Met een huurcamper naar de tofste festivals en events

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 23907 ervaringen

Van onze blog

Man Man Man gaat naar Melt in een Camptoo camper

Melt met een camper: een onbetaalbare ervaring

Oase aan opslagruimte en koning op de snelweg. De heren van MAN MAN ervaren Melt met een camper.

Lees verder
Brandweerwagen camper

De beste festivalcampers van dit seizoen

Steel de show, krijg duimpjes. Je weet zeker dat er niet nóg zo’n camper op het festivalterrein staat.

Lees verder
Zwemelfstedentocht met een caravan

Zwemelfstedentocht met een caravan

Wim zwemt mee in de elfstedentocht van Maarten van der Weijden en huurt een camper via Camptoo!

Bekijk de video

Festival in een camper

Stel je het eens voor; het festivalterrein oprijden, je camper neerzetten en terwijl iedereen zijn tentje opzet trek jij alvast je biertje open. Je eigen toilet, dus vergeet die rijen voor de (smerige) dixi toiletten maar. En ook nog eens je eigen keukentje om lekker de campingchef uit te hangen!

Voor de leukste festivals en events maak je de ervaring nog mooier door met een camper of caravan te gaan. Of je nou naar de Tour de France gaat, de Formule 1 of Sziget festival, een camper of caravan maakt het je een stuk makkelