Lees de ervaringen van onze gebruikers Het leukste en veiligste platform voor huurmobilhomes en caravans ter wereld

Beoordeling: 9.1 uit 16949 ervaringen

Ontdek het huren van particulieren bij Camptoo

Voor ieder wat wils

Kies uit meer dan 1600 unieke mobilhomes of caravans en probeer een kampeervakantie via Camptoo. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken!

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het Camptoo support team staat altijd voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en begeleiden je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Deel het plezier

Door een goed verzekerde particuliere mobilhome of caravan te huren kun je flink wat kosten besparen en duurzaam op vakantie. Ontmoet de verhuurders en deel je ervaringen met onze kampeer community

over Camptoo

sep. 2019
Eenvoudige en duidelijke manier om een camper/caravan te huren. Ik ga zeker nogmaals gebruik maken van Camptoo.

over Camptoo

sep. 2019
Wij hebben t contact met Camptoo ook als positief ervaren. (we hebben al eerder een camper via Camptoo gehuurd.)

over Camptoo

sep. 2019
Het was voor ons de eerste keer via Camptoo en het was zeer eenvoudig via deze websites te huren. Goede ervaring. Fijn voor de verhuurder en de huurder.

over Camptoo

sep. 2019
Goede service en informatie. Bij het zoeken naar een camper zou het gemakkelijk zijn wanneer je een maximale afstand tot je huisadres kan instellen wanneer je niet te ver wil rijden om de camper op te halen. Of is er die optie wel maar heb ik hem niet gevonden?

over Camptoo

sep. 2019
Het was heel gemakkelijk voor ons om een paar dagen voor onze reis een caravan te vinden. Alles snel geregeld. Prima van Camptoo, dus voor ons geen verbeteringen noodzakelijk, dan dat we merkten dat wanneer we een vraag stelde de idee werd gevestigd dat wij al aan het reserveren waren.

over Camptoo

sep. 2019
Vinden van een camper is redelijk eenvoudig. Uitleg over werking van de regeling omtrent eigen risico afhandeling (borg €1000), met in acht neming van de aangegeven inbegrepen verzekerdedekking is zeer onduidelijk. Waarom zou naast de bij de camper inbegrepen WA+ Allrisk dekking (doorgaans met een eigen risico tussen €100-€250) het afsluiten van een extra verzekering benodigd zijn voor het eigen risico via Camptoo....?? zeer discutabel...mag wel duidelijk(er) via de site het nut aangeven van deze verzekering en welke meerwaarde deze biedt anders dan nu m.i. alleen een borgverlaging naar...

over Camptoo

sep. 2019
Als site om te zoeken heel geschikt. Camptoo geeft duidelijke informatie en communiceert helder. Soms een beetje "too much". Maar verder wordt niets aan het toeval overgelaten.

over Camptoo

sep. 2019
Het contact met Camptoo verloopt prima. Duidelijke afspraken en compleet overzicht van het te huren object.

over Camptoo

sep. 2019
Duidelijke website en systeem; heldere communicatie. Hele procedure van boeken tot betaling en afhandeling verloopt soepel.

over Camptoo

sep. 2019
Prettige zoekmachine. Beschikbaarheid duidelijk (wanneer het werkt). Reservering en betaling prettig en duidelijk geregeld. Wanneer ons iets niet duidelijk was, kregen we snelle reactie via mail.

over Camptoo

sep. 2019
De communicatie met camptoo was duidelijk en vlot. De enige misser was dat wij het 2e huurbedrag blijkbaar naar een verkeerd nummer hadden overgemaakt, namelijk naar hetzelfde nummer als het 1e deel van het huurbedrag. Dit werd echter snel door camptoo achterhaald en was vlot geregeld. Erg fijn.

over Camptoo

sep. 2019
Mijn eerste keer huren verliep soepel. Schrok wel toen ik het mailtje kreeg met het onderwerp: "Er zijn naheffingen opgegeven voor reservering 20*****" terwijl de verhuurder al aangegeven had dat dit niet het geval was. Dit bleek ook niet het geval, alleen is dit blijkbaar de standaard text van het mailtje.

over Camptoo

sep. 2019
Het huren via Camptoo verliep soepel. Het faciliteert de communciatie tussen huurder en verhuurder op een handige manier.

over Camptoo

sep. 2019
Prima, nog even kijken of t met de borg goed komt

over Camptoo

sep. 2019
Duidelijk maar wat jammer is dat de 2e betaling niet een reminder kwam en hierdoor hebben we extra administratie kosten moeten betalen.

over Camptoo

sep. 2019
Alles ging van begin tot eind goed

over Camptoo

sep. 2019
Goede heldere en duidelijke communicatie.

over Camptoo

sep. 2019
Camptoo doet waar het voor staat. De begeleiding van het huren van de camper had niets te wensen over. Dikke pluim.

over Camptoo

sep. 2019
Prima! erg makkelijk.

over Camptoo

sep. 2019
Prima logistieke begeleiding, misschien hier en daar wat straf maar effectief. Geen kritische noot om te kraken!

over Camptoo

sep. 2019
Verhuren via camptoo is ideaal. Ze brengen de huurders en verhuurders bij elkaar, en regelen daarna alles erg netjes met de procedures die ze hanteren. Zo zie je niets over het hoofd!

over Camptoo

sep. 2019
Digitale overdrachtformulier is een fantastisch hulpmiddel!

over Camptoo

sep. 2019
Prettige werkwijze en duidelijke instructies.

over Camptoo

sep. 2019
Goede ervaring. Duidelijke overzichten van betalingen , overleg, en de berichten naar de eigenaar gaan snel en goed. Ook de afwikkeling van de borg is snel rond. Ook de hulp bij een pech geval was keurig afgewikkeld.

over Camptoo

sep. 2019
Prima contact! Fijn dat er goed meegedacht werd in een oplossing voor een op het laatste moment defecte camper! Ruime communicatie over alle stappen in het huurproces.

over Camptoo

sep. 2019
De website en communicatie werkte uitstekend. Het totale proces van huren van een caravan verliep prima. Enige missende punt is dat bij de selectiefilter niet het maximale gewicht toe te passen is. Dit kan super handig zijn m.b.t. ontbreken van een E-rijbewijs of een beperkte reukvermogen vab de auto.

over Camptoo

sep. 2019
Alles was erg duidelijk! Vond het alleen lastig om in een bepaalt gebied te zoeken. We wilden een camper op de route naar onze vakantie bestemming vinden dus een kaartje met verhuurcampers op de route zou super makkelijk zijn geweest!

over Camptoo

sep. 2019
Ik kwam er pas na het verhuren achter dat er allerlei formulieren waren die ik had kunnen uitprinten. Had nog wel ingelogd, maar was ze niet tegen gekomen. Wellicht handig als je een melding daarvan krijgt een paar dagen voordat de caravan verhuurd wordt.

over Camptoo

sep. 2019
Alles was goed geregeld!

over Camptoo

sep. 2019
Goed georganiseerd, punctueel en heel veel aanbod. Prima!

over Camptoo

sep. 2019
Huren via Camptoo ging vlekkeloos, heel gemakkelijk. Ik vond het jammer dat veel eigenaren de kalender niet goed bijhouden, ik kreeg diverse keren terug dat de bus toch niet te huur was in de periode die ik wilde, terwijl dit wel al beschikbaar op de kalender was aangegeven.

over Camptoo

sep. 2019
We hebben na de eerste belangstelling c.q. reservering van de caravan nogal wat druk van jullie ervaren om maar definitief te reserveren en dus te betalen, wij hebben dit als onprettig ervaren.

over Camptoo

sep. 2019
Graag in filters de mogelijkheid om op " rolstoel " te zoeken, nu was de camper van André en Kate lastig te vinden.

over Camptoo

sep. 2019
Het is moeilijk om telefonisch contact te krijgen. Telefoon wordt meestal niet beantwoord.

over Camptoo

sep. 2019
Camptoo geeft de juiste informatie op het juiste moment. De site werkt prettig.

over Camptoo

sep. 2019
Camptoo is duidelijk, helder en betrouwbaar. Op tijd mailtjes met info over de betaling enzo.

over Camptoo

sep. 2019
link vanuit sms-berichten werkt niet. overige onderdelen: prima

over Camptoo

sep. 2019
Zeer goed!!

over Camptoo

sep. 2019
Alles is goed geregeld contact loopt prima zowel met Camptoo als de verhuurder

over Camptoo

sep. 2019
Alles zeer vlot verlopen, niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

over Camptoo

sep. 2019
Alles was in mijn beleving prima geregeld. Heldere uitleg over hoe contact met verhuurder verloopt en hoe het met betaling en borg gaat.

over Camptoo

sep. 2019
Positieve ervaring voor mijn eerste keer.

over Camptoo

sep. 2019
Dit was de eerste periode van verhuur via Camptoo, voor ons is alles wel duidelijk, bij aanvragen krijgen we wel eens vragen van huurders als ze willen boeken hoe ze dat verder moeten doen, wij kunnen niet zien wat de procedure richting de huurders is en het zou wel fijn zijn om deze voor ons ook in beeld te hebben zodat wij ook weten wat er aan de andere kant gebeurt. Ook merken wij dat enkele huurders veel vragen hebben en dit lastig vinden om alles via de mail te communiceren, en de stap om via support een nummer te vragen doen ze dan niet en hierdoor loop je vermoedelijk wel huur mis. ...

over Camptoo

sep. 2019
Camptoo, Heeft een duidelijke overzichtelijk website. Boekingsproces erg duidelijk. Alleen het afwikkelen van de naheffingen duurde wat lang! Telefonisch bereikbaarheid, liet nog wel het een en ander te wensen over!

over Camptoo

sep. 2019
Over het algemeen ben ik tevreden. Ik heb alleen mijn mail over de verzekering ontvangen en daarop gereageerd met een vraag over de inhoud die mij niet duidelijk was. Ik heb daar nog geen antwoord op gekregen terwijl ik snel daarna wilde verhuren. Dat vind ik jammer. Ook was het mij niet helemaal duidelijk hoe te handelen voor het maken van een afspraam voor een taxatie, of dat via jullie gaat of niet. Een algemeen mailadres kon ik ook niet makkelijk vinden op de website.

over Camptoo

sep. 2019
Duidelijke website, zoeken naar geschikte caravan/camper rondom de regio waar je woont. Contact en begeleiding van Camptoo was erg prettig. Goede telefonische bereikbaarheid (en afhandeling)bij vragen. Zeer positief!

over Camptoo

sep. 2019
Huren via Camptoo is heel goed geregeld, makkelijk contact te leggen en bied de huurder meerdere mogelijkheden om eventuele schades in te dekken. De communicatie met deze organisatie is ook snel en duidelijk. Niets dan lof over deze organisatie.

over Camptoo

sep. 2019
Goede service en communicatie. Website werkt goed

over Camptoo

sep. 2019
Prima organisatie. Duidelijke afspraken en alles goed geregeld.

over Camptoo

sep. 2019
Wij hebben het als goed ervaren, alles is gegaan zoals er beloofd werd. We zijn nog maar net terug, allen onze borg nog terug krijgen.

over Camptoo

sep. 2019
Alles perfect afgehandeld en geregeld.

over Camptoo

sep. 2019
Duidelijke en overzichtelijke manier van huren

over Camptoo

sep. 2019
Na het cancelen van onze ander camper ben ik erg teleurgesteld geweest over de vergoeding die er dus niet was. Ook heb ik zelf vervangend vervoer moeten regelen dus ben zeer ontevreden over camptoo

over Camptoo

sep. 2019
Het was de 1ste keer dat we op deze manier een caravan huurden. We zijn tevreden over de service.

over Camptoo

sep. 2019
prima organisatie!

over Camptoo

sep. 2019
Heel fijne ervaring om te werken met Camptoo. Reservering en alle correspondentie liep zeer vlot.

over Camptoo

sep. 2019
Wij hebben de site als zeer toegankelijk ervaren, makkelijk om een type camper te vinden. Ook het reserveren, ophalen en weer terugbrengen met het digitale overdrachtsformulier verliep goed. Er zullen best verbeterpunten zijn maar ik kan ze niet noemen.

over Camptoo

sep. 2019
Makkelijk om een passende camper te vinden. Tonen op kaart of zoeken/filteren op adres/postcode daarna zou handig zijn. Wel heel veel mails als je een keer een camper gekozen hebt. En het proces (is verhuurder of huurder aan zet om iets te doen) is niet altijd duidelijk.

over Camptoo

sep. 2019
Het huren via Camptoo is ons goed bevallen,zeker voor herhaling vatbaar. Je kunt op je gemak een keuze maken en je kan van te voren al contact opnemen over het verhuurde item. Wij zouden het zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. M.v.g. Gerard v.d Elsen

over Camptoo

sep. 2019
Heel veel keus op de website, duidelijk en informatief. Het reserveringsproces verliep vlekkeloos en de afwikkeling met checklists idem. Ik zie geen verbeterpunten, houden zo.

over Camptoo

sep. 2019
Zoeken en reserveren verloopt makkelijk, website is heel overzichtelijk.

over Camptoo

sep. 2019
Prima, niks op aan of op te merken.

over Camptoo

sep. 2019
Goede en snelle communicatie met Philip, zeer tevreden, duidelijke info en snelle/ eerlijke afhandeling borg

over Camptoo

sep. 2019
Ja ook perfect, gaan we vaker doen.

over Camptoo

sep. 2019
Hele fijne ervaring. Geen enkel probleem ondervonden. Goede afhandeling.

over Camptoo

sep. 2019
Alles was perfect geregeld. Helaas reden we schade aan de camper maar hierbij werden we ook prettig geholpen.

over Camptoo

sep. 2019
Camptoo is een goede manier om de juiste keuze te maken om op vakantie te gaan. Het is een goede manier om contact te zoeken met de eigenaars en zo ook met het land van je vakantie. Je krijgt ook leuke info omtrent bezienswaardigheden.

over Camptoo

sep. 2019
Prima contacten en afhandeling van de huurovereenkomst.

over Camptoo

sep. 2019
Very easy to find a suitable motor home, perfect communication and reservation process, everything was clear and easy! Thank you Camptoo!

over Camptoo

sep. 2019
De communicatie via de website ervaar ik als bewerkelijk en het betalen van de borg heb ik totaal gemist tijdens de booking. Dat ik daarover gebeld ben is dan wel weer een dikke plus, zeker gezien de vrolijke toon van de medewerkers.

over Camptoo

sep. 2019
Prima ervaring!

over Camptoo

sep. 2019
Erg prettig om via Camptoo te huren. Gemakkelijke digitale overdracht en afsluiting van het huurcontract.

over de caravan van Erik

We hebben een heerlijke week gehad op een Nederlandse camping met deze Burnster. Het stapelbed en vast Frans bed is ideaal. The treinzit is eenvoudig om te bouwen tot extra bed. Alles werkt naar behoren. De mover werkt eenvoudig, ideaal en onmisbaar. Inboedel is compleet en netjes. Enige verbeterpunt is het matras op de vaste bed, deze is wat aan de harde kant. Afhandeling met de eigenaar verloopt op een prettige manier. Kortom, een aanrader!

over de caravan van Bjorn

De beyerland is een leuke caravan en compleet uitgerust mits......... ook gecontroleerd wordt vooraf of alles aanwezig is. Dit was dit keer helaas niet het geval. Eigenaar Bjorn was wel bereid om een en ander nog te komen brengen op onze camping in Utrecht en heeft nog, ongevraagd, een ruime korting op de huurprijs gegeven. De contacten met hem verliepen snel en positief.

over de camper van Frans

Beste Frans en Mariette, wij hebben genoten van jullie luxe camper, geheel compleet, met tafel, stoelen, verloopstekkers enz. enz. we hebben nergens mis gegrepen, wij zijn jullie erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen om met jullie luxe camper op pad te zijn geweest, is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben alles als zeer positief ervaren: het persoonlijk contact, de complete camper met alle toebehoren die je nodig zou kunnen hebben. Onze hartelijke dank, wij Daan & Fenna, wensen jullie Frans & Mariette, ook heel veel suc6. voor nu en in de toekomst.

over de camper van Henk

Wij vinden Henk een prettige verhuurder, en heeft een hele fijne camper waarvan wij twee weken mee rond zijn gereisd in Duitsland. De kwaliteit is top van deze camper en rijd super. Is van alle gemakken voorzien dus als U twijfelt deze is echt een aanrader. Henk bedankt dat wij deze geweldige camper mochten huren waardoor wij prachtige vakantie hebben gehad. Gr Theo

over de camper van Wienanda

Wij hebben een mooie vakantie beleeft met de camper. Voor ons was het de eerste in een camper. En dat is goed bevallen. Het rijden met de camper is mij reuze meegevallen je kan vlot mee met het verkeer en ook in de bergen, berg op is er voldoende vermogen. Het voordeel van deze VW camper vindt ik ook dat je wanneer je een stad bezoek je ook in een parkeergarage terecht kan. We hebben goede geslapen in de camper ook al vindt ik de ruimte onder voor twee personen wat krap.

over de caravan van Hans

Beste Hans, Het was de eerste keer met de caravan op reis en een hele ervaring. Je moet alles een keer mee maken en deze caravan was prima om het vak caravanrijden te leren. Wij hebben beiden gereden en een vrouw rijdt niet vaak met caravan, maar ondanks dat ik het spannend vond was het een hele ervaring. We hebben alle soorten wegen gereden en achteraf kunnen we constateren dat het prima is verlopen. De caravan is zeer compleet al zeggen we zelf de volgende keer nemen we gewoon minder mee, mede doordat we zelf in juni met de tent camperen en dit voorlopig zullen blijven doen. Vo...

over de caravan van Peter

Prima caravan en een relaxte verhuurder. Zeer flexibel met het ophalen en terugbrengen.

over de camper van Marc

Wij hebben de camper gehuurd om te kunnen ervaren wat het is om met een kleine buscamper op vakantie te gaan. Tevoren hebben wij een uitgebreide uitleg gehad van Marc over de inrichting en het gebruik van van de mogelijkheden van deze specifieke camper. Aan alles is gedacht en zo praktisch mogelijk invulling gegeven bij de zelfbouw, met voldoende (berg)ruimte. Als het bed volledig is uitgeklapt wordt het wel wat krap als gevolg van de geplaatste koelbox en Porta Potti. De camper rijdt fantastisch, ook in bergachtige omgeving. Het gemak om waarmee de camper 'gewoon' gestald kan wo...

over de camper van J.w.o Van Duuren

Beste Jwo van Duuren, U bent een aardig man met mooie verhalen, maar voor mij de eerste keer huren via camptoo bij u is mij tegen gevallen , uiteraard kan er iets defect raken en dat is dan ook gebeurd en jammer genoeg voor u ook de tweede camper die u verhuurd is defect geraakt op de zelfde dag . Wel raad ik aan de inventaris te vervangen, en de camper in een nettere staat te verhuren. Verder wens ik u en uw vrouw nog mooie reizen toe Hellaas zal ik met camptoo geen zaken doen in de toekomst. Mvg, Tom

over de caravan van Mario & Mirjam

De caravan voldeed geheel aan de verwachtingen. Verwacht geen luxe maar alles wat je voor kamperen nodig hebt zit erin. Niet geschikt voor lange mensen… We vonden Mario en Mirjam heel prettige en flexibele verhuurders. Kortom, een aanrader!

over de caravan van David

Een heerlijke vakantie gehad met de caravan van David. De caravan wordt schoon, compleet en naar wens voor je klaar gemaakt. David is een zeer fijn persoon om contact mee te onderhouden! Al met al een perfecte verhuurder en complete caravan!

over de camper van Koos

Hele prettige camper. Zonder enige problemen gereden. En alles was aanwezig. Het bed beneden klaarmaken is helemaal geen probleem. Koos is een prettige verhuurder.

over de camper van Marcel

De camper reed inderdaad als een zonnetje en het contact met Marcel was goed. We merkten wel dat de camper hier en daar nog niet helemaal af was. Zo zouden bijvoorbeeld kastjes om wat op te bergen handig zijn of makkelijker te scharnieren onderdelen.

over de camper van Peter

Fijne, ruime camper. Niet de nieuwste maar keurig schoon bij ophalen. Heel ruim uitgerust, werkelijk alles wat je nodig kan hebben zit er in, op en aan. Aardige, behulpzame mensen. Hebben tijdens de reis via WhatsApp contact gehouden als er vragen waren. Verliep allemaal erg prettig.

over de camper van Wander & Wendy

Het was genieten. Al vanaf het moment van wegrijden was het vakantiegevoel er! De camper oogt groot en toch rijdt het als een gewone auto. Slapen deden we in de camper beter dan thuis door het grote bed. Na twee dagen zat de routine van inpakken en wegwezen er in. Het rondtrekken met deze camper was voor ons een zeer goede tijd en fijne (eerste!) camperervaring.

over de camper van Jan & Ann

Zalig weekend gehad met jullie camper! Heel vriendelijke ontvangst door Ann en Jan , zowel bij ophalen als terugbrengen. Zeer uitgebreide info gekregen en altijd bereikbaar als nodig. De camper was perfect in orde! We zijn naar Boulogne sur mer gereden, mooie camperplaats gevonden en vooral intens genoten! Voor herhaling vatbaar!!

over de camper van Rik

Wij hebben 3 weken door Noorwegen getoerd met de camper van Rik. Het was in 1 woord TOP! Mooie camper waar alles op en aan zit. De camper heeft een formaat waarmee je overal terecht kunt in Noorwegen en rijdt moeiteloos door de bergen. Het contact met Rik is zeer prettig. Vooraf de camper bekijken was geen probleem en bij vragen via de app krijg je snel en duidelijk een reactie wat wij erg prettig vonden.

over de caravan van Bjorn

Goeie nette caravan. niet de nieuwste meer, maar daar is de prijs ook naar. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Bjorn is flexibel en meedenkend. Voor de volgende keer houd ik deze caravan zeker in gedachte l.

over de camper van Ronald

Het was onze eerste keer in een camper. We waren met 4 personen. De camper was lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Het was even wennen hoe alles werkt in een camper maar daar wordt je na een paar dagen wel handiger in. De stapelbedden achterin waren erg handig voor de kinderen (+/- 1 en 3 jaar). Voor de jongste gebruikten we in het bed een Deryan tentje om te zorgen dat ze er zeker niet uit zou klimmen. Iets wat voor alle campers geldt: ze vangen nogal veel wind op de snelweg. En in koudere periodes wordt t snachts wel fris. Als je vooral veel plaatsen wilt bezoeken die goed bere...

over de camper van Irene

Rijdt prima, even wennen aan diesel. Klein probleempje met electra, gelukkig zonder verdere gevolgen. Fietsenrek behoorlijk hoog voor vrouw alleen, gelukkig veel hulpvaardige mensen op campings. Sliep prima. Heerlijke vakantie gehad.

over de camper van Gerard

De camper is ruim maar er waren wel wat gebreken. Omdat het mooi weer was was het goed te doen. Wel echt een minpunt dat het weekend heeft beïnvloed was dat de camper niet schoon was; bij terugleveren was de reactie ‘oh dan heeft de vorige huurder het niet netjes gedaan’, dit viel tegen en is toch eigenlijk gezien het bedrag wat je betaald wel het minste wat je kunt verwachten van de verhuurder. Hierdoor hebben we de badkamer en alle inventaris niet gebruikt. Nogmaals camper is prima ruim, communicatie met Gerard ging over het algemeen goed, en ook via camptoo prima proces, maar hygiëne i...

over de camper van Hendrik

De camper ervaring was super. Hendrik neemt zich alle tijd om alles uit te leggen. Het busje reed als een zonnetje. We hadden super weer,alles was top.

over de camper van Bert

Top weekend gehad met de 4x4 camper van Bert en Nelleke. Fijn contact en alles tot in de puntjes geregeld. Duidelijk handleiding en complete inrichting! We zijn in Nederland gebleven maar zouden graag nog een leer op avontuur gaan in een omgeving waar de bus met z’n mogelijkheden nog meer tot z’n recht komt. We hadden het gevoel dat je er de wereld mee rond kan!

over de camper van Vincent

Wat heb ik genoten van de vintage Ford Transit van Vincent! Het contact vooraf liep heel prettig waardoor ik met een fijn gevoel de camper ging ophalen. Vincent is een hele sympathieke jongen en alles is bespreekbaar. Eenmaal aangekomen in Lierop om de camper op te halen werd ik blij verrast door wat ik aantrof! Dit is gewoon een hele fijne camper met een zeer prettig formaat. Alles ademt vintage uit en daardoor veel duimpjes van mede weggebruikers en vooral camper rijders. De binnenkant is lekker knus en van alle gemakken voorzien. ALLES wat je nodig hebt is aanwezig. Wat mij vooral opviel...

over de camper van Mello

Mijn vriendin en ik hebben een heerlijk lang weekend gehad! Het camperbusje is van alle gemakken voorzien, is schoon en rijd heerlijk. Perfect voor vakantie, een weekend weg of zoals wij, naar een festival. De communicatie met Mello en zijn dochter verliep ook perfect en zijn super aardig en attent. Echt een aanrader!

over de camper van Lucy

Oude maar fijn casmper

over de camper van Dirk

Zeer mooie camper, ziet er als nieuw uit. Fiat rijdt zeer vlot, bijna als een wagen. Wij hebben twee weken in de daktent geslapen, heerlijk! Alles was aan boord om zelf te koken. Ik raad deze camper aan iedereen aan die naar dit type op zoek is. Dirk is een aangename persoon om mee samen te werken Stefan

over de camper van Willem En Miranda

De 10 dagen dat wij (mijn vrouw en ik) op reis zijn geweest met de Enjoy van Willem en Miranda, hebben we als een mooie belevenis ervaren. Het rijden met deze camper is een genot omdat het vermogen dusdanig is dat ook in de bergen het rijden geen probleem is en je stressloos deel kunt nemen aan het verkeer. Het interieur voldoet aan alle wensen en de bedden zijn heerlijk. Voldoende lang en breed. Deze camper vinden wij een aanrader en het is kortom een heerlijke camper.

over de camper van Gerard

Stop met zoeken, dit is em. Een aanrader voor iedereen: stellen, vrienden, gezinnen. Wat is dit een prachtige bus, en voorzien van alle gemakken. We zijn ontzettend hartelijk ontvangen door Gerard en Marjan. Ze nemen uitgebreid de tijd om alles met je door te nemen, zodat je met een vertrouwd (en enthousiast!) gevoel op pad gaat. De camper rijdt erg comfortabel. Het rijden zelf is minstens net zo leuk als waar je naar toe gaat! Wij gaan hier zeker nog eens mee weg:-)

over de camper van Menno

Het was een goede camper om mee op pad te gaan. Rijd prima. Alles wat je nodig hebt zit erbij.

over de camper van Henk

Mede dankzij het prettige weer werd het een aangename kennismaking met het voor mij tot nu toe onbekende Neder Saksen. Daartoe droeg de camper niet weinig toe, al moet gezegd worden dat huurders langer dan pakweg 1.85 wel wat moeten inleveren. En dat heeft vooral te maken met het dwarsliggende bed. Verder alleen maar genoten van deze goed handelbare camper: sterke, maar stille diesel, automatische bak, stevige grip, kortom een waar genoegen om zo rustig wat km's te vreten. Had ik al gezegd dat de kampeeruitrusting meer dan compleet is?

over de camper van Roy

We hebben heel fijne dagen gehad met de camper van Roy, prettig en helder contact rondom ophalen/terugbrengen. Roy geeft vooraf ook een duidelijke uitleg en instructie van alles in en rondom de camper. Een aanrader!

over de camper van Marco En Kim

Voor ons (gezin met 2 kinderen. Een van drie en een van een) was het de eerste keer met een camper. Het contact met Kim en Marco was erg prettig. Er kwam snel reactie op vragend en ze zijn erg flexibel en vriendelijk. Ook het gebruik van de camper was prettig. De camper is voorzien van alle gemakken. Van stoelen en tafels tot knijpers en wasrek. Met twee kleine kinderen is het even een weg vinden. Let op. Een maxi cosi kan niet. Maar twee kinderstoelen past wel. De plek tegenover hen is dan wel krap om te zitten. En ook met bedden moet je even puzzelen hoe je praktisch en veilig ...

over de camper van Robert

De kamper vakantie was zeer geslaagd. Een mooie rondreis door Engeland en Wales. Prachtige natuur afgewisseld met leuke steden. De camper is in zeer goede staat. Heeft een groot gemak van de zonnepanelen waardoor je niet echt op campings hoeft te staan om de spullen op te laden. Enige minpuntje is een beetje de toilet/douche ruimte (vrij krap!) maar goed, dat is een keuze als je een buscamper huurt. Deze is hierdoor wel kleiner en smaller waardoor goed wendbaar ook op smalle wegen goed te tijden. Voor ons twee is dit de ideale grote en ruimte genoeg ook kun je veel spullen meenemen...

over de camper van Jankees

We hebben een weekend mogen genieten van deze oudere, maar fijne camper! Het was onze eerste camperreis en zeker niet de laatste! Het contact met Jankees verliep prima, hij reageert snel en volledig. De camper is erg ruim uitgerust. Alles is aanwezig voor een fijne vakantie.

over de caravan van Nadia

Wat een super geslaagde ervaring. Ondanks de wat oudere caravan, was het prima om in te verblijven. Schoon en fris. Vooral super gezellig en praktisch. En Nadia en Saber zijn oprecht sympathiek en leggen alles goed uit bij het ophalen van de caravan. Wij zouden zonder twijfel deze caravan weer van ze huren.

over de camper van Fabian

Een hele handige camper met een heleboel ruimte voor bagage. Ik werd supervrolijk van dat wiebelende hoelahoelahawaipoppetje op het dashboard. De motor liep als een zonnetje. Het was moeilijk afscheid nemen van dit campertje. We zijn ermee tot aan Bilbao gereden. Zeker aan te bevelen!

over de camper van Tonie

Wij hadden een heerlijk kampeerweekendje op camping de lievelinge waar de camper van Tonie onze eerste kampeerervaring tot een groot succes maakte! De inrichting was super knus en er was van alles aanwezig in de camper! Het was schoon en fris. Het rijden in de camper was wel een avontuur. Tonie en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en we zullen de camper ook zeker aanbevelen!

over de camper van Andre En Kate

Hele fijne camper van alle gemakken voorzien. In het echt is de camper nog mooier dan op de foto's! Andre is heel erg behulpzaam en reageert direct op alle vragen. Kan de camper aanraden voor iedereen! Zullen volgende keer zeker zijn camper weer huren!

over de camper van Ruud

De camper was tiptop in orde, reed prima, was netjes en schoon, leuke attentie en heel flexibel met haal en breng tijden!

over de camper van Klaas

Alles is eerlijk en vlot verlopen.

over de camper van Geurt

We hebben drie mooie weken met de camper van Geurt en Anita doorgebracht. Acht grenzen zonder problemen overgestoken en mooie dingen gezien. Een zee van ruimte binnen, en meer dan voldoende spullen aan boord om het leven aangenaam te maken. Geurt en Anita zijn aardige luitjes die zeer informeel zijn bij zowel ophalen als inleveren. Wat ons betreft een aanrader!

over de camper van Gerald

Zeer fijn contact met de eigenaar!

over de camper van Esther

Dit was de eerste keer voor ons met een camper op vakantie te gaan. Esther en Arjan zijn goede verhuurders en hebben alles uitgebreid uitgelegd. De camper rijdt geweldig zelfs in de Ardeche zonder moeite over heuvels en bergen omhoog. Volledig ingericht alles is aanwezig en de bedden slapen prima. Zeker een aanrader. en er is ruimte genoeg.

over de caravan van Harm

Oude maar goed bijgehouden caravan. Als je naar de warmte gaat en deze alleen gebruikt voor het slapen is het toereikend. Als je echter ook wel de binnenruimte wilt gebruiken en niet elke keer het bed op wil maken is de caravan heel beperkt in ruimte. Harm heeft alles prima op orde en is bij onvolkomenheden direct in actie om alles goed te krijgen. Het enige minpuntje was de lengte van het bed. Dit was voor ons met 190cm te kort.

over de camper van Joost

De bus was een genot om een weekje in te verblijven. Hij rijd heerlijk, Bed is prima en de keuken is voorzien voor alles wat je nodig hebt voor de week. Verder ook achterin de bus de nodige spullen om alles moeiteloos te laten verlopen. Joost een fijne en aardige vent om mee te communiceren.

over de camper van Lennart

Ik heb genoten van een weekend weg met de camper van Lennart! Een leuke zelfbouw bus, eenvoudig in opzet maar alles werkt en heeft z'n plek. Knus, simpel en sfeervol ingericht. Het bed was voor ons helaas een minder groot succes, voor mijn vriend was het te hard en het was wat smal (maar dat zijn de meeste camperbedjes...). De bus rijdt goed, je voelt wel dat het een oud baasje is. Contact met Lennart ging makkelijk en snel, hij is zeer behulpzaam en goed bereikbaar!

over de camper van Frank

Onze eerste camper ervaring was met de camper van Frank. Een super ervaring in een zeer betrouwbare en degelijke camper. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en hadden we een vraag, dan werd er snel gereageerd via WhatsApp. Ondanks het soms zeer slechte weer en de "angst" of we wel weer weg konden uit de gras omgeving deed de camper altijd weer z'n werk. Een top ervaring gehad.

over de caravan van Gerrie

Hallo Gerrie, We hebben een zeer fijne vakantie gehad met jullie caravan. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De introductie en retournering van de caravan bij jullie was duidelijk en goed geregeld. Groetjes, Dirk en Josée

over de camper van Daniel

We had a great holiday with this T5 van. The van is complete with everything you need for a full Scotland camping experience. Daniël offers great service, communication is easy and quick even when we were on the road he helped us with some questions about the van. He is flexible to pick you up from the airport and bring you back. We can highly recommend this van. Cheers!

over de camper van Andre En Kate

Na 2 jaar weer op pad met een camper. Wat met onze eigen camper niet meer mogelijk was kon dankzij de huurcamper van André en Kate wel. Na goede uitleg van André gingen we onderweg. De camper rijdt prima en binnen ziet alles er netjes uit. Bed is nu in de lengterichting en slaapt prima. Je moet zelf transfers kunnen maken (met wat hulp). Fantastisch dat deze bijzondere huurcamper bestaat. We huren hem graag nog een keer. Bedankt voor de goede zorgen. Marga en Rolf

over de camper van Jenko En Maaike

We hebben een geweldige vakantie gehad met de camper-volkswagen LT28 van Jenko en Maaike! Een reis gemaakt door het oostelijk deel van Frankrijk, samen met ons dochtertje van 1 jaar oud. We hadden goed contact met Jenko die de camper goed introduceerde, behulpzaam is en flexibel in het ophalen/terugbrengen van de camper. Het is een fantastische ervaring om met de camper op pad te gaan. Vanwege de leuke uitstraling heb je veel bekijks :) De camper is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt, motorisch betrouwbaar en er is veel opbergruimte. Een aanrader!

over de camper van Kees-jan

We hebben Kees Jan zijn camper voor een weekendje in Nederland gehuurd. De camper is precies zoals beschreven. Een prettige en comfortabele camper. Kees Jan heeft 'm ingericht met alle basics (kookgerei, gasfornuisje, voldoende stopcontacten, koelkast, noem maar op) die je nodig hebt en met veel handigheidjes voor onderweg. Het is een wat oudere bus, waar ik mij wat zorgen over maakte, maar mijn zorgen waren onterecht. De camper rijdt erg goed voor zijn leeftijd :) Kees Jan was heel fijn om mee af te spreken. Hij nam de tijd voor de overdracht en legde alles goed uit. Dit gaf mij veel ...

over de caravan van Ronald

Zo ff een weekje weg geweest met deze geweldige motor caravan van Ronald. Echt super geweest en zeker een aanrader om zo met de motor op vakantie te gaan. Ronald legd alles goed uit hoe alles werkt en hoe je de motor vast zet want dat doe je niet elke dag. Wij gaan het zeker nog eens doen.

over de camper van Reginald

Het was een grandioze vakantie met de camper van Reginald. Alleen een kapot lampje, maar zelf gerepareerd . Echt een aanrader om met deze topcamper op stap te gaan. Bedankt, Wil en Ben

over de camper van Hans

We hebben een heerlijke vakantie gehad in een betrouwbare, praktische camper. Veel gereden en veel gezien. Het contact met Hans en Elly is zeer hartelijk en een fijne backup tijdens de vakantie. En verder kunnen we Noord Duitsland van harte aanbevelen, een mooie route.

over de camper van Nooij

Ruime camper (beetje op leeftijd), zeer goed geoutilleerd, volledige inventaris, uitstekende rij-eigenschappen. Top Camper!! Uitstekende en volledige uitleg en begeleiding bij ophalen camper door zeer prettige verhuurder(s). Voor herhaling vatbaar.

over de camper van Pascal

Dit was mij een week-endje weg zijn zulle!! Prachtige camper van Pascal Super onthaal en top uitleg over het beest. Met één woord: aanrader!!!

over de camper van Leonie

Mooie camper, met een basis uitrusting waar je goed mee uit de voeten kunt. We hebben een erg leuke vakantie gehad veel gezien.Camper rijd perfect, contact met Leonie is prettig ophalen en wegbrengen ging soepel

over de camper van Emile

Onze reis met de Otis campervan was fantastisch! We reden met de campervan de Franse kust af. Het was een schitterende reis. Elke dag ontdekten we nieuwe dingen in de campervan waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. We kwam echt niets te kort. Van fleece dekentjes voor 's avonds, kruiden voor te koken, gezelschapspelletjes, keukenmateriaal, gereedschapsmateriaal, EHBO-kit, lakens voor het bed, een lichtje voor 's nachts tot zelfs een wasdraad, echt aan ALLES werd er gedacht. Het leuke aan campervan Otis is dus dat je juist je eigen kleren en eten moet meenemen, verder hoef ...

over de camper van Sven

Wij trokken met de camper een weekje naar de Elzas en Vogezen. Het was voor ons de eerste keer dat we een camper huurden. Het is ons zeer goed bevallen. De camper is zeer volledig uitgerust, en heel gebruiksvriendelijk. We kregen van Sven een volledige uitleg over het gebruik, zodat we als nieuwelingen met een gerust hart konden vertrekken. Kortom het was voor ons een zeer positieve ervaring, die smaakt naar meer! Luc en Karin

over de camper van Gerard

Met z'n tweeën hebben we werkelijk genoten! Het was even wennen hoe zo'n oude camper schakelt, maar dat ging al snel goed. 't Is wat woekeren met de ruimte, maar dat heeft ook z'n charme! Wat het ook heerlijk maakt is dat je ergens aankomt en gelijk klaar bent. De camper zelf is een prachtige camper, met een complete inventaris. Kortom: een aanrader!

over de camper van Christel

Een vriendelijke en eerlijke samenwerking met Günther en Christel. Zij waren steeds bereikbaar en aangenaam in omgang. Ook de camper was in perfecte staat. Zeker een aanrader voor eventueel geïnteresseerden...

over de caravan van Kees

Onze rondreis en Normandie en Bretagne is ons zeer goed bevallen met de KIP Kompakt. Fijne caravan om in te verblijven en aangenaam achter de auto. In de voorbereiding was de begeleiding van Camptoo erg prettig. Verder niets dan lof over de begeleiding van Kees en z'n vrouw, zowel in de voorbereiding als tijdens de reis. In de caravan niet alleen de noodzakelijke inventaris maar ook zaken zoals koffiezetter, waterkoker, ventilatorkachel, stroomkabels met verloopstekkers, campingtafels, luxe klapstoelen, parasol, praktische luifel, boordaccu, diverse usb-punten om mobieltjes op te l...

over de camper van Isabel

Wij hebben een heerlijke tijd gehad met de camper van Isabel. Van buiten misschien niet de mooiste, maar van binnen is de camper super knus met een heerlijk bed. De camper is van alle gemakken voorzien en is duidelijk met veel liefde afgewerkt. Met accessoires zoals een hangmat en bbq is het ook prima chillen naast de camper. De camper rijdt heel soepel en was een trouwe reisgenoot naar de Champagne streek.

over de camper van Afra En Walter

Wij hebben de camper van Afra en Walter gehuurd voor een tweeweekse reis naar Noord Duitsland. De camper is ons uitstekend bevallen, hij was heel schoon toen wij hem afhaalden en compleet ingericht. De camper is erg compact, maar van binnen toch heel comfortabel en ziet er ook nog als nieuw uit. Ideaal om mee rond te trekken. Afra en Walter zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam met alles. Deze camper is echt een aanrader en is voor herhaling vatbaar. Nico en Vreni.

over de camper van Ivo

Dankje Ivo! Fantastische camper voor ons weekend op Texel en fijne communicatie met je. Wie weet nemen we ‘m nog een keer mee. Gerwin

over de caravan van Robin

Eenvoudige maar complete caravan. Technisch goed in orde! Vriendelijke ontvangst en uitleg.

over de camper van Michel

We hebben het enorm naar ons zin gehad met de camper van Michel tijdens de reis door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Het ontbrak aan niets in de camper. Zeer goed uitgerust. Zeker een aanrader.

over de camper van Ralph & Tessa

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad. Wat een TOP camper. Alles zit erin, en die enorme koelkast en vriezer was toch wel heel fijn.! Fijn bed, en het was fris begin september, even kachel aan heel geriefelijk warm. Ralph en Tessa, jullie zijn hele fijne mensen. Beter hadden we het niet kunnen treffen.

over de camper van John

Een fijn weekend weg in een camper die alles heeft. Ieder hoekje is gebruikt. Een goede manier om te kamperen met net dat beetje meer luxe.

over de camper van Martijn

Heerlijke camper, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We zijn in September geweest en de aanwezige standkachel heeft ook goed dienst gedaan in de koude ochtend. De kleur zorgt ervoor dat je vaak leuke reacties krijgt Kortom, aanrader :)

over Jan

Jan, heeft samen met Ellen, naar eigen zeggen erg genoten van onze camper. Één klein dingetje, ze kregen een lekke band. Dat is nooit leuk en met een camper al helemaal niet.... Ze vonden het zeker voor herhaling vatbaar dus misschien zien we ze nog een keer terug!!

over Nienke

Ik zal nooit meer een caravan verhuren aan deze persoon. In mijn ogen is ze niet eerlijk en heb de caravan totall los terug gekregen.

over Yvette

Het verhuren aan Joost en Yvette ging prima! Joost heeft zelf nog uitgevonden hoe de kachel werkt... :-) Ik kan deze huurder van harte aanbevelen.

over Peter

Peter en zijn gezinnetje waren zeer aangenaam en correct in omgang en de communicatie was top. Ze zijn héél zorgzaam omgesprongen met onze camper en hebben hem volledig in orde opnieuw ingeleverd. Kortom een aanrader als huurder, ik zie hem graag opnieuw terug!

over Erik

Zeer goede mensen

over Tom

Ton heeft míjn camper door defecte accu maar 1 dag kunnen huren Kan dus geen beoordeling kunnen geven

over Stef

Top gast Stef! Eerste keer én alleen én meteen zo ver! Chic van je! Gemeend trots op je na deze woelige periode

over Jarvis

Jarvis is met zijn gezin een weekend met onze Adriaan op pad geweest. Fijne heldere communicatie en de caravan kwam weer helemaal in goede staat en schoon terug. Voor herhaling vatbaar!

over Martin

Martin en zijn vrouw hebben voor 10 nachten onze camper gehuurd, in goed overleg hebben we de ophaaltijd besproken en na een bakkie koffie de uitleg gegeven. Dat ging allemaal prima! De eerste dag kregen we nog een appje dat het vertrek en de eerste nacht goed was gegaan. Dat was wel even leuk! Bij terugkomst ook weer even contact gehad over het inlevermoment, en we kregen de camper keurig netjes terug! Hele fijne huurders die onze camper zeker nog een keer meekrijgen de volgende keer :-)

over Anneleen

geen klachten :)

over Arjan

Super Huurder. Camper erg netjes en schoon weer ingeleverd en volledig volgens afspraak weer ingeleverd. Graag tot ziens!

over Dani

Dani bedankt voor het huren van mijn camper. Je was mijn allereerste huurder en het beviel goed. Fijn om te horen dat jullie een leuk weekend hebben gehad. Ik hoor het graag wanneer jullie mijn camper nogmaals willen huren.

over Onno

Prima huurder, goede communicatie.

over André

Fijne mensen om je camper aan mee te geven.

over Céline

Céline en Sander waren heel aangename mensen om onze Otis aan te verhuren. Makkelijk om mee af te spreken en ze brachten de auto supernet terug. Toppers!

over Mark

De periode is prima verlopen, nette mensen en met zorg omgegaan met de camper

over Bert

Beste Bert, Je was een zeer vriendelijk persoon, die zich goed aan de afspraak houdt. De bus Camper weer netjes en op tijd heeft ingeleverd. Het was een prettig contact. Groet, Sjaak.

over Matteo

Fijne mensen, die met zorg zijn omgegaan met de camper. Netjes gekuist.

over Gerbrand

Gerbrand is een zeer vriendelijk persoon die zich aan de afspraken houdt en de camper netjes heeft ingeleverd. Het contact verliep soepel en snel.

over Willem

Perfecte huurder! Zeer leuk contact, denkt ook mee en zeer flexibel, zo wil je graag je camper verhuren. Bedankt Willem!

over Annemiek

Annemiek is een geweldige huurder! Ik kan haar en haar gezin iedereen aanbevelen!

over Bert

tja, Bert is niet komen opdagen !

over Lars

Lars is een pechvogel. Op de eerste dag van zijn vakantie een ongeluk met de camper, gelukkig geen gewonden. De camper was dermate beschadigd dat verder reizen niet mogelijk was. Natuurlijk balen verhuurder als huurder. Ik hoop dat dit voorval Lars niet afschrikt in de toekomst weer te 'camperen' .

over Alexander

Fijne mensen, die met zorg zijn omgegaan met de camper.

over Jules

Prima huurder

over Andreas

Super huurder maar ik moet schoonmaken

over Nathalie

Hoi deze huurder was afschuwelijk.. ze kwamen onder invloed van extracy de kamper terug brengen .. heb ook drug gevonden in de kamper hebben ook schade gemaakt die zij onderling zouden regelen maar nooit meer iets gehoord .. Wordt ook niet meer op berichten gereageerd echt schandalig .. ik zeg nooit meer laten huren

over Peter

Zeer prettig komt alle afspraken na

over Frederieke

Prima huurders, aardige mensen. Ze brachten de vouwwagen netjes terug en de communicatie ging soepel.

over Erik

Perfect verlopen verhuur.

over Sjoerd

De eerste ontmoeting met Sjoerd en zijn medereizigers was al een heel prettige ervaring. Heel makkelijk in de omgang en verder geen poeha. We voelden ons meteen op ons gemak. Bovendien hebben ze genoten en een heel fijne vakante gehad met onze camper.

over Barth

Het was voor zowel Barth als mij onze eerste ervaring met huur/verhuur van een camper. Wat de nodige verwarring soms met zich mee bracht. Van mijn kant heb ik zoveel mogelijk proberen uit te leggen over de werking van de camper. Achteraf gezien was het misschien beter geweest om een handleiding te maken zodat je zelf niet dingen vergeet te vertellen of vergeten worden. Persoonlijk vind ik dat Barth zich meer had inlichten over wat hij kan verwachten als hij met zijn familie vertrekt in een camper, zodat je ook beter voorbereid op vakantie gaat. Dit is niks persoonlijks maar dat is wat mijn ...

over Angelina

Zeer tevreden klant. Waren erg vriendelijk en enthousiast over de Camper. Hebben deze ook in uitstekende en schone staat terug gebracht. Hebben ons via foto's ook een klein beetje deelgenoot gemaakt van hun reis wat wij zeer appreciëren! Niets dan lof. (En dat is wederzijds geloof ik. :-) )

over Martin

Martin en Loes hebben de afgelopen 4 weken samen met hun 2 honden in onze camper door Noorwegen en Zweden gezworven. We hadden een prettig contact en de camper kwam super netjes terug. Van binnen en buiten zag de camper er spick en span uit. Een hele fijne ervaring met deze huurders.

over Sébastien

Sébastien en Ina had a great stay in our van. They respected our van and the communication was good! Lovely people :)

over Renate

Ik vind deze huurders erg netjes. Aardige mensen die met respect met de camper omgaan.

over Aaldrik

Gezellig mensen, plezierig om mee te communiceren en hebben de camper super schoon teruggegeven!

over Arno

Fijne huurder gehad aan Arno, denkt mee met kleine zaken en bedenkt oplossingen. Camper weer in prima staat terug ontvangen.

over Arjan

Arjan is een zeer aardige huurder. Hij was duidelijk over zijn plannen, snapte de uitleg over de bus goed en toen hij onderweg startproblemen kreeg, bleef hij rustig en bleven we in goed overleg. De wagen was keurig schoon toen hij hem weer inleverde. Al met al is het verhuren aan Arjan mij prima bevallen.

over Frank

Hoi Frank en Maria, Zoals jullie inmiddels hebben vernomen verhuurden wij onze caravan aan jullie voor de 1e keer. Wij hebben lang nagedacht of wij dit wel zouden doen. Het was prettig en gezellig en het klickte meteen. Jullie hebben onze caravan behandeld als was het jullie eigen caravan en hem prachtig schoon ook aan ons retour gebracht. Ook dit hebben wij als zeer prettig ervaren . groetjes Marjo en Frits

over Tom

Hey Tom en Emma, heel erg bedankt om onze Columbus weer veilig thuis te brengen. En wat leuk om in ons boekje te lezen dat jullie nu ook helemaal verkocht zijn! Dat dachten wij wel

over Han

Han en zijn vrouw waren voor ons perfect. Ze stelden de perfecte vragen over onze caravan. Als er vragen waren wisten ze dit duidelijk te verwoorden waardoor wij ze op afstand tips of advies konden geven. We zien ze graag terug.

over Ruben

Runen was een fijne huurder. Hij is erg voorzichtig geweest meer onze camper en heeft ondanks een ongelukje wat hij super netjes opgelost heeft, de camper netjes achter gelaten. Met name het besef dat hij met onze camper waar we zelf ook mee op vakantie gaan respecteerde stel ik zeer op prijs!

over Ruben

prima huurders en goede afspraken mee te maken.

over Vincent

alles zeer vlot verlopen, aangenaam contact

over Else

Huurder had pech met panne van de camper. Ik kan geen review geven

over Edwin

Edwin en Ineke zijn fijne huurders die erg enthousiast waren! Voor beide partijen de eerste keer huren/ verhuren maar alles is naar wens gegaan. De camper is met liefde behandeld en weer netjes en schoon afgeleverd. Dank daarvoor!

over Alfred

We hebben kontakt gehad met Alfred omdat hij wilde checken of de startonderbreker goed onderhouden werd ivm de verzekering.Gebeld met Aveco en Camptoo en dit door gegeven . Ook kontakt over de niet functionerende radio. Gebeld met de dealer en dit door gegeven .Demmy zag er na afloop goed uit. Alleen het trapje ' schuurde' . Dit inmiddeld laten schoon maken .

over Suzanne

Zeer goed bevallen. Jullie mogen de volgende keer weer mijn caravan huren.

over Sander

Het contact met Sander en Simone heb ik als zeer prettig ervaren. We ontvingen regelmatig leuke foto's en video's van hun vakantiebestemmingen. Heel graag tot een volgende keer.

over Bonny

We mochten deze vriendelijke nette huurders ontvangen in onze camper. Ze hebben een fijn familie weekend gehad in belgie. En voor hun kinderen was het een leuk avontuur met een camper op stap. We hopen ze zeker nog een keer te mogen verwelkomen.

over Micha

Micha is een zeer hartelijke man. Hij en zijn gezin zijn erg goed omgegaan met onze caravan. Hebben zelfs nog een kleine repartie uitgevoerd! Kortom een heel fijn gezin om de caravan aan te verhuren.

over Bonny

Wij waren er trots op dat onze caravan als receptie/ EHBO mocht fungeren op de buurtcamping de Verademing in Den Haag! Bonny heeft buitengewoon goed voor haar gezorgd, thanks Bonny

over Kor

Zeer goed. Goede familie.

over Jeroen

Jeroen en Merel zijn echt super huurders. Het contact verliep soepel. Het zijn twee mensen die echt zuinig en netjes met onze camper zijn omgegaan. De camper kwam zeer netjes terug. Jeroen en Merel wij zien jullie volgend jaar graag terug!

over Paul

Lieve mensen en heel netjes de caravan met leuk kadootje en lief bedank tekstje achter gelaten.

over Gerda

Het was fijn om te verhuren aan Gerda en hoop dat ze het naar hun zin hebben gehad!

over Tjitske

Nette huurder heeft de camper netjes gebruikt en achtergelaten.

over Bert.

Bert is een geweldige huurder, hij brengt de camper keurig terug. Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen. Hij gaat heel goed met de camper en het interieur om. Wij zijn zeer tevreden. Groeten Ben en Janny

over Bruno

Beste Bruno en Gisele, Mijn camper verhuren aan jullie is super goed gegaan. Jullie hebben de camper netjes en proper terug aan ons bezorgd. Super bedankt daarvoor. Groetjes Nadia

over M.a.

De communicatie met Mirko liep goed, beleefd en vriendelijk! De camper werd door twee vrienden opgehaald, alles verliep soepel. Was leuk om te horen dat ze ervan genoten hebben!

over Wesley

Beste Wesley, Veel dank voor jullie review, en heel fijn dat jullie de caravan wilden huren! Dank ook voor de goede ervaringen die ik met jullie had. Jullie hadden de caravan slechts een lang weekend nodig voor een bijzonder evenement, namelijk Alfa Romeo races in Zandvoort. Dat vond ik op zich al bijzonder. Zowel bij de aanloop als daarna vond ik het zeer prettig gaan. Dat een van jullie drieën veel ervaring had met caravans was te merken. Ik kan jullie van harte aanbevelen als huurders! Hartelijke groet en wie weet tot een volgende keer, wat mij betreft graag. Laurens P.S. Bedankt ...

over Marloes

Ging allemaal super makkelijk! Fijn contact.

over John

Ik heb het als goed ervaren

over Britt

De mensen hebben de camper netjes terug gebracht. Geen problemen.

over Anneke

Goeie huurder komt afspraken na. Had bon met camper en betaalde die meteen. Ze kon er weinig aan doen had niet onvoorzichtig gereden of zo.

over Bertine

Het was 'n avontuur om de camper aan Bertine en Volkert mee te geven. Ze hebben gelukkig erg genoten van wat Noorwegen te bieden heeft.

over Johan

dat is goed meegevallen Johan heeft alleen tegenslag gehad in Italië heeft daar storm gehad en er zijn nu krassen op mijne mobilhome en nu is hij wel wat teleurgesteld om dat zijne borg is ingehouden maar het is toch logisch dat mijne mobilhome moet gemaakt worden want johan was een goede huurder

over Pieterjan

Een zeer vriendelijk koppel, die met veel aandacht de instructies volgde. Het werd meteen duidelijk dat ze goed zorg gingen dragen voor onze Zulu. Ook proper afgeleverd.

over Marinus

Verhuur is heel goed gegaan. Marinus en zijn vrouw zijn zeer netjes op de caravan en hebben deze superschoon afgeleverd. Graag tot volgend jaar

over David

Erg vriendelijk en makkelijk in de omgang. David staat open voor suggesties en is super goed met onze spullen omgegaan. Ook de tips voor het aanvullen/verbeteren van het inventaris kon ik erg waarderen, mede door de hartelijke manier waarop ze werden gebracht. David en zijn gezin zijn bij ons nog vele malen welkom!

over Cees

Verhuring met Cees heel goed verlopen . Bedankt voor netjes terugbrengen van de camper. Misschien tot later. grtjs Ilse en Ludwig