoeg slaapplaatsen voor 5 personen. Het is een fijne ruime caravan met veel opberg mogelijkheden.

over de camper van Sander

Wij zijn met de bus naar een festival geweest en het was fantastisch! De bus heeft alles wat je nodig hebt. Sander is onwijs behulpzaam en heeft op afstand nog van alles uit kunnen leggen. De volgende keer huren we de bus weer!

over de camper van Hans

We zijn weer terug van een prachtige reis door Italië met de camper van Hans. De camper was keurig en voorzien van alle gemakken. Aan alles was gedacht. Het contact met Hans en zijn vrouw was heel hartelijk en gastvrij. Hans is flexibel en overal is over te praten. Kortom het was heel prettig kennismaken met Hans en zijn vrouw. De camper reed prima en de reis is zonder pech verlopen. We gaan dit zeker nog eens doen en hopelijk dan weer met een camper van Hans. Met vriendelijke groet, Dolf en Ina

over de camper van Yvan

Camper was tot in de puntjes in orde. Ook stoeltjes en tafel zelf door Yvan voorzien zodat je gezellig kan buiten zitten onder de luifel van de camper. Camper rijdt ook heel soepel. Dit was onze eerste vakantie met een camper en Yvan heeft ons alles heel duidelijk en met veel enthousiasme uitgelegd.

over de camper van Ton

Hallo Ton, De camper is uitstekend bevallen mede door zijn vermogen en wendbaarheid, verder was de camper helemaal compleet zeker voor herhaling vatbaar! Groeten Johan

over de camper van Ton

Zeer fijne vakantie gehad met de camper. Van alle gemakken voorzien en ruimte genoeg. Zeer prettig contact met Ton en Conny ervaren, erg lieve mensen. Tot een volgende keer!

over de camper van Richard

Geweldige ontvangst met uitleg over de camper. Heerlijke 2 weken gehad. Zonder problemen in een goed onderhouden camper. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Nicole en Richard.

over de camper van Paul En José

Het was onze eerste ervaring met het op reis gaan met een camper. Het was dus eerst even wennen, maar daarna alleen maar genoten. Je hebt in principe alle dingen, die je in huis ook hebt, maar dan wat kleiner. Paul en Jose wisten ons nog enthousiaster te maken, dan dat we al waren. Je merkt aan alles, dat het hun passie is. Het contact was, alsof we elkaar al jaren kennen, dus dat geeft een goed gevoel. Wij waren blij met het geschonken vertrouwen.

over de camper van Jack

Een goed onderhouden camper van 10 jaar oud. Compleet met alles er op en eraan. De motor heeft een goeie trekkracht. Goede en vriendelijke communicatie voor de vakantie met duidelijke uitleg. Er ontbreekt niets. We zouden deze camper zeker aanraden.

over de camper van Jan

Wij hebben een fantatische vakantie gehad met de camper in Nederland. Jan's casper is zeer luxe camper and is in goede staat. Er zit echt alles op. Uitleg bij ophalen is goed. Ook kan je hem tijdens de reis bellen indien je iets niet kan vinden. Groetjes familie Schuur

over de camper van Ronald

Na een grondige uitleg over het gebruik van de camper door Ronald vertrokken wij naar Zuid Frankrijk. Eerst nog een beetje onwennig maar al gauw raakten we vertrouwd met ons comfortabele huisje op wielen en na 2 weken wilden we eigenlijk niets anders meer. De camper was groot genoeg voor ons tweeën en heeft ons zonder problemen over de passen in de Franse Alpen vervoerd. Wat ons betreft een prima ervaring.

over de camper van Wil

We hebben er een heerlijke vakantie opzitten en zijn met de camper naar de Bodensee gereden. In de camper is alles aanwezig wat je nodig hebt. Fijne matrassen waar je goed op slaapt, makkelijk te bedienen grote luifel, tuinset en een grote opbergruimte voor de fietsen. Een aanrader!!!

over de camper van Erwin

We hebben een fijne vakantie gehad. Camperen is goed bevallen. José ook. We hebben heerlijk geslapen, maar in en vooral uit bed was nog wel een dingetje. Veel mensen op de campings vonden José ook erg leuk. Misschien een wat minder handige indeling bij regen. Maar gelukkig hebben we dat bijna niet gehad.

over de camper van Abke

We hebben een grandioos leuke week gehad met deze camper. De uitrusting is compleet en van alle gemakken voorzien. Aan het rijden hebben we erg moeten wennen, vooral het schakelen, in de bergen rijden is best een uitdaging. Wij hebben daar juist extra van genoten. Het contact met Abke en Wouter is heel prettig verlopen. Top vakantie gehad!

over de camper van Tjitske

We zijn 2 weken op pad geweest met de Duikboot in Normandie. De Duikboot is een perfecte reisgenoot, hij heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en kunnen de Duikboot aan iedereen aanraden. Tjitske is super vriendelijk en relaxed.

over de camper van Theo

Fijne en compacte camper die helemaal uitgerust is voor een fijne vakantie. Met 2 personen hebben we 2,5 week Noorwegen doorkruist met de camper en hij rijdt comfortabel, vlot en zuinig en door het formaat kun je overal terecht. Hij is netjes en goed onderhouden en het contact met Theo en Lianne was prima.

over de camper van Geb

Contact met Geb was top. Bij ophalen camper heeft hii alles rustig uitgelegd. De camper rijd goed en alles doet het. We hebben met z’n vieren heerlijk geslapen in de camper. Zou volgende keer zeker weer bij Geb huren

over de camper van Steven

Beste Steven, We hebben een fijne vakantie gehad in Kroatië met jouw camper. Als verbeterpunt zou ik wel kritisch gaan kijken naar de inrichting (indeling kasten en bekleding) en de kampeer inventaris: erg basic. Voldoet niet aan de omschrijving luxe, complete camper. Met vriendelijke groet, Mandy Slaets

over de camper van Andrea

Camper was prima in orde. Alles klopte en alles was snel geregeld. Andrea is vriendelijk en zorgt dat je snel onderweg kunt met de camper. Fijne ervaring dus!

over de camper van Joris

superfijne vakantie, contact met zowel camptoo als met joris is aangenaam en correct verlopen , voor ons zeker voor herhaling . we kijken al uit naar onze volgende bestemming. dankjewel koen

over de camper van Matijs

We hebben van de camper genoten en het was ook heel fijn dat de fietsen mee konden. Alles functioneerde goed en een hele goede communicatie met eigenaren.

over de camper van Ingeborg

We hebben een hele leuke vakantie gehad met de camper van Ingeborg. De Camper was volledig ingericht, aan alles was gedacht.Het zag er piekfijn uit. Het rijden en manoeuvreren bleek ook erg mee te vallen. We hadden een leuk contact met Ingeborg en haar man, ze namen echt de tijd om alles uit te leggen. Tijdens de reis konden we telefonisch of via de mail vragen stellen als we iets niet goed wisten, waar dan heel snel op geantwoord werd. Heel fijn allemaal!!

over de camper van Carl

Carl en zijn familie zijn zeer behulpzame, prettige en vooral betrouwbare verhuurders. De camper was zeer schoon, motorisch goed in orde en heel compleet qua inventaris. Bij vertrek hebben wij uitgebreide uitleg gehad en aan alles was door Carl gedacht. Ook toen we op vakantie toch nog een vraag hadden waren zij goed bereikbaar en behulpzaam. Wij hebben dan ook een fantastische vakantie met de camper mogen beleven naar de Grandprix van Oostenrijk. Mocht je dus een fijne en betrouwbare camper met dito verhuurders zoeken, dan ben je bij Carl en zijn familie aan het juiste adres. Een aanrader!

over de camper van Luuk

Vier dagen de bus van Luuk mogen huren. Wat een ervaring! Grote bus, en rijdt erg fijn. We hebben heerlijke dagen gehad. Het bed is wel lang maar niet per se heel breed, dat was even wennen voor ons. Verder was het jammer dat er naast de extra accu geen mogelijkheid was om elektriciteit aan te sluiten. Maar snel opgelost door een camping snoer te kopen met een verlengsnoer. Zo hadden we op de campings ook elektriciteit. We hebben genoten en bedankt!

over de camper van Roosje En Daan

We hadden om te beginnen wat pech (met een andere camper!) Maar konden gelukkig de super camper van Roosje en Daan huren. Hij rijdt heerlijk! Voor zijn leeftijd :) we hebben een heerlijk lang weekend gehad in Werchter. Fijn zitten onder de luifel, heerlijk geslapen (zowel boven als beneden) en alles werkt naar behoren. We gaan deze top camper zeker nog eens huren! Groetjes Mariska en Suzanne

over de caravan van Paul

Beste Paul en Familie, Dit is vermoedelijk de mooiste caravan die Camptoo staat. Alles wat je maar kunt wensen. Mooi interieur, Comfortabel groot bed, Prachtige keuken. Alles is er gewoon tot een kruimeldief aan toe. Mooie buiten stoelen. Allemaal van de beste kwaliteit. En dan natuurlijk de persoonlijke uitleg en instructie. Ik zou bijna een smoes verzinnen om deze caravan nog een keertje te huren. En je weet maar nooit. Paul heel hartelijk bedankt dat jullie met jullie caravan op reis konden. Hartelijke groet Henk en Marlies.

over de camper van Esther

Hele fijne tijd gehad met deze vrolijk gepimpte camper! Heel praktisch, alles wat we nodig hadden. Ook ideaal voor met 2 kids. Haalt geen grote snelheid, maar net dat maakt het nog meer genieten!!!

over de camper van Kelly & Henry

Grote camper. Iets te groot voor 2 personen. Erg compleet. Klein leventje of magnetron beetje gemist. Omvormer was defect, maar we hadden vrijwel overal stroom op de campings. Opgehaald op een andere locatie. Daar konden ze vrijwel geen uitleg geven over de camper. Meeste zelf uitgevogeld. Verder ging alles goed. Fijne vakantie in Zweden gehad zonder problemen.

over de camper van Carlo

De reis naar de GP van Oostenrijk met de camper van Carlo en Cora was prettig/leuk. Wel had de camper hier en daar moeite de heuvels in Duitsland en Oostenrijk op te komen. Zal liggen aan het reisgenootschap van 5 kerels :). Op bestemming aangekomen was het snel en eenvoudig de camper neerzetten, luifel uit en... genieten. Ideaal om met een camper op reis te gaan. Carlo en Cora bedankt.

over de caravan van Maarten

Het is een hele fijne ervaring geweest,. De caravan is gezellig en praktisch ingericht. We hebben ook heel goed kunnen slapen in de caravan. Maarten heeft me goed geholpen met alles, caravan naar plek gebracht, alles aangesloten en ook weer opgehaald. Het is allemaal heel soepel verlopen. Een aanrader voor een knusse vakantie.

over de camper van Martin

Wij hebben een fijne reis naar de noordkust van Spanje gemaakt met deze camper. Hij is niet nieuw meer maar wel zeer compleet. Alles erop en eraan, met een grote ijskast, vriesvak en een oven. Ook in de bergen reed de camper prima. Martin is een goede gastheer, we werden bijzonder hartelijk onthaald. Op vragen die wij tijdens de reis hadden werd heel snel gereageerd. Kortom: een goede ervaring!

over de camper van Diederick

Camper gehuurd om met 6 personen naar een festival te gaan. Helemaal top! Camper was meer dan prima voor het doel. Vooraf goede en snelle communicatie met Diederick over de mail en een hartelijk ontvangst bij ophalen en inleveren. Duidelijke uitleg en soepele overdracht. Voor herhaling vatbaar!

over de camper van Eef

Het huren van de camper van Eef is mij goed bevallen. Zoals het ophalen en terugbrengen is zelfs prettig te noemen. De camper is er een die erg geschikt is voor mensen die gewoon op zoek zijn naar vervoer met slaap/leefmogelijkheid tijdens een roadtrip of uitstapjes. In de basis is alles aanwezig om alleen of met tweeën op pad te gaan, zonder hoge eisen te stellen aan afwerking of luxe. Zeer prettig was dat er tijdens de reis App-contact kon zijn over mogelijke vraagjes over tips&truuks aangaande de camper. Ik heb een heerlijke roadtrip kunnen maken.

over de camper van Nico

Naar Zweden geweest met camper en aanhanger waar onze Chevrolet Chevelle SS opstond ( zie foto) door de verzwaarde ophanging ( 8 bouts assen ) reed de bus heerlijk en zuinig Dus top bus!

over Ruby

Wij hebben een leuke ervaring gehad met Ruby, omdat de camper een startonderbreking heeft die je eerst moet ontgrendelen is het even paniek gewest. Voor de rest denk ik dat zij een leuke tijd hebben gehad en de camper is netjes terug gekomen.

