Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurmobilhomes en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.0 uit 5868 ervaringen

Ontdek het huren van particulieren bij Camptoo

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

over Camptoo

Mei 2018
Ik miste het tijdig terugkoppelen van de verificatiecontrole van de huurder. Ik moet dit altijd op de site bij de reservering controleren. Zo is de verificatie voor mijn volgende verhuur over 10 dagen nog steeds onbekend en in het geval dat dit negatief uitpakt zou het wel fijn zijn om dit tijdig te horen. Ik zou het zeer waarderen als deze procedure wordt opgestart als de boeking definitief is.

over Camptoo

Mei 2018
Het huren ging erg makkelijk. Het is fijn dat alles via een onafhankelijke derde partij geregeld wordt. We hebben veel mailtjes ontvangen, maar dit ervaren wij totaal niet als storend: handige tips en herinneringen. Misschien dat het voor iemand die vaker een camper huurt een beetje als overbodig zou kunnen overkomen. Ook de mailtjes om de betalingen te doen zijn erg makkelijk. Kortom erg handige website en zeer gemakkelijk om een camper te huren.

over Camptoo

Mei 2018
Jammer dat Camptoo (nog) geen controle heeft op de huurders. Iedereen met een Email adres en GSM kan huren. Verder verloop van verhuur is duidelijk en niet moeilijker dan nodig.

over Camptoo

Mei 2018
Het is ons goed bevallen om via camptoo te huren. de uitleg was duidelijk, er was veel keus en we konden kiezen voor iemand in onze omgeving, dat was makkelijk met ophalen en wegbrengen. Ik vond dat er wel veel mailtjes gestuurd werden maar de meeste waren informatief en noodzakelijk.

over Camptoo

Mei 2018
Communicatie en boekingsproces is duidelijk. Wel wordt er mijn inziens te vlug druk gezet achter het wel of niet accepteren van een aanvraag. Om wat voor reden dan ook (bijvoorbeeld vragen van de huurder, planning van de verhuurder, vrije dagen / weekend) leent niet elke aanvraag zich om direct binnen 24 uur geaccepteerd te worden. Vervolgens wordt de aanvraag wel automatisch geannuleerd terwijl vaak genoeg nog helemaal niet duidelijk is dat de verhuur wel of niet doorgang kan vinden. Hetgeen resulteert in allemaal extra communicatie en handelingen tussen huurder en verhuurder.

over Camptoo

Mei 2018
We zijn heel goed en duidelijk begeleid per mail. Wel wat veel aanmaningen om te betalen. Maar dat zal wel komen omdat Camptoo daar slechte ervaringen mee heeft gehad. De borg was de volgende dag alweer terug. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

over Camptoo

Mei 2018
Ik heb het huren als erg prettig en gemakkelijk ervaren. Het reserveren en betalen ging soepel via de website. De hulp toen we autopech hadden met de camper was ook erg prettig. Er werd gelijk opgenomen en de hulp was gelijk praktisch inzetbaar en leidde snel tot een oplossing.

over Camptoo

Mei 2018
Huren via Camptoo is ons prima bevallen. duidelijke communicatie en vriendelijke mensen aan de telefoon. In sept-okt daarom ook weer huren via camptoo voor 3 weken.

over Camptoo

Mei 2018
Ik ben het oneens met de condities waaronder u de borgsom meent te moeten regelen. Deze moet worden betaald zonder dat er een schouwing heeft kunnen plaats vinden, en de borgsom wordt een of enkele dagen na inlevering pas terug gegeven. Gelukkig kon ik dat met Jolanda op een correctere wijze afhandelen.

over Camptoo

Mei 2018
Over het algemeen prima en prettig. Communicatie via de website is OK, maar direct met de verhuurder is makkelijker natuurlijk ;-) Kleine puntje van aandacht is misschien dat sommige e-mail berichten meerdere keren verstuurd werden.

over Camptoo

Mei 2018
Zeer tevreden over het huren via Camptoo. Goed aanbod, duidelijk stappenplan naar de uiteindelijke huur en ook de afhandeling na afloop van de huurperiode.

over Camptoo

Mei 2018
Camptoo is in z'n geheel erg gericht op de verhuur van campers. Verder mooi geregeld en een prima ervaring! Leuk om te doen en goede telefonische hulp.

over Camptoo

Mei 2018
Site van camptoo werkt erg handig door een praktische knop bij iedere processtap. Zo kun je makkelijk reserveren, een aanbetaling doen of de borg overmaken. Prima!

over Camptoo

Mei 2018
Het regelen van de Kipcaravan afgelopen weekend is prima verlopen. We hebben al eerder via Camptoo een Camper gehuurd en ook dat was prima bevallen. Van mij mogen er wel wat minder mailtjes over geschreven worden we hebben totaal 17 mailtjes ontvangen over de reservering.

over Camptoo

Mei 2018
Snel en ordelijk maar je wordt helemaal gek van de mails. Sommige mails 3 keer achter elkaar dezelfde en iedere dag meerdere mails. Erg vervelend! Ik hoef niet ieder uur eraan herinnerd te worden dat ik bijna op vakantie ga. Borg via Camptoo was 1000,- Euro en in het contract van de eigenaar stond dan weer 500,- Euro. Die wisten helemaal niet dat we via Camptoo al borg betaald hadden. Afijn, al met al heel veel gemail en gedoe voor 4 dagen camper huur. Wel fijn en makkelijk om de geschikte camper te vinden.

over Camptoo

Mei 2018
In tegenstelling tot de ervaring met René is mijn ervaring met camptoo minder goed. Ik heb heel veel energie moeten steken om de juiste mensen aan de lijn te krijgen die bereid waren om te helpen de verzekering die nodig was om de camper op de gereserveerde datum mee te mogen nemen. Ik kreeg het gevoel dat camptoo de verhuurder vooral adviseerde om de camper maar niet mee te geven als de verzekering niet rond was terwijl het niet heel veel moeite kost om de verhuurder te helpen. Dit viel mij erg tegen van Camptoo.

over Camptoo

Mei 2018
Het was een genot om via Camptoo te boeken. Eenvoudige boekingsprocedure. Steeds heel goede informatie over de status van de reservering en de te nemen stappen. Ik zou zo geen verbeterpunten kunnen noemen.

over Camptoo

Mei 2018
Er kwamen een aantal kleine verrassingen uit de hoed naarmate het reserveringsproces vorderde (mogelijke verzekering afkoop eigen risico en op basis daarvan minder borg betalen). Misschien al direct vermelden. Verder prima.

over Camptoo

Mei 2018
Eigenlijk kan ik heel kort zijn met mijn commentaar. Alles tot in de puntjes goed geregeld. Zelfs toen de camper die ik eerst had gehuurd,totaal loss was gereden.kreeg ik gelijk alternatieve aangeboden. Dus als je een camper wilt huren kies voor zekerheid en huur bij Camptoo

over Camptoo

Mei 2018
Mischien is het verstandig wanneer jullie de verhuurders inlichten als er dingen veranderen zoals het afkopen van de borg ik heb dus vragen daarover gehad en stond met mijn oren te klapperen en heb ze maar naar jullie verwezen, maar het was fijn geweest als ik ook op de hoogte was geweest dan stond ik niet met mijn mond vol tanden en dat geeft geen goede indruk naar de huurders toe! Hans Steffens

over Camptoo

Mei 2018
Dit is de tweede keer dat ik bij Camptoo een caravan huur. Geen commentaar: aanmelding en betaling gaan vlot. Veel mail van de kant van camptoo, dat wel, en de mail wil wel eens erg traag openen ....

over Camptoo

Mei 2018
Heel goed geregeld allemaal, op de juiste momenten kwamen de mailtjes binnen voor de betalingen, en de communicatie met de verhuurder ging ook supersnel en makkelijk. De verhuurder en wijzelf zijn niet al te zakelijk ingesteld (zegt de verhuurder ook van zichzelf), dus dan is er fijn als de tussenclub het allemaal organiseert.

over Camptoo

Mei 2018
Supersite! Eén klein puntje: bij het zoeken had ik de filteroptie 'met brengservice' geactiveerd. Maar bij niet alle resultaten stond dat dat ook echt kon, en wat de kosten daarvan zouden zijn. Voor de rest alles duidelijk, handig en al met al zeer professioneel! Doorgaan zo ;)

over Camptoo

Mei 2018
Goed geregeld via Camptoo, het enige is dat als je iets veranderd op de website , het niet altijd meteen is opgeslagen. Ook had ik moeite met het vinden van de inventarisatielijst. Verder prima geregeld allemaal!

over Camptoo

Mei 2018
Het verliep goed en vlot, ik moest wel wennen om elke dag mijn mail te checken op huuraanvragen. Helaas ben ik in het begin van mijn kant uit een aantal keren te laat geweest met reageren. (stom van me, en zonde). Mooie goede website en ook snel een antwoord op onze vragen.

over Camptoo

Mei 2018
Fijne communicatie en goed geholpen met m'n vragen. Wellicht kan het aantal vrije kilometers nog iets duidelijker vermeld worden - dit had ik helaas over het hoofd gezien. Verder top!

over Camptoo

Mei 2018
Prima updates. De laatste update inzake de borg was onduidelijk. Wie moet nu welke actie ondernemen? De tekst doet vermoeden dat je als huurder iets moet..blijkt niet zo te zijn.

over Camptoo

Mei 2018
Het was voor mij de eerste keer en dan moetje nog leren, Maar op email vragen krijg je heel snel een duidelijk antwoord. en als ik dan nog eens opbelde kreeg telefonisch ook nog geduldig uitleg. en ook wat betreft de huur som verrekening is strak geregeld. Dus ik ben tevreden. het zou alleen fijn zijn als je je eigen inventaris lijs als word pdf in de advertentie kon plaatsen en een link op mijn dashboard naar de andere documenten.

over Camptoo

Mei 2018
Alles verliep behoorlijk vlot. Het was wel niet duidelijk hoe we na de reservatie nog een dag extra konden bijboeken. Wel hebben we iets te veel mails ontvangen.

over Camptoo

Mei 2018
Alles is prima verlopen zeker gezien het feit dat het een last minute boeking was en onze eerste verhuur. Onplezierige verassing was dat de dagvezekering idd per dag in rekening wordt gebracht en niet per nacht.

over Camptoo

Mei 2018
Omdat we al ervaring hadden met camperhuur kunnen we niet anders zeggen dat we heel tevreden zijn. Als we weer een camperreis willen maken zullen we zeker bij Camptoo niet vergeten. Van zoeken op de website, huren en het proces daarbij tot afhandeling bij terugkomst is naar volle tevredenheid verlopen.

over Camptoo

Mei 2018
Camptoo heeft ons enorm geholpen om op het allerlaatste moment een camper voor onze trip te vinden omdat de verhuurder waarvan we de camper dachten te kunnen huren, op de avond voor vertrek om 17 uur te kennen gaf de verzekering niet rond te hebben gekregen. Camptoo heeft rondgebeld en ons een alternatief aangeboden. Alle lof hiervoor!

over Camptoo

Mei 2018
het verhuren via camtoo ervaar ik als zeer prettig en makkelijk. goeie site en de betalingen en mail verkeer over en weer zeer fijn. goeie verhuur site.

over Camptoo

Mei 2018
Het proces is erg handig, zeker ook de functionaliteit om berichten naar de verhuurder te sturen. Verder helpen de mailtjes voor eventuele extra verzekeringen en het afhandelen van de borg erg goed. Een zeer goede ervaring!

over Camptoo

Mei 2018
het is ons goed bevallen om te huren via Camptoo. Vorig jaar hebben we een caravan gehuurd via een verhuursbedrijf nou nooit weer. hier gaan we zeker vaker gebruik van maken.

over Camptoo

Mei 2018
De service is groot, overal op gewezen worden via de mail is makkelijk maar soms dwingend en zakelijk. Dus leuk om uit te proberen maar zelf aanschaffen vinden we toch wat relaxter.

over Camptoo

Mei 2018
Het zou fijn zijn om bij het beheer v.d. kalender notities te kunnen zetten in een bepaalde geblokkeerde periode (bijv. eigen vakanties) die alleen voor de verhuurder zichtbaar zijn.

over Camptoo

Mei 2018
Er hoeft in mijn ogen niets te veranderen. De huurders hebben allemaal positief gereageerd op de organisatie Camptoo. Ga zo door zou ik zeggen. Met vriendelijke groeten, Gerrit Eertink

over Camptoo

Mei 2018
Het was een raar proces om de geschikte camper te vinden. Wij hebben in eerste instantie een vraag naar een verhuurder verstuurd om erachter te komen of de camper geschikt was voor ons gezin (met 3 kleine kinderen) en of er autostoeltjes in konden. Het versturen van deze vraag bleek echter direct een reservering te zijn...? Herinneringsemails inzake vakantie en betalingen waren handig en mooi op tijd.

over Camptoo

Mei 2018
Misschien heb ik er overheen gelezen en in ons geval was het bij Robert ook geen probleem, maar wie bepaalt uiteindelijk of de borg wel of niet geheel of gedeeltelijk wordt ingehouden en hoe voorkom je als huurder dat hier misbruik (hogere kosten dan redelijk bijvoorbeeld) van wordt gemaakt? Zou verder geen veranderingsvoorstellen weten, alles was helder en goed geregeld!

over Camptoo

Mei 2018
We hebben weinig te maken gehad met Camptoo buiten de administratieve afwikkeling en die was prima. Wel jammer dat we niet via Camptoo de 'eigen risico' af konden kopen, daar hebben ze ons wel mee geholpen maar had makkelijker gekund.

over Camptoo

Mei 2018
Jullie site werkt fantastisch. Knap gedaan! Alle info is bij de hand en snel en je wordt van alles op de hoogte gehouden wat echt super is. Aandachtspunt is de hoeveelheid email die je ontvangt en misschien ook de soms wat onduidelijkheid over documenten en wat echt ingevuld moet zijn. Via site ontdek je dat wel maar via email niet goed soms. Zoals de documenten die je invult voor vertrek. Die moest ik echt via site eraf halen als ik het goed zeg.

over Camptoo

Mei 2018
Het is allemaal soepel verlopen. Wel vind ik dar er erg veel mailtjes worden verstuurd door Camptoo. Ik boek ook wel eens via Airbnb, maar zoveel mails als bij jullie ......

over Camptoo

Mei 2018
Prima, alles was super duidelijk! Camper zoeken was simpel, rechtstreeks contact met de verhuurder. Wanneer hoeveel geld overmaken, duidelijke bevestiging met alle info, persoonsgegevens checken, alles was secuur geregeld!

over Camptoo

Mei 2018
Werkt prettig. Het is fijn om een tussenpartij te hebben. Wel heb ik erg veel berichten ontvangen van Camptoo, zowel per mail als sms. Dat zou iets minder mogen. Verder zeer tevreden!

over Camptoo

Mei 2018
Dankzij Camptoo een heerlijke vakantie gehad. Alles goed geregeld en keurig afgehandeld. Contact bij vragen gaat erg snel en professioneel. We komen zeker terug!!

over Camptoo

Mei 2018
Prima proces en goede communicatie. We zouden het prettig hebben gevonden om vooraf te weten of we van een particulier zouden huren of in dit geval van een bedrijfje dat meerdere campers verhuurd. Dan hadden we waarschijnlijk een andere camper gehuurd.

over Camptoo

Mei 2018
Was een beetje eng deze man had geen ervaring met het rijden .et een caravan. En was wat nonchalant bij de uitleg Maar het is goed gekomen De communicatie gaat slecht via de web site je kan elkaar niet bellen om vragen te beantwoorden

over Camptoo

Mei 2018
Het reserveren van een camper verliep heel gemakkelijk. Ik ben erg tevreden over Camptoo. Er is alleen een ding dat niet goed verlopen is: ik heb 1000 euro borg betaald en later een extra verzekering afgesloten waarmee ik maar 250 euro borg hoefde te betalen. De reis is inmiddels voorbij en ik heb slechts 250 euro borg retour ontvangen, terwijl ik 1000 betaald heb. Het is erg onprettig niet te weten waar het resterende bedrag nu is en wanneer ik dit weer op mijn rekening heb staan.

over Camptoo

Mei 2018
Camptoo gevonden via google. Op de site is gemakkelijk een keuze te maken. Leuk ook om via de site kennis te maken met de verhuurder. Ook vervolg afspraken met verhuurder lopen via Camptoo. Betaal gemak via site prima. Ook de borg reservering ging vlekkeloos.

over Camptoo

Mei 2018
Het was gemakkelijk om een geschikte camper te vinden, overzichtelijke .website. De mails vooraf zijn ook erg handig. We over alles tevreden en hebben geen tips.

over Camptoo

Mei 2018
Het contact met Camptoo verloopt duidelijk. Echter bij een geschil moet je het zelf met de verhuurder oplossen. Je zou verwachten dat een tussenpersoon meet doet.

over Camptoo

Mei 2018
Supersnelle en duidelijke communicatie vanuit Camptoo. Puntje ter verbetering is misschien ook de inleverdatum inclusief de uiterste inlevertijd te communiceren. Ik heb het namelijk niet meer kunnen vinden en heb daarom maar besloten om de camper 's morgens vroeg te retourneren.

over Camptoo

Mei 2018
Huren via Camptoo is ons goed bevallen. Om een geschikte caravan te vinden was op zich niet al te moeilijk. Wel vonden wij het in begin lastig om b.v. de pagina met betalingen e.d. te vinden.

over Camptoo

Mei 2018
Vond de service tot nu toe prima, heldere communicatie via mail. Vind wel dat leeftijd vd camper op de site mag staan, dan kun je een betere inschatting maken van hetgeen je huurt. Voor mij als vrouw alleen reed de camper zwaar, ik zou 'm niet weer huren. Wij hadden pech op de franse snelweg en moesten daar weg gesleept worden. vera vertelde dat dit door camptoo vergoed zou worden. Als deze afhandeling net zo positief is als de rest, ben ik verder dik tevreden.

over Camptoo

Mei 2018
Duidelijke en gebruiksvriendelijk website. De communicatie verliep uitstekend. Het vinden van een geschikte camper is goed te doen, doordat je wensen kunt aanvinken. Alleen het aantal slaapplaatsen was niet duidelijk tijdens het zoeken. Ik had aangegeven dat ik alleen zou reizen, maar kreeg toch allerlei grote campers te zien met bijvoorbeeld 6 slaapplaatsen..... Groet, Pam Huizinga

over Camptoo

Mei 2018
Het werkt heel eenvoudig en alles wordt duidelijk gecommuniceerd. Alleen over de borg was het soms even zoeken hoe het zat, maar dat kwam misschien ook omdat pas op een nieuw systeem (met verzekering) overgeschakeld was. Ik zou Camptoo zeker aanraden en ben van plan het zelf ook te blijven gebruiken.

over Camptoo

Mei 2018
Prima. Jullie mailen veel aan het eind. Geven ook aan dat ik de inventarisatie lijst moet vragen aan de verhuurder. Deze kon je downloaden. Dus een overbodige vraag. Om het vele mailen te beperken zou ik dit dan niet sturen. Of sturen met een link naar de lijst.

over Camptoo

Mei 2018
Erg fijn en makkelijk. Erg blij met jullie product. Ik heb ook mooie beeld en fotos opnames gemaakt en wil die graag delen. Het was makkelijk eentje te vinden , helaas waren weinig of geen campers in Amsterdam. ook had ik drie dagen geboekt , wmaar was het voor de verhuurder en mij niet duidelijk of dat dan 4 nachten betekent of letterlijk 3x 24 uur. het stalken met de reviews achteraf neem ik op de koop toe ;-)

over Camptoo

Mei 2018
Goed platform, sommige zaken zoals waar formulieren heen sturen ietwat onduidelijk. Alles mailen naar support is de oplossing, krijgen ook snelle respons. Wellicht een app ontwikkelen voor op mobiele apparaten?

over Camptoo

Mei 2018
Er was een probleem bij een eerdere boeking die we al betaald hadden. De betaling is soepel overgezet naar een nieuwe boeking. Even bellen, zo geregeld.

over Camptoo

Mei 2018
zoals altijd keurig geregeld via Camptoo Ook de verhuurders waren erg te spreken over Camptoo. Na ontvangst van de camper meteen Camptoo op de hoogte gebracht en het overdracht formulier opgestuurd kreeg de zelfde dag bericht dat de borg was terug gestort Prima !!

over Camptoo

Mei 2018
Beste Paula en Martijn, we hebben de Eriba Pan Familia met hefdak: compact, licht en gestroomlijnd achter de auto, Dit zinnetje heb ik meerdere keren in 10 mails van jullie gelezen. Ik begrijp en waardeer dat jullie zorgvuldig te werk gaan, maar het was te veel. Met vriendelijke groet, Wilhelmien

over Camptoo

Mei 2018
Prima begeleiding en ondersteuning, heldere website. Wat ik wel minder vind is dat ik nu tijdens het surfen op internet overal reclame van Camptoo zie.

over Camptoo

Mei 2018
Geen inhoudelijje opmerkingen. Site werkt goed. 1e ervaring is prima. Goede afspraken met de huurder kunnen maken. Antwoorden zijn te vinden in de q en a. Wellicht zou het overdrachtsformulier het beste gepaard kunnen gaan met foto's voor en na verhuur. Ik heb de caravan extra verzekerd via europeesche. Gr.Michel Vink

over Camptoo

Mei 2018
Verliep soepel. Kreeg nog terug koppeling van de huurder dat je inmiddels je eigen risico kunt afkopen middels een verzekering via camptoo. Handig om te weten.

over Camptoo

Mei 2018
Prima site met duidelijke informatie, gemakkelijk zoeken en reserveren, goede service, email met bevestiging en met de benodigde informatie, keurige afhandeling.

over Camptoo

Mei 2018
Prima service, alleen de wijziging van de huur data duurde even. Via mail kreeg ik geen response, uiteindelijk heeft de verhuurder via telefoon het proces versneld. Verder top!

over Camptoo

Mei 2018
Huren via Camptoo is goed bevallen. De communicatie werkte goed en alle afspraken zijn prima nagekomen. Ik vind wel dat we op dit moment (na de vakantie) te veel en te vaak bestookt worden met mails van Camptoo (een euvel waar veel bedrijven zich tegenwoordig 'schuldig' aan maken.

over Camptoo

Mei 2018
Prima ervaring. Denk dat de organisatie goed is. Wel kunnen er iets minder mails worden verstuurd; begint haast op spam te lijken en dat wekt irritatie op.

over Camptoo

Mei 2018
Goede ervaring echter de agenda werkt niet geweldig. En het inloggen vindt ik omslachtig. Het hele contractuele kant is perfect geregeld. Groetjes Clemens en joke

over Camptoo

Mei 2018
Zeer goede begeleiding. Wij zijn goed geinformeerd over alle stappen van de huurperiode. Heb in geen enkele fase vanaf de aanmelding tot het einde van de huurperiode vragen of onduidelijkheid gehad.

over de camper van Martin

Hi, We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper. Het contact met de eigenaar verliep heel erg prettig en de camper was in goede staat, hij heeft ons precies daar gebracht waar wij wilden. De kids vonden het slapen in een stapelbed heel leuk en doordat wij zelf in de alkoof sliepen hoefden we niet telkens een bed op te maken, heel fijn, Wij raden deze camper zeker aan!

over de camper van Roosje En Daan

We hebben een heerlijk lang weekend gehad met deze camperbus. Hij rijdt erg lekker, niet heel hard, dus dat was meteen onthaasten. Hij is heel compleet ingericht en het bed heeft een goed matras. Het contact met Roosje was heel prettig. Deze camperbus is zeker een aanrader!

over de caravan van Mike

Een zeer nette en goed uitgeruste caravan. De verhuurder is zeer correct en antwoorde op al mijn vragen. Ophalen en terugbrengen was bespreekbaar. Het was onze eerste reis met een caravan en we doen dit zeker nog eens over.

over de camper van Steven

We hebben erg genoten van de vacantie met de camper hij is lekker ruim en zeer netjes de bedden liggen heerlijk en alles werkt perfect. Verder rijdt de auto heel stabiel dat is echt een pluspunt als je een flinke reis gaat maken.

over de camper van Willy

Heerlijk! Contact met Willy verliep vlot, makkelijk. We hebben een heerlijk weekend gehad, camper Frank is een (retro-)plaatje, rijden, koken en slapen, alles op rolletjes!

over de camper van Andrea

Onze vakantie was erg geslaagd:) We hebben vijf dagen lang door de Ardennen gereden en plekken bezocht, wat met een camper erg handig was omdat we altijd onze spullen bij ons hadden en dichtbij de locaties konden overnachten en ontbijten. De camper van Andrea was erg comfortabel (prima voor 5 personen) en alles was aanwezig wat we nodig hadden. Andrea en Marcel waren ook erg behulpzaam en vriendelijk. Er even op uit met deze camper kan ik iedereen van harte aanraden!

over de camper van Renso

De camper rijdt heel prettig, soepel en licht en is duidelijk goed onderhouden. Van alle gemakken voorzien. Handig: een zeer ruim stapelbed achterin de camper! Zeer vriendelijke, behulpzame en flexibele eigenaar.

over de camper van Wewe

Wewe kwam heel sympathiek over en heeft alles in alle rust uitgelegd. We zijn met onze 2 Goldens in alle rust naar een hondencamping gereden en hebben daar 4 volle dagen genoten van het weer. De camper was geheel compleet en schoon toen we hem meekregen. Het is niet meer de jongste maar dat zijn wij ook niet (haha). Als je geen haast hebt is dit een aanrader ook gezien de prijs.

over de camper van Wesley

We zijn zeer tevreden over de mobilhome. Zeer proper. Zeer ruime slaapplaats. Wesley geeft een zeer gedetailleerde uitleg. Vriendelijke mensen. Een aanrader !

over de caravan van Jolanda

Ik ben slecht ter been, en ik wilde nog een keer met een caravan op stap. Een waagstuk dus, maar Jolanda woont in de buurt. Wat een geluk hadden we daarmee! Jolanda is een schat van een mens, de caravan was oké en puik afgeleverd. Dus twijfelt U, omdat "zo'n goedkope caravan wel niks zal zijn". het ding heeft inderdaad nog een puike conditie, U kunt er zorgeloos mee op stap!

over de camper van Erwin

IK heb een te gekke ervaring gehad door met een goed onderhouden VW T4 naar Duitsland te zijn geweest. De bus reed prima en alles was schoon en handig ingedeeld. Een aanrader zeker weten.

over de caravan van Ruben

We hebben met 3 personen deze caravan gehuurd voor een festival. Er werd met ons mee gedacht over het ophalen van de caravan, heel fijn! Caravan was schoon en ruim genoeg. De bedden lagen prima! Meer dan voldoende kast ruimte. En een groot pluspunt waren de rolgordijntjes! Bij een volgend festival denken we zeker weer aan jullie, bedankt!

over de camper van Didier

We werden hartelijk ontvangen en kregen een uitgebreide uitleg over de camper alvorens onze reis van start ging. Onderweg hebben wij wat pech gehad, waar Didier heel geruststellend en behulpzaam op reageerde. De communicatie verliep telkens vlot en eerlijk. Wij hebben een fantastische en onvergetelijke reis gehad met de camper, en kunnen deze alleen maar aanraden!

over de camper van Gerry

We hebben een super vakantie gehad met de camper. Onze idee van eropuit met een camper was in het echt nog leuker als we hadden gedacht. Gerry, jij speciaal nog bedankt voor de fantastische oplossing voor ons kleine waterpomp probleempje. Fantastische service! We komen zeker nog een keer bij je terug! Groetjes, Martijn, Denise, en de 2 apen.

over de camper van Bianca

Hallo Bianca, We zijn met je oude beestje naar Luxemburg gereden en hebben veel plezier gehad. Ja, hij is oud en dat heeft zijn nostalgische charme... Wel vroegen we ons (te laat) af of we met de oude diesel nog wel de stad in mochten ... maar dan mocht. Dank voor je flexibiliteit in de ophaal / breng uren en vooral de honden bench met goede en veilige ventilatie achterin de camper is geweldig. En oh ja, dank voor het nasturen van het voerbakje dat we waren vergeten. Vele reisgroeten, Erik

over de caravan van Edward En Wendy

We hebben een fantastisch hemelvaartsweekend gehad met de caravan van Edward en Wendy! Een mooie grote en zeer complete caravan die van alle gemakken is voorzien om met z’n zessen te kamperen. En door het prettige overleg vooraf konden al onze wensen gerealiseerd worden. Kortom een echte aanrader!

over de caravan van Wendy

Voor het eerst met een caravan op pad, lekker een lang weekend naar de Ardennen. Mede door deze zeer fijne caravan was het echt super geslaagd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het was aanwezig, van dunschiller tot skottelbraai en van zaklamp tot sfeerverlichting, echt zeer compleet! Fijne ontvangst bij zowel ophalen als terugbrengen en een goede uitleg over de algehele werking. Wendy bedankt, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

over de camper van Jan

Goed en fijn camper en Jan heeft alles rustig en uitstekend uitgelegd. Zeer aardige, rustige en vooral behulpzame man. Ook toen we later nog een vraagje hadden, direct en makkelijk contact. Camper zou ik zeker nog een keer huren maar misschien de volgende keer een iets grotere. Deze is eigenlijk het best geschikt voor 2/3 personen want dan hoeft je de eethoek niet om te bouwen

over de camper van Elselien

Samen met mijn zoon ging ik op pad met de leuke camper van Elselien. Het busje rijdt het fijnst als je niet te hard gaat, zo hielp de reis mij al bij het onthaasten. Ik hou van kamperen en vond deze manier enorm luxe, Met name het niet op de grond slapen en de koelkast vond ik fijn. Het is een 2 - 4 persoons camper. Met zijn 2en prima te doen maar met meer lijkt me krap. Het contact met Elselien verliep soepel. De uitleg bij vertrek was prima en bij terugkomst werd ik ontvangen met heerlijke appeltaart :)

over de caravan van Roy

Caravan gebruikt voor een lekker weekendje weg te gaan. Caravan stond netjes klaar in Oldenzaal. Door wat technische mankementen aan het trekkend voertuig heeft Roy meegereden naar de camping in Vorden. Dit is dus nette service vanuit de eigenaar. Caravan is compleet uitgerust met een mooie voortent en alles wat je nodig hebt om lekker een aantal dagen te kunnen kamperen. Communicatie met de eigenaar is prettig verlopen. Goede keus om voor relatief weinig geld lekker op pad te kunnen met je gezin.

over de camper van René

we hebben genoten van onze korte vakantie met de camper van rene. Het was de eerste keer dat we met een camper er op uit zijn gegaan. we hebben netjes uitleg gehad en rene heeft ruim de tijd genomen om het uit te leggen

over de camper van Jacob Jan

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Jacob Jan zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie gaat. De camper is compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Er is een complete inventaris, een flinke koelkast, met vriesvak, super bedden en een goed navigatiesysteem. Het contact met Jacob Jan hebben wij als zeer prettig ervaren.

over de camper van Nico

We hebben een erg leuke reis gehad met Spooky! Nico heeft ons erg goed ontvangen en aan de camper is te zien dat Nico er veel tijd en energie in heeft gestoken om Spooky tot een goede reispartner te maken. Zo heeft de camper een verwarming en een interieuraccu. De beste snelheid is 90 km/u, maar daardoor heb je wel een relaxte reis.

over de caravan van Piet

Geweldig weggeweest met de caravan Hele leuke reacties Met Piet besproken wat er wat mij betreft nog beter kon Hij staat overal voor open En is erg flexibel Top

over de caravan van Henk

Henk heeft ons een mooie caravan meegegeven en we hebben dan ook een super vakantie gehad. Communicatie verliep soepel en halen en brengen ging heel vlot! Zeker een aanrader, gr. Wieb

over de camper van Rems

We hebben een fijn lang weekend weg gehad in deze prachtige autentieke T2-bus. Hij rijdt nog altijd zeer fijn. Ook van binnen heeft de bus alles wat je nodig hebt. Het contact met de verhuurders liep ook prima. We komen 'm graag nog eens huren!

over de caravan van Geert Jan

Het is inderdaad een mooie, frisse caravan. Prima uitrusting. Als aandachtspunt kan ik een paar kleine dingen noemen. Merk de stokken van de luifel en voortent zodat iemand die geen ervaring heeft met het opzetten van deze tent ook eenvoudig uit de voeten kan. Een eenvoudig droogrekhe toevoegen aan de basisuitrusting is ook handig. Contacten met de eigenaar zijn heel plezierig verlopen. Zou de caravan zo weer huren.

over de caravan van Stephan

We hebben een prima vakantie gehad met de Kip caravan die we afgelopen weekend gehuurd hebben. De caravan was 28 jaar oud maar ziet er prima uit. Ook de inventaris was prima in orde er was aan alles gedacht. het contact met Stephan was ook zeer prettig en we hebben al afgesproken dat we de caravan volgend jaar weer willen huren.

over de caravan van Hub

We hebben een caravan gehuurd van Hub Dautzenberg uit simpelveld, prima afspraken mee gemaakt, allemaal keurig nagekomen, prettig contact gehad. Mooie schone caravan, goede slaapplaatsen en alles erop en eraan.

over de camper van Wewe

Hallo.....we hebben een leuke reis gehad met de camper van Wewe....prachtig weer gehad.Omdat de camper niet de jongste meer was had de camper had wel eens een mankementje, maar dat werd direct professioneel opgelost!!! Verder een lekker ruime camper met een prachtige luifel!!!! Met vriendelijke groet, Roel en Anette Vos

over de caravan van Roger

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Caravan ziet er goed uit en is behoorlijk ruim. Contact met Roger is prettig verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar!

over de camper van Gerwien

Camper was uitstekend, in goede staat en heldere uitleg. Jammer dat bij boeking niet meteen vermeld werd dat het een bedrijf betrof dat op zon en feestdagen dicht is. De boeking werd dus automatisch verlengd naar de maandag zonder verdere mededeling. Ook de ophaaldag (hemelvaart) was niet mogelijk bleek later zodat we met veel moeite en gedoe 's avonds heel laat naar Groningen moesten, daar was overigens wel een medewerker voor gebleven wat weer heel vriendelijk was.

over de camper van René

De camper van René is een topper. Ik heb er met mijn gezin (5) heerlijk vakantie mee gevierd. De camper rijdt fijn en is voorzien van alle gemakken. Van tuinset tot keukenspullen, alles is aanwezig. De matrassen zijn dik waardoor we er fijn op hebben geslapen. René zelf is zeer behulpzaam en heeft voor een goede start én einde van onze vakantie gezorgd. René, dank voor alles en zeker tot ziens. Hartelijke groet van de hele familie, Barry

over de camper van Andries En Suzanne

Spent a nice holiday on a round trip in Normandy, France (2 adults and 2 children). Ideal camper-van for daily trips (packing-unpacking) on local roads and visiting the countryside. 2 comfortable beds for 4 persons. Nice kitchen area with a gas stove, fridge, water, sink and new inventory and utilities.

over de camper van Jeroen

Jeroen zijn camper heeft een machtig mooi panoramisch beeld. Wij hebben twee weken heerlijk rondgetrokken en geslapen met onze twee kinderen in zijn camper. Jeroen was een prettig en behulpzame verhuurder. Wij gaan hier zeker nog eens gebruik van maken. De eerste camper vakantie is verslavend :)

over de caravan van Ad

Het was voor ons de eerste keer om een caravan te huren. Dat is goed bevallen, heldere communicatie met organisatie en verhuurder. De caravan is geschikt voor 2 personen.

over de camper van Mariella

Heerlijke 4 dagen met de camper in winterberg doorgebracht, nostalgie troef met deze camper uit 1989! Zeer nette en zeer ruime camper waar we van genoten hebben en zeker voor herhaling vatbaar. Geen problemen gehad in de bergen qua power vd moter.

over de camper van Wim

Wat hebben we genoten van de hele mooie camper van Wim en zijn vrouw. Twee zeer vriendelijke mensen bij wie je het gevoel hebt bij de eerste kennismaking of je ze al langer kent. Een goede uitleg hoe alles in zijn werk gaat ,en zelfs tips gekregen voor onze eigen camper die in juni geleverd word. Twee fantastische mensen die er100% voor gaan.

over de camper van Annemarie

Wat een ervaring! Geweldig bij het ophalen een goede uitleg gekregen en gaan. Mensen zijn super vriendelijk en het is een fijne camper van alle gemakken voorzien.

over de caravan van Ine

Het contact met met Ine verliep erg prettig. Prima toelichting op gebruik. De caravan voldeed aan de verwachting. Klein dat wel maar oke voor mij alleen.

over de camper van Evelin

Beste Evelin en Ray, Wij hebben erg genoten van onze vakantie in Noorwegen. Jullie camper was daarbij ideaal om rond te trekken. De camper is van alle gemakken voorzien en we hebben goed geslapen op fijne matrassen. Tijdens de reis hebben we een paar keer app contact met jullie gehad over kleine mankementen en vragen over het gasverbruik. Daarbij kregen we steeds snelle reacties en dachten jullie mee over oplossingen waar nodig. Een volgende keer maken we graag opnieuw gebruik van jullie camper!

over de camper van Albert-jan En Hanneke

Leuke en mooie vakantie gehad De camper is wel gedateerd en er zijn wat kleine dingen die opgeknapt moeten worden maar het heeft de vakantie er niet minder leuk op gemaakt

over de camper van Alexander

Heerlijk Hemelvaartsweekend achter de rug met deze camper. Voor vertrek een uitgebreide en duidelijke uitleg van de vriendelijke verhuurder, en ook bij het terugbrengen weer prettig contact. De camper is van alle gemakken voorzien, wij hebben met onze kinderen een fijne tijd gehad!

over de caravan van Jos

Prima caravan. Alles wat je nodig hebt zit erbij. Geen problemen gehad. De inventarislijst die je bij de boeking ontvangt was helaas leeg, dus sommige zaken moest ik even bij Jos navragen. Ik zou deze zo compleet mogelijk invullen. Goede verhuurder met een flexibele instelling.

over de camper van Jerry & Melina

Met camper Popeye hebben wij een heerlijk Hemelvaartsweekend doorgebracht in de Nederlandse natuur. Super comfortabel en avontuurlijk tegelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

over de camper van Hans

Hallo Hans, Dank voor je gastvrije ontvangst een prima uitleg over alle mogelijkheden van de camper. De camper ziet er perfect uit, vooral de sterke motor zorgt ervoor dat de reis soepel verloopt. De 2e datum staat al weer geboekt. Gr. Nicole en Paul

over de caravan van Maaike

Een heerlijke caravan om mee weg te gaan. Het bed ligt heerlijk door de extra topdeck. Stoelen tafels, potten, pannen, glazen bestek werkelijk alles is aanwezig. Luifel even opzetten stoelen naar buiten en je bent op vakantie.

over de camper van Egon

Prima camper, alles erop en eraan wat we nodig hadden voor een lang Hemelvaartweekend kamperen. Plek genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Brengservice was ook prima. Contact met de zeer vriendelijke eigenaar verliep vlot en probleemloos.

over de camper van Els

We hebben echt een heerlijk weekend gehad in/ met de camper. Het is geen splinternieuwe bus maar dat heeft juist charme. De communicatie met Els en Emiel verliep heel prettig, echt een aanrader om deze camper te huren.

over de camper van Jouke

We hebben 2 zalige weken in Duitsland gehad met de camper van Jouke. Ideaal met 3 kleine kinderen in de maand mei, als ochtenden en avonden nog te koud zijn om buiten voor je tentje te blijven zitten. De camper is goed ingericht, DVD scherm leuk voor de kinderen onderweg. De overdracht verliep soepel en bij eventuele vragen was Jouke direct bereikbaar.

over de camper van Piet

De camper is ons goed bevallen. We zijn er een paar dagen mee naar de Ardennen gereden. Ook op de bochtige en heuvelachtige wegen in de Ardennen was het een genot om mee te rijden. We hebben in deze paar dagen ook geconstateerd wat onze ideale camper zou moeten zijn. Het dwarsbed zouden wij liever vervangen willen zien door 2 enkele bedden, maar dat is onze persoonlijke voorkeur. Wij hebben in ieder geval genoten van deze camper.

over de camper van Roald

We zijn met Wilfred op pad geweest naar een duincamping in Noord Holland. Onze dochter vond het bed boven geweldig. De gordijntjes waren een succes. De camper is zeer goed uitgerust je hoeft alleen je persoonlijke spullen en een theedoek mee te nemen. Ondanks zijn leeftijd ziet de camper er zeer goed uit en rijdt ook nog prima. Geslaagde vakantie dus.

over de caravan van Danny

Fijne dagen gehad met de caravan. Nette mensen alles volgens afspraak. Nette caravan, je krijgt hem compleet met tafels, stoelen en huisraad mee. Koelkast werkt super. Hij ligt super achter de auto. Deze caravan is zeker een aanrander.

over de camper van Wilbert

We hebben een heel leuk contact gehad met de eigenaar. Alles is heel soepel verlopen. De camper was belachelijk lux, een echt reis monster. We hebben er heerlijk van genoten. Ophalen en terugbrengen ook heel flexibel gegaan. Aanrader.

over de camper van Stefan En Gerda

voor ons, als tent kampeerders was de camper heerlijk luxe! je komt aan en hebt vakantie! ook handig voor de hoge nood onderweg. Wel hadden we onze afstand iets te optimistisch ingeschat, je rijdt gemiddeld 100 km/h en doet er iets langer over. Stefan is laagdrempelig benaderbaar voor raad en daad via de app en hielp ons als beginnende campers op pad, heel fijn! we konden prima met zijn 5-en slapen aan boord en de camper werd compleet met keuken inventaris etc afgeleverd. wij willen m nog wel een keer!

over de camper van Griet

Wij hebben een leuke tijd beleefd met de camper van Griet. Het was de eerste keer dat wij op deze manier reisden en de eigenaars hebben ons heel vriendelijk alle praktische uitleg gegeven. De camper zelf was modern, tiptop verzorgd en van alle benodigdheden voorzien. Kortom, dit is een aanrader!

over de caravan van Maurice

Erg leuke caravan om te huren, licht van gewicht waardoor je amper merkt dat er een caravan achter hangt. Wij hadden nog niet gelijk door dat er een achterwandje weg te klappen is waardoor het bed nog een stuk groter is. Gemakkelijk contact met de verhuurder met snelle antwoorden

over de caravan van Ralf

Door de goede hulp en begeleiding van Ralf heb ik van een onbezorgde vakantie beleefd met de zeer verzorgde Knaus caravan. Deze caravan kan ik aan anderen aanbevelen.

over de camper van Marinus

Wij hebben samen geweldig genoten van campertje Annie het is echt een aanrader. Alles goed geregeld, camper in prima staat,starten en lopen. Hopen we zeker vaker te doen. Mark& Louise

over de camper van Ad En Miranda

We zijn met deze camper naar Tsjechië geweest. Wat heerlijk om zo op reis te gaan, je hebt je huis bij je met alles er op en aan. Het contact met Ad en Miranda was heel goed, zowel bij vertrek als aankomst. Prima om met deze camper op reis te gaan. Aanbevolen!!

over de camper van Rianne

Rianne is een sympathieke vrouw. Ze legt duidelijk uit hoe alles werkt. De bus rijdt makkelijk en er zit alles in wat we nodig hadden. We hebben leuke en fijne dagen gehad.

over de camper van Bianca

Echt een paar topdagen gehad. T2 bus is compleet ingericht met alles wat je nodig hebt. Kleren mee en gaan. Bianca is een super enthousiaste meid met passie voor haar busje! Wij gaan hem zeker nog een keer huren

over de camper van Robert

fijne camper van Robert! Ook nog een dag verbleven op zijn camping waar we de camper hebben opgehaald: Drentse Patrijs. Allemaal aan te raden. Robert is zeer behulpzaam en legt geduldig alles uit. Verder is hij altijd telefonisch beschikbaar voor directe hulp. Camper zag er goed uit en was goed voorzien van alle zaken die je nodig hebt tijdens je vakantie in de camper. Je kon duidelijk zien dat hij ook door Robert zelf gebruikt wordt. Enige nadeel is misschien dat er wel vijf slaapplaatsen zijn maar geen vijf stoelen met gordels. Dit zijn er maar vier.

over de camper van Abke

Super aardige verhuurders met liefde voor hun T2 busje. Precies de goede mix tussen feel good en genoeg basic comfort! Heerlijk relaxed toeren en op de plek van aankomst heb je alles bij de hand. Onze aanrader: een zomerweekend in Zeeland!

over de camper van Marco

Met de camper van Marco en Ingrid hebben wij een schitterende vakantie beleefd. De camper is netjes, volledig, rijdt prettig, alles werkt naar behoren en bij vragen helpt de uitgebreide camperhandleiding je zeker. De inventaris is meer dan uitgebreid en ook praktische zaken als koffie (!), vuilniszaken, schoonmaakmiddelen zitten er standaard bij. Verder konden we ook tijdens de vakantie te allen tijde de eigenaren benaderen voor vragen en tips. Kortom, een echte aanrader!

over de caravan van Joella

We hebben een geweldige weekend gehad, mede door het huren van deze caravan. Het contact verliep meteen goed en snel!. De verhuurders zijn erg flexibel en op alle vragen werd meteen antwoord op gegeven. Een fijne caravan om te huren, uitgebreide inventaris het enige wat we mee moesten nemen was het beddengoed, kleding en boodschappen. Wij zijn zeer tevreden, en weten nu waar we moeten zijn voor een caravan ipv bij een vreselijke dure verhuurbedrijf.

over de camper van Wewe

Hallo de camper was groot . Is ons prima bevallen . Mooi weekend gehad. Jammer dat er een trap in was gemaakt om in het bed te komen die niet makkelijk was te betreden ivm de trap was te recht. liep niet schuin af. We raden aan om niet in bergachtige omgeving te rijden ivm motor.

over de caravan van Rebecca

Voor het eerst een Eribaatje uitgeprobeerd met mijn man die absoluut geen kampeerder is. Een hele opgave voor ons beiden! Maar toch na drie dagen zag hij het zitten. De Eriba is makkelijk wendbaar, de luifel opzetten lukte ook na een uur proberen....het caravannetje is zeker cosy maar koken hebben we maar buiten gedaan. Het was gelukkig mooi weer. Omdat het tempo vertragen vanzelf gaat en je voornamelijk buiten leeft is het goed te doen voor een korte trip!

over de camper van Harriet

Het was onze eerste ervaring met een camper en ik moet zeggen dat het ons uitstekend is bevallen. Mooie, nette en ruime camper (zéker voor 2 personen) gemakkelijk te rijden en te besturen, volledig uitgerust, van alle gemakken voorzien (hydrolische poten!) ruim plaats voor onze 2 fietsen en praktisch ingericht. Wij zijn erg enthousiast! En dan ook nog een week lang schitterend weer in Frankrijk.

over de camper van Koos

We hebben voor het eerst kennisgemaakt van een vakantie met een camperbus. Dit is prima bevallen. De bus van Koos rijdt soepel, heeft alles ( beknopt) aan boord om de ervaring aangenaam te maken. Alles is gemakkelijk te bedienen via de duidelijke handleiding. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

over de camper van Coosje

We hebben een paar heerlijke dagen gehad met camper Dino. Hij is zeer praktisch ingedeeld en aan alles is gedacht! Van lampjes om het gezellig te maken tot een echt toilet. Daarnaast was Coosje erg behulpzaam en zouden we zo weer bij haar een camper huren.

over de caravan van Ruben

We hebben een super festival gehad met deze caravan! Alles wat je nodig hebt zit erin, bedden zijn ruim genoeg, en hij zit er ook nog eens leuk uit. Daarnaast was ook de service top. Bedankt!

over Luc

Het was erg leuk om te horen dat Luc en Isabella het zo naar hun zin hebben gehad met de camper tijdens hun gezinsvakantie met hun jongens. Het was vooraf erg makkelijk en duidelijk communiceren met Luc en ook was het fijn te merken dat ze met zorg omgingen met onze camper. We hebben het als zeer positief ervaren!

over Ineke

Ineke en haar partner waren zeer enthousiast om onze camper te gebruiken en zijn daar zorgvuldig mee omgegaan. Zij wilden op die manier enige camperervaring opdoen en overwegen mogelijk een kleine buscamper aan te schaffen. Wij kregen de indruk dat de missie is geslaagd.

over Rob

Beste Rob, wij hebben het contact tijdens de verhuur van onze caravan als prettig ervaren. Je wist ons te vinden met vragen en je hebt eerlijk melding gemaakt van een klein schade van een spiegeldeurtje. De caravan was netjes bij terug komst en we kregen zelfs een flesje wijn als dank!

over Song

De verhuur n Song is op zich goed gegaan. Helaas heeft hij 1 dag met pech gestaan. Na een paar handigheidjes is hij toch terug gekomen met de camper. VErde, op een kapot raam na is alles goed verlopen. MArco St-Nicolaas

over Michel

Michel en zijn gezin zijn de eerste personen die mijn caravan hebben gehuurd. Voor mij was alles nieuw en de ervaring is bijzonder goed. Er is heel goed contact geweest en de caravan is keurig schoon weer retour gekomen!! Mooie ervaring en leuke mensen! De volgende keer zijn jullie weer van harte welkom!

over Francois

Super fijne en nette huurders uit Zuid-Afrika. Heb hen met veel plezier van en naar Schiphol gebracht en een beetje rondgeleid. Hele aardige mensen. Bij teug komst van de camper is bleek zelfs een kapot gordijntje en kussen te zijn gemaakt. Super dank nog daarvoor!

over Hans

Hans was onze eerste huurder, we vonden het dus best spannend. De 1e kennismaking met onze camper was met het hele gezin. Iedereen heeft dus mee kunnen kijken en luisteren naar belangrijke informatie, en wij vonden het erg fijn om te zien welk gezin van onze camperbus gebruik ging maken. Alles is erg goed en fijn gelopen. En de camper kwam weer terug zoals hij afgeleverd was.

over Wybren

Wij hadden het niet beter kunnen treffen dan met deze huurders als aller eerste huurders van onze camper. Vriendelijk, enthousiast, correct én de camper exact zo retour als ze hem hadden meegekregen. Wij verwelkomen ze graag nog eens in onze camper.

over Ingmar

De Blue wave was in vertrouwde handen en kwam blinkend weer terug. Zelfs een beetje blozend, na zoveel aandacht. Fijn en vertrouwelijk contact. Het camperseizoen 2018 is, door jullie, voor de Blue Wave geopend.....op weg naar nog meer mooie avonturen!

over Karin

Karin en Hans zijn hele plezierige klanten. De auto werd netjes teruggebracht en vier messen en vorken die ze per ongeluk hadden meegenomen werden dezelfde dag nog terug gebracht.

over David

leuk dat jullie gekozen hebben om met onze caravan op pad te gaan en fijn dat jullie zo genoten hebben. Het contact verliep goed en de caravan werd weer netjes afgeleverd.

over Ad

Ad en zijn vrouw zijn twee aardige en sociale mensen na een voorzichtig begin vol vertrouwen onze camper mee gegeven het kon haast niet maar ze brachten hem nog schoner terug dan bij vertrek ik kreeg er bijna een minderwaardigheids complex van zo schoon dus conclusie geef je camper gerust aan ze mee!!

over H.g.w.

Goed contact gehad met Henry, alles volgens ons goed verlopen, en caravan weer netjes en schoon bij ons afgeleverd. Als dank hebben wij nog een bos bloemen gehad, hele leuke blijk van waardering.

over George

Onze eerste huurders van dit seizoen. Heel plezierig contact vooraf, na en ook tijdens de verhuurperiode. Goed voor de camper gezorgd. Genoten van de camper en bij terugkomst de camper netjes ingeleverd. Heel erg blij met deze fijne, eerlijke familie. Graag meer zulke huurders.

over Annemiek

Annemiek is een voorbeeldige huurder, ze hield zich keurig aan alle afspraken en was flexibel. De caravan was keurig schoon en netjes weer ingeleverd. Wat ons betreft volgend jaar weer.

over Vincent

Alles is prima verlopen, zeker gezien het feit dat het een last minute boeking betrof. Vincen stelde het zeer op prijs dat we de camper gebracht en gehaald hebben. Communicatie verliep uitstekend en beide partijen hebben de kleine probleempjes die er waren op een goede manier opgelost.

over Henk

Het verhuren aan Henk&Jos is gehaal naar wens verlopen, Henk en Jos zijn hartelijke mensen die goed op onze caravan hebben gelet, graag volgend jaar weer :-)

over Wouter

Wouter is duidelijk zeer bekwaam in het reilen en zeilen met een camper.. alles ging heel relaxed, makkelijke communicatie en de camper spik en span retour!

over F

Wat een fijne eerlijke mensen! De camper was bij terugkomst brandschoon. Zowel van binnen, als van buiten. Goede duidelijke communicatie.. ik hoop dat al onze huurders zijn als deze familie! Met vriendelijke groet!

over Frankelien

goedenavond, het contact met Frankelien was heel prettig,aardige dame. op een paar kleine puntjes verder alles super verlopen. zal zo weer verhuren.

over Cecil

Prettig contact gehad tot en met het terugbrengen van de camper. Alles netjes en heel leuk dat ze zo enthousiast zijn over het camperen! Zou zeker weer onze camper aan ze verhuren.

over Nynke

We hebben hele goede ervaringen met Nynke. Gezellig contact en alle extra wensen goed van te voren doorgesproken. Camper keurig schoon en afgetankt terug. Prima huurders. Groeten Tea en Pierre.

over Annouchka

Perfecte verstandhouding en overeenkomsten! Blijvend contact tijdens de reis voor vragen en feedback is een bewijs van bewuste en aan te raden huurders!

over Harald

Beste Familie Westendorp, Bij terugkomst zag ik dat jullie genoten hebben van onze camper. De camper was netjes en goed onderhouden. Van binnen en buiten helemaal schoon gemaakt. Bedankt dat jullie onze huurders waren. Jullie kunnen altijd weer bij ons en Camptoo terecht. Heelveel warme groeten van ons FME Campers Gerrit Eertink.

over Josh

Leuke mensen die zeer bewust met de camper omgegaan zijn en deze goed verzorgd hebben. De camper kwam helemaal schoon terug. Ze hebben nog enkele opmerkingen gegeven over mogelijke verbeterpunten en de fijne kanten van de camper aangegeven. Fijne feedback.

over Jasper

Mijn camper verhuren aan Jasper is goed verlopen. Voor Jasper en zijn gezin was het een oefening om in de toekomst in Australië een langere tocht te gaan maken. Ik hoop dat jullie van deze camper reis een hoop geleerd hebben. Groet Rob

over Miranda

Miranda was onze eerste huurder van de camper, Heel leuke mensen, en we hebben voor en tijdens de huurperiode goed contact gehouden. Zo konden we elkaar nog wat helpen met wat tips en ervaringen. Al met al een hele goede ervaring!

over Nico

De familie de Wever zijn echt voorbeeldige huurders. De camper was zowel van binnen als van buiten spik en span bij terugkomst. Dit terwijl de buitenkant niet schoon hoeft te worden gemaakt. De communicatie verliep soepel en snel. Wij zouden de camper ten alle tijden aan hen verhuren.

over Erik-jan

Beste Erik Jan, Ik had geen enkele twijfel dat jullie de camper goed zou bevallen De camper was in orde en de weersverwachtingen waren prima. Tot de volgende keer. Groetjes, Jan

over Rien

Rien gaf aan dat alles naar behoren is gegaan en had genoten van zijn vacantie. Rien gaf aan bij het ophalen niet veel ervaring te hebben met het rijden met een caravan dus ik kneep hem wel een beetje Maar ik heb mijn caravan weer keurig en schoon terug gekregen Zoals hij was mee gegeven

over Peter

Het contact voor dat de camper opgehaald was erg prettig. Zo ook de overdracht. Mooi om de enthousiasme te zien. We hebben geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. In de camper hadden we een soort gastenboekje gelegd waar de huurder zijn bevindingen kan opschrijven. Erg leuk om het terug te lezen.

over Leen

Leen en Diny, jullie waren onze eerste huurders. Spannend voor ons! Voor jullie was het spannend om met de camper op avontuur te gaan in plaats van met jullie caravan. Alles ging goed en de camper kwam schoongemaakt weer "thuis". Dank voor her fijne contact. Hartelijke groeten, Jan en Loni

over Ingrid

Leuke en nette mensen, die heel duidelijk zijn. Alle communicatie verliep goed en ik ben dik tevreden sowieso met zulke huurders. Ze hebben de camper schoon en met een volle tank ingeleverd. Was de eerste keer dus ook wel spannend, kwam tijdens de vakantie 1x een paar vragen over de werking en daar hebben we over gecommuniceerd en was duidelijk erna. Wel bleek de standkachel kapot te zijn en daar wordt aan gewerkt.

over Maaike

Vanuit onze kant wat onduidelijkheid over de tijden van het terugbrengen van de caravan. Inmiddels daaruit geleerd, caravan netjes terug gekregen en hij was weer gereed voor de volgende huurders.

over Eva

Beste Eva, dank je wel voor het huren van onze caravan. Fijn dat ons contact zo goed en soepel ging van reserveren tot ophalen en wegbrengen. Jullie waren perfecte huurders. Dank jullie wel Groetjes Joëlla

over Ellen

Ellen en Leo (met de kinderen) hebben onze camper volgens afspraak weer in goede staat en op de afgesproken tijden afgeleverd. Zou onze camper zo weer aan hen verhuren.

over Cas

Is mij prima bevallen. De eerste huurder met Cees Komen nogmaals terug om met de camper de 2e keer op vakantie te gaan. Als alle huurders zo zijn ga ik met plezier mijn camper beschikbaar stellen. Gr wim

over Ad

Ad en zijn vrouw hebben op ons een prettig indruk gemaakt. Ze hebben eerst onze camper bekeken om vervolgens te besluiten onze camper 5 nachten te huren. Bij terug komst waren ze enthousiast. Gezellige en correcte mensen om de camper mee te geven !

over Wiljan

Beste Wiljan, dank je wel voor het huren van onze camper. Fijn dat ons contact zo goed en soepel ging van reserveren tot ophalen en wegbrengen. Jullie waren perfecte huurders. Dank jullie wel Groetjes Clemens en Joke

over Isabel

Hoi Isabel en Geert bij deze nogmaals bedankt om de camper zo netjes en proper terug te brengen. Wij vonden het zeer aangenaam om onze camper aan jullie te verhuren. Groetjes Jill & Tom

over Angelique

Angelique en echtgenoot hebben de caravan in goed overleg gehaald en weer netjes schoongemaakt en zonder schade terug gebracht. Correcte en vriendelijke huurders. Eind goed, al goed! Ad

over Andre

Bedankt voor het huren en de handige tips, vond gezellig en jullie waren fijne huurders. Mochten jullie keer weer weg willen dan weet je ons te vinden.

over Thimo

Het contact met Thimo is prima verlopen en alles ging conform afspraak. Hij was blij met de camper en is met zijn vriendin 5 dagen op pad geweest. Ze kwamen enthousiast terug en het is hen goed bevallen.

over Toon

Toon en zijn vrouw Marlies zijn aardige en nette mensen. Contact verliep soepel en afspraken werden goed nagekomen. De camper werd netjes schoon terug gebracht en alles verliep volgens afspraak. Ze zijn zeker weer welkom als ze de camper nog eens willen huren.

over Eric

Eric was onze eerste huurder. De overdracht verliep erg prettig en de camper kwam zeer schoon en netjes weer terug. We hebben nog wat bruikbare tips mogen ontvangen voor de toekomstige huurders.

over Raoul

Met Raoul hadden we prettig contact. Hij heeft met zijn gezin een week gebruik gemaakt van onze caravan. Deze werd schoon en netjes weer terug gebracht en bij een kop koffie hebben we zijn kampeer ervaring gezellig besproken.

over Fred

Fred en Petra wilden graag langskomen om kennis te maken met mij en de auto. Prettig om elkaar zo te leren kennen: informeer en vriendelijk. De communicatie met Fred verliep uitstekend. De auto met daktent werd schoon en keurig netjes ingeleverd. Ze zijn er echt zuinig mee omgesprongen. Zoals het hoort. Dank je wel Fred en Petra en wellicht tot een volgende keer!

over Inge

Via "berichten Camptoo" hadden we contact. Vragen en antwoorden werden vrijwel meteen beantwoord en dat was prettig, gaf mij vertrouwen. Een paar dagen voor verhuur ook via de Whatsapp om de laatste zaken door te spreken. Inge leek een ervaren campeerder en bij aankomst werden de zaken vlot doorgesproken. Zij had "een missie", en deze bleek geslaagd! Bij terugkomst een goede overdracht gehad en de papieren werden ingevuld. Voor ons een prima huurder.

over Nicole

Nicole heeft bij ons last minute de caravan voor een weekend gehuurd. Op haar verzoek hebben wij de caravan gebracht en gehaald. Zij en haar medekampeerders zijn keurig netjes met de caravan omgegaan. Een kleine schade aan de luifel hebben wij in goed onderling overleg opgelost.

over Gert

Het contact makkelijk en verliep vlot en we zijn zeer tevreden en blij met deze mooie start van ons verhuurseizoen. We hopen dat er nog vele mogen volgen!

over Martine

We hebben aan Martine en haar kids fijne huurders gehad, hele vriendelijke dame. Ze hebben de camper ook weer keurig netjes terug ingeleverd. Dergelijke huurders zijn hier altijd welkom. Bedankt Martine.

over Helene

Helene heeft de camper een lang weekend meegenomen.. Ze is erg enthousiast over het camperen en we kregen de camper keurig en schoon weer terug. En netjes een belletje of ze de camper een uurtje later dan gepland terug kon brengen, wat voor ons geen enkel probleem was. Ik zou de camper zo weer aan Helene verhuren.

over Obbe

Het verhuren aan obbe is goed bevallen al heeft obbe wel pech gehad met de camper omdat de camper de code vd sleutel niet meer kon lezen. En de camper naar huis gesleept is maar dat is allemaal ook weer opgelost.

over Machiel

Het was erg prettig om kennis te maken met Machiel. Het tussentijdse contact is steeds goedverlopen en de camper is met veel plezier gebruikt en keurig retour geleverd. Fijne huurder met veel belangstelling voor camperen.

over Bram

het contact met Bram was vooral gezellig! gelukkig hebben ze heerlijk geslapen in onze caravan op paaspop. en huurders die een kratje bier achterlaten in de caravan als extra dank verdienen al 10 punten voorsprong!!

over Ahmadsyah

De 1e keer dat wij onze camper verhuurden.De familie was engelssprekend. Voor beiden kanten was dit een uitdaging. Ws was dat ook de reden dat de borg, na herinneringen vanuit Camptoo, laat betaald werd. Ook werd de camper later ingeleverd dan de afgesproken tijd. De uitleg verliep ondanks taalbarrierre redelijk goed. Camper kwam schoon terug.

over Hilde

Hilde en Frits zijn hele vriendelijke huurders. Ze hebben de camper heel netjes weer teruggegeven. Alles keurig op zijn plek, alsof onze camper niet weg is geweest! Prettige ervaring met deze huurders.

over Anouk

Anouk had een middag de camper gehuurd om haar vriend te verrassen. Een stralend gezicht van iemand die z’n grootse wens in vervulling ziet gaan. Zo leuk om dit te zien en mede mogelijk te maken..

over Nicolette

Contact ging goed. Ondanks dat ze nog nooit een camper had gehuurd of gereden had ik alle vertrouwen om hem mee te geven. Alles wat ik vertelde over de technische aspecten van het camperleven werd snel begrepen en nuttige vragen werden gesteld. Tijdens het terugbrengen was ze zo alert om een te laag tunneltje wat op de route zit, als je een navigatie systeem volgt wat geen rekening houd met de afmetingen van een camper, juist in te schatten en zo een hoop schade te voorkomen. Dit ga ik voortaan zeker melden aan nieuwe huurders. Nogmaals bedankt Nicolette !

over Martijn

Martijn is een gedreven avonturier. Tenminste, zo kwam hij op mij over. Serieus, gepassioneerd en een ervaren camperaar. Hij was voorkomend, informatief en... kwam zijn afspraken na. Fijn toch?

over Bas

Bas is een vriendelijke en zorgzame huurder aan wie je met een gerust hart je camper meegeeft. Afspraken worden goed nagekomen en aan het eind van de periode hebben we de camper weer schoon en opgeruimd teruggekregen.

over Tom

Zeer correcte firma. Duidelijke afspraken en zeer veel feedback. Nacontrole en aanrekening zelf te doen zoals afgesproken daar ze met externe chauffeurs werken naar ophaling en teruggave.

over Tom

Het verhuren aan Tom verliep echt vlekkeloos. Regelmatig updates gekregen van de afhaal en terug breng tijden en netjes mooigemaakte camper terug ontvangen via de aangeduide bestuurder. Alles echt ok en een aanrader om aan deze huurder te verhuren! Alvast bedankt Tom en misschien tot later?

over Marlot

Het busje heeft het heel goed gehad bij Marlot! Ze werd goed verzorgd tijdens de extreme kou in een mooie schuur. De communicatie verliep heel fijn , alles was eigenlijk heel okee!

over Jacob

Beste Jacob en Lianne. Jullie waren de eerste van dit jaar met het huren van onze Caravan Ik mag gerust zeggen dat het een prima contact was met jullie. Open sweer en eerlijk de dingen vermeld wat voor ons ook weer een leerpunt is ter verbetering voor de andere huurders. Bedankt!! En graag tot de volgende keer. Groetjes Cees en Astrid.

over Steven

Wij hebben de camper verhuurt aan Steven,camper is heel netjes teruggekomen en keurig alles volgens afspraak . Ik zou de camper graag weer aan Steven verhuren.

over Sandy

Positief! Aardige mensen, goede communicatie met deze huurders. Afspraken netjes op tijd. Ze hebben onze Camper weer netjes schoon en volgetankt ingeleverd, precies zoals hij ook was meegegeven. En ook nog een leuk positief stukje in ons gastenboek geschreven. Top!

over Richard

Communicatie met Richard verliep hartstikke goed. Verhuur van de camper is probleemloos verlopen en camper is weer netjes afgeleverd. Aanbevelenswaardige huurder. Met een woord TOP!!!!

over Kees

Kees had vele problemen met de camper. Via communicatie per whatsapp geprobeerd de problemen op te lossen, met als resultaat, de camper aansluiten op stroom daar de accu's leeg waren. Deze raad gegeven op zondagavond. Maar Kees is derhalve toch op maandag reeds teruggekomen. Thuis bleek na aansluiting op stroom dat de problemen totaal opgelost waren. Achteraf gezien is waarschijnlijk dat er een zekering stuk was, die het opladen tijdens het rijden verhinderde.

over Bart

Zeer zorgzame en eerlijke familie. Een aanrader voor wie zijn camper wil behandeld zien alsof hij van de huurder zelf is. De camper werd heel net terugbezorgd en alles volgens de afspraak. Dankjewel Bart en Eline om ons verhuurseizoen in schoonheid af te sluiten. Dankjewel Femke voor jouw mooie tekening in ons gastenboekje.

over Johan

Hallo Johan , Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat wij jullie een van onze campers hebben mogen verhuren.Ook vinden wij het fijn dat we jullie hebben kunnen ontzorgen dmv het brengen van de sleutel. Groeten Christian

over David

David, Anja en de kids hebben een onvergetelijke reis gemaakt naar Zuid Italië en hebben tijdens deze reis heel goed voor onze camper gezorgd. De camper hebben ze netjes en schoon teruggebracht met volle tank zoals afgesproken. Ze hebben ook geen enkele keer hoeven bellen omdat iets niet duidelijk was of iets niet werkte. Prima huurders dus om je camper toe te vertrouwen.