over Barry

Beste Barry. Na een paar keer over en weer contact te hebben gehad via Camptoo kwam de echte boeking tot stand. Onze gegevens werden uitgewisseld en we hadden daarna in het vervolg direct 1 op 1 contact. Ik heb het contact wat wij hadden direct als prettig ervaren en het gaf mij ook vertrouwen dat het gevoelsmatig gewoon goed zat om jullie als huurder te hebben. Dat vertouwen is absoluut waarheid geworden . Fijn dat jullie van de vakantie hebben genoten en ook dat de caravan weer in perfecte staat is terug afgeleverd. Wat ons betreft... voor herhaling vatbaar!

over Franca

Het was voor ons de eerste keer dat wij onze camper verhuurde. Het is allemaal heel goed verlopen en Franca en haar man hebben de camper gebruikt alsof die van hunzelf was. Voor ons een zeer positieve ervaring!

over Rob

Rob is een hele fijne huurder. De oorspronkelijke camper die hij had gehuurd bleek plotseling niet beschikbaar. Toen zijn wij benaderd door Camptoo met de vraag of we onze camper aan Rob wilden verhuren. In principe verhuren wij niet voor festivals, maar omdat Rob en zijn vijf vrienden nogal omhoog zaten, besloten we het toch te doen. We hebben daar geen moment spijt van gehad. De camper kwam in prima staat terug en we zouden hem zo weer meegeven aan deze "fijne oude rockers".

over Eef

Het verhuren van mijn camper aan Eef is soepel verlopen. Het was voor mij de 1e keer dat ik mijn camper via Camptoo.nl heb verhuurd. Het is volgens afspraak goed gegaan.

over Wouter

Prima kerel, matig in de communicatie in het voortraject. Moeilijk bereikbaar en reageert enkel buiten Camptoo. Relaxed bij overdracht en gebruik. Onhandige overdracht terug. Zou wel nog eens verhuren.

over Fred

Fred en Jose leren kennen als twee super aardige mensen. Wist meteen dat mijn camper in goede handen was!! En dat bleek ook...ze hebben het super leuk gehad en de camper was weer helemaal zoals hij daarvoor was. Ging helemaal top!

over Marijke

Marijke is een goede huurder vriendelijk en reageert snel op email of sms. Verder is Marijke netjes en eerlijk er waren een paar schroefjes los Marijke vertelde dit bij aflevering van de caravan, persoonlijk vond ik dit heel fijn, ik zou Marijke zeker nog een keer als huurder willen.

over Geert

geert had een droomreis in Noorwegen , alles prima verlopen klein akkefietje , binnen netjes , buitenkant ongekuist dat nochtans word vereist indien niet betaalde opkuis .

over Jan

Blij dat ik de camper heb verhuurd aan Jan. Ze zijn zeer netjes met de camper omgegaan en hebben alles gemeld als er iets was. Ze hebben hem zelfs schoon ingeleverd terwijl dat niet was afgesproken. Kortom een nette huurder!

over Martijn

Het verhuren aan Martijn en zijn partner is op een hele plezierige manier gegaan. De communicatie was goed en kleine probleempje werden in onderling overleg opgelost. Prettig contact !

over Nico

Nico is prettige huurder die met zorg omgegaan is met onze Mario op een ongelukje met de tafel na. Als je nooit een camper gehad hebt, is het best wel lastig om een goede check te doen voor je weg rijdt. Een ongelukje (kastje niet op slot) is zo gebeurd. Desondanks hebben we dit met Nico goed kunnen oplossen. De camper kwam keurig en schoon terug.

over Christien

Christien en Pieter waren onze eerste huurders. Best spannend om ons busje uit lenen. Het contact verliep goed. Ze hielden ons met berichtjes en foto’s op de hoogte. De camper is schoon en netjes weer ingeleverd. Dank jullie wel!

over Marcel

Het lastige is de communicatie met elke huurder, wat wordt er nu precies bedoeld? En hier gaat het mis dat er zaken die 'gewoon' door slijtage of per ongeluk stuk gaan niet gemeld worden waardoor zaken erger worden. Elke huurder moet zich ook vergewissen over de karaktertrekken van een camper, elke auto rijdt ook anders en voor campers geldt dat ook. De uitgifte kost dus altijd tijd en daar moet een huurder rekening mee houden.

over Johan

Johan en Marga zijn keurig met onze camper omgesprongen en brachten hem netjes weer terug. Het doet ons goed dat ze van hun campervakantie hebben genoten en dat ze zich goede huurders hebben getoond.

over Margot

Voor het eerst mijn caravan verhuurd, Dit was aan Margot, we hadden vooraf paar keer contact om alles te bespreken. We zouden de caravan brengen en halen voor haar in Spaarwoude. Alles keurig opgebouwd zodat ze 18 dagen gebruik kon maken van de caravan. Bij ophalen alles weer even gecheckt en alles weer goed bevonden. Papieren getekend en weer naar huis. Het is ons goed bevallen zo, blij dat ik Camptoo heb genomen om mijn caravan te verhuren.

over Bennie

Bennie heeft de camper een lang weekend mee gehad. Naar wat hij bij inname aangaf is het hem goed bevallen. Hij heeft er netjes mee gereden en de camper schoon en volledig ingeleverd. Daarnaast gaf Bennie een paar goede tips en enkele verbeter- en reparatiepunten waar wij in de week daarna direct mee aan de slag zijn gegaan. Al met al is het goed bevallen!

over Boudewijn

Boudewijn en Marja waren erg prettige mensen. We hadden een goed contact en ze waren begripvol toen b.v. op een van de laatste dagen de keukenkraan het begaf; na controle bij terugkomst bleek in de kraan een draadje afgebroken te zijn. Ze hadden eerder al eens een eigen camper gehad, wat duidelijk te merken was aan de manier waarop ze met de camper zijn omgegaan. --heel goed-- En.... de camper zag bij terugkomst er erg schoon uit. Helaas konden ze ivm wat gezondheidsproblemen niet optimaal profiteren van de camper. Mijn wens is in de toekomst alleen maar zulke huurders te krijgen.

over Ruud

Onze ervaringen met Ruud zijn echt super. Bijzonder aardige, oprechte en zeer nette huurder die we graag alle huurders toewensen. Ruud is graag weer welkom om met onze mooie Laika Happy Family Camper op reis te gaan. Dank je wel Ruud dat je onze camper hebt gekozen voor jlie avontuur naar Zuid Duitsland. Met vriendelijke groeten, Eric & Miranda Schreur

over Koen

Dit was mijn eerste ervaring met verhuur via Camptoo, Koen, heel tevreden over het reizen met een Camper, hij heeft deze dan ook verzorgd alsof het zijn eigen was. fantastische familie.

over Jan

Jan en Marlies hebben onze camper twee weken gehuurd na bezichtiging ervan. Zij zijn een enthousiast echtpaar, genieten van het leven en ook hebben zij genoten van de vakantie met de camper. De camper is in goede orde teruggekomen na hun vakantie. Als zij weer gebruik willen maken van de camper dan geven we deze graag weer mee aan hen.

over Nanja

Nette verzorgde dame heeft met 2 tienerdochters een weekje van onze Comet genoten. Had weinig ervaring met caravans dus ik heb haar even op weg geholpen met neerzetten en voorluifel opzetten. Als huurder erg aan te bevelen.

over Marcel

Voor ons beiden was het de eertste kennismaking met het fenomeen huren en verhuren. Heel erg positief verlopen. Ook tijd genomen voor informeren en doornemen van de checklijst. Vpor herhaling vatbaar.

over Annemieke

Annemieke is een prettige huurster, goede afspraken en goed contact zowel voor als tijdens de huurperiode. De camper kwam prima terug, geen probleem dus om vaker aan te verhuren.

over Hannie

Luup en Hannie zijn fantastische huurders. De communicatie was goed, ze zijn enorm vriendelijk en hebben de camper in perfecte staat weer ingeleverd. Zeker aan te raden!

over Jan

Hele fijne huurders, gezellig! De camper is in perfecte staat weer terug gebracht, ze hadden genoten! We zijn blij met deze huurders, het was onze eerste verhuur-ervaring en door hen hebben we vertrouwen in verdere verhuur van onze camper. Top!

over Marleen

Het verhuren aan Stephan & Marleen is uitstekend bevallen. De camper is in nette staat weer teruggebracht, zeker dus een aanrader voor andere huurders.

over Jorunn

Jorunn en haar fam heeft onze camper drie weken meegenomen op een trip naar Duitsland en Frankrijk. Ik ben erg te spreken over Jorunn als huurder. Alle afspraken steeds nagekomen, de camper brandschoon weer teruggebracht en begrip voor het feit dat er soms iets stuk kan gaan in een camper (lekkende kraan). Ik kan Jorunn van harte aanbevelen als huurder!

over Jan

Jan en zijn reisgezelschap hebben een leuk weekend gehad met onze camper, voor herhaling vatbaar. Wij zullen onze camper zo weer verhuren aan Jan, hij is zuinig en correct. Blij dat ze met behulp van onze camper week leuk weekend gehad hebben!

over Ernst

Ernst heeft voor zijn trouwerij onze rode spijlbus gehuurd voor o.a. de trouwfoto's en het vervoer naar de trouwlocatie. Prettige communicatie vooraf over de precieze invulling van de dag en op voorhand een duidelijk overzicht met locaties en tijden ontvangen. We hopen dat het een geslaagde dag is geworden en erg leuk dat onze bus daar een bijdrage aan heeft mogen leveren.

over Marthen

Ondanks het feit, dat de communicatie met Marthen in het begin een beetje moeizaam was, is Marthen een prima en aardige huurder gebleken, die we graag weer van dienst zijn als hij weer van onze camper gebruik wil maken.

over Troy

Door het enthousiasme van Camptoo zijn wij akkoord gegaan met het verhuren van onze camper aan backpackers uit Australië. De ervaring was niet goed helaas. Hoewel er minimale schade aan de camper was hebben wij deze volledig uitgewoond terug gekregen. Zwarte vlekken overal, vies gasfornuis en duidelijk geen enkele poging gedaan tot het schoonmaken van de cabine. Wij zullen door deze ervaring niet snel meer voor jonge huurders kiezen.

over Wulf

Wij hebben het verhuren van onze camper aan Wulf en Greta als zeer plezierig ervaren. We zijn erg blij dat ze zo genoten hebben. Omdat het voor ons ook de eerste keer was dat we de camper verhuurd hebben, kwamen zij ook met een paar tips, zoals een gastenboekje waarin huurders hun ervaringen en leuke plekken kunnen opschrijven. Ze hebben de camper keurig schoon weer teruggebracht. Bedankt Greta en Wulf en graag tot de volgende keer!

over Rick

Rick is samen met zijn gezin 8 weken met onze camper door Europa getrokken, zelfs tot in Albanië en Monenegro. We kregen de camper weer keurig van ze terug.

over Hermann

Wij hebben het verhuren van onze camper aan Hermann en Jeannette als zeer prettig ervaren! Het contact over-en weer verliep soepel en wat een positief ingestelde camperaars! Wat ons betreft graag tot een volgende keer!

over Peter

wij hebben de contacten met Peter positief ervaren, wij hebben onze flyer met een gerust hart aan hem meegegeven. bij terugkomst was alles netjes in orde en schoon; niks mis mee!

over Naomi

Onze eerste ervaring met het verhuren van onze camper via Camptoo en meteen een hele positieve! Hele betrouwbare huurders, die onze camper tip top weer hebben teruggebracht na hun vakantie. Dankjewel!

over Fred

We vonden het leuk dat jullie ons zo nu en dan foto's stuurden van jullie vakantie. En super leuk verhaal in het gastenboek. Wie weet tot de volgende keer.

over Elly

Hallo Marin en Elly Mooi dat het zo bevallen met de camper Het is mij ook goed bevallen de camper aan jullie te verhuren en zou het zo weer doen Groetjes Edwin

over Ron

Ron was een prima huurder, contact was goed en wij kregen tijdens de verhuur periode berichtjes hoe het hun verging. De camper is ruim op tijd terug gebracht en was super schoon gemaakt van binnen. Ron mag zeker onze camper nogmaals huren

over Marcel

Dank Marcel dat jullie de camper weer heel netjes hebben terug gebracht!! Heb begrepen dat de camper heel fijn in gebruik was en jullie erg veel plezier hebben gehad samen!

over Ad

Ad en Ymkje zijn prima huurders. De caravan tip top in orde weer ingeleverd en omdat zij de eerste huurders waren van deze nieuwe caravan nog een lijstje ontvangen van kleine aanbevelingen.

over Wim

Wim je bent een aanrader was zeer relaxed erg goed omgegaan met de camper kwam schoon en netjes terug zelfs met een paar aanraders om de camper te verbeteren mijn dank hiervoor je bent altijd welkom was een leuke ervaring mvg

over Jeroen

Het is ons uitstekend bevallen, de camper is nette staat weer terug gebracht. We zijn zeer tevreden met zulke huurders. Altijd welkom om nog een keer met onze camper op pad te gaan.

over Rene

Rene is een goede chauffeur en heeft de camper weer schoon ingeleverd. dat was fijn, na twee uur ging de volgende huurder er weer mee op vakantie! Rene top en bedankt!

over Michelle

Het ging allemaal soepel. Het contact vooraf via camptoo berichten ging goed. Fijn dat na de betaling het telefoonnummer ook zichtbaar is, zodat er makkelijker afspraken konden worden over kleine dingen. Het ophalen, de uitleg en het overdrachtsformulier verliep soepel. Ook het terugbrengen is goed gegaan. De caravan zag er netjes uit.

over Wim

Mijn huurder huurde voor het eerst na jarenlang eigen caravanbezit mijn Eriba. Achteraf bezien was er binnen onze communicatie sprake van wederzijdse aannames. Daardoor heeft Wim niet ten volle gebruik kunnen maken van de Eriba. Voor mij was dit een goede les om door te vragen op aannames zodat de huurder precies op de hoogte raakt van alle aanwezige comfort. De Eriba is niet alleen klein en licht maar verrassend comfortabel.

over Jan Berend

Jan Berend is een zeer vriendelijke, gezellige vader waar ik graag nog een keer mijn caravan aan verhuur! Jan Berend komt op tijd en heeft de caravan in dezelfde staat teruggebracht op de inleverdag. We hebben tussentijds prettig contact gehad via Whatsapp en hebben duidelijke afspraken gemaakt met elkaar.

over Hans

De verhuur van de Kip Kompakt aan Hans is bijzonder plezierig verlopen. Hans en zijn vrouw zijn ervaren caravan gebruikers en hadden zelf een grotere caravan, maar in verband met de aanschaf van een hybride auto zocht zij een lichtere. Onze caravan voldeed aan die eisen. Ze hebben een prachtige vakantie met mooi weer in Luxemburg gehad. En na drie weken werd de caravan weer keurig schoon teruggebracht. Het was een goede ervaring en een gezellig contact. Dick

over Kiliaan

Het contact was goed en zeer vriendelijke en rustige mensen. Had zelfs zo een goed gevoel erbij dat wij zelfs de huissleutel hebben meegegeven zodat ze de spullen binnen konden plaatsen op de dag van retour en wij niet thuis zouden zijn. Ook dit is prima gelukt en ze hebben een leuke notitie achtergelaten.

over Thijs

Thijs en Mirthe zijn vriendelijke en hartelijk mensen met 2 lieve kinderen. De communicatie verliep soepel. Ze hebben de caravan netjes achter gelaten. Top!

over Michel

Vooraf hadden we kennis gemaakt met Michel en Kim. Enthousiaste huurders, waar we prettig contact mee hadden. Bij het halen waren ze door omstandigheden iets verlaat, dit hadden ze keurig doorgegeven. De camper werd precies op het afgesproken tijdstip terug gebracht. Michel en Kim hadden een Frans wijntje meegebracht bij het inleveren, heel attent!

over Everdina

Heb mijn camper verhuurd aan Everdina en dat is mij uitstekend bevallen. Zij hebben de camper weer netjes afgeleverd na 21 dagen weg te zijn geweest. Heb ook nog een heerlijke Limburgse vlaai gekregen, en die was erg lekker.

over Siese

Wij vonden het erg spannend om de camper te verhuren maar hadden geluk met onze huurders. Als iedereen zo enthieusast is en de camper weer zo keurig inlevert dan doen we het volgend jaar zekers weer.

over Arnaud

De verhuur was voor ons goed verlopen, zeker omdat we in eerste instantie niet zouden verhuren voor festivals. De huurders waren ook heel tevreden en het weer was top. En ik denk dat ze niet beter konden zitten met een goede camping leidster in de buurt. (mijn moeder). Bedankt en misschien tot volgend jaar.

over Adelheid

Heel prettig contact van te voren met Adelheid. Huurders zijn de camper eerst nog komen bekijken en hebben allerlei vragen gesteld. Ook het verdere contact was erg fijn en we kregen af en toe een update per sms dat alles naar wens was op vakantie. Heel leuk! Ook veel lovende woorden voor de technische snufjes aan boord (automatische verlichting, navigatie, camera, etc.). Na al het inbouwen ook leuk om dat van een ander te horen! Met de camper is prima omgesprongen, alles keurig netjes ingeleverd. Voor herhaling vatbaar. Zien we jullie volgend jaar misschien weer terug?

over Onno

De eerste keer verhuurd en meteen een succes, Onno en zijn vrouw waren zeer tevreden over de camper, ze vonden hem heerlijk rijden en hebben genoten van een mooi weekend Luxenburg

over Olivier

Olivier is een zeer nette man, die zuinig is op de gehuurde caravan en deze weer schoon en netjes inleverd. Mocht er iets zijn zou hij het zeker melden. Het waren maar 2 nachten, maar heeft genoten voor 10. Een dankbare en betrouwbare kerel!

over Henk

Fijne communicatie en toffe huurders! Alles correct verlopen. Caravan in goede en goed gepoetst terug gekregen. Dank je wel en graag tot de volgende keer.

over Bruno

Het idee was wennen om de caravan te verhuren, maar is goed bevallen. Zeker door de goede communicatie is er vertrouwen ontstaan. Groetjes, Anthonie

over Leny

Goede voorbereiding is het halve werk! Leny en ik hebben van tevoren de tijd genomen om de camper te bekijken en gegevens uitgewisseld. Daarna ging ze voorbereid op reis! De reis ging top, we hadden alleen even contact over hoe laat ze terugkwam en of de vakantie fijn was. De camper stond weer keurig op z’n plek en zowel de huurder en verhuurder waren blij

over Esmeray

Ik vond Esmeray erg enthousiast om Annie mee te geven ( verhuren ) Dus ik had er alle vertrouwen in dat ze met Annie een leuke vakantie zou hebben omdat ze met beleid met het mooi oude Camperbusje zou omgaan.

over Johan

Het verhuren aan Johan is erg goed bevallen Alle afspraken netjes nagekomen mbt het terugbrengen enz Camper werd prima schoon opgeleverd Johan had ook leuke foto s gestuurd

over Hugo

Hugo en Mandy waren mijn eerste huurders via Camptoo. Ik had het niet beter kunnen wensen. Alles is volgens afspraak verlopen en ze hebben mijn camper in perfecte staat afgeleverd.

over Sander W

Hallo Sander, dank voor het vertrouwen als eerste huurder van onze vouwwagen. Je hebt alles netjes achtergelaten, zodat de volgende huurder er weer gebruik van kan maken. Ook dank voor de feedback op de inventarislijst, we zullen de kleine verbeteringen doorvoeren.

over Siegrid

Prettig contact en zeer aardig huurders die met veel plezier een maand met onze camper op vakantie zijn geweest. Leuk als mensen zo enthousiast terugkomen.

over Frans

Frans en Truus zijn een heerlijk gezellig stel waar ik onze Jelle vol vertrouwen aan mee gaf. Ze waren netjes, zuinig op onze spullen en dankbaar; heel fijn!

over Hans

Hallo Camptoo team, Hans en Ilse waren hele fijne huurders. Wij hebben een fijn contact gehad, Hans heeft mij tijdens hun reis regelmatig op de hoogte gehouden over hun locatie en over de situatie rondom de Camper. Hans is een hele rustige en `no nonsens`persoon waar ik prima mee overweg kon, zij hebben de Camper minstens zo schoon terug gebracht als dat hij weggegaan is. Kortom, een heel prettig koppel om je Camper aan te verhuren, graag weer!! Gr Leon Cnubben

over Johan

Johan en zijn vrouw zijn hartelijke mensen die erg voorzichtig met de spullen omgaan. Erg gezellig stel. Uiteraard hopen we dat zij volgend jaar weer voor onze mooie caravan kiezen.

over Astrid

Astrid en Piet hebben een heerlijke vakantie gehad met onze camper. Ze kwamen enthousiast terug. Astrid en Piet zijn een fijn, gezellig en betrouwbaar stel.

over Yvonne

Yvonne en haar partner waren perfecte huurders. Het contact vooraf was uitgebreid en prettig. Zij was onze eerste huurder en het was voor ons voor de eerste keer dat we verhuurden. Voor allebei de partijen dus een beetje 'eng'. Tijdens de huurperiode kregen we regelmatig foto's geappt. Het was leuk om al die prachtige plekjes waar ze geweest zijn te zien. Ze waren ook heel erg zuinig op onze camper.

over Jimmy

Hartstikke vriendelijke en leuke mensen. Leuk om te horen hoe ze de reis hebben ervaren en hebben de camper weer keurig en schoon ingeleverd. Helaas een klein ongelukje onderweg, maar dat kan gebeuren. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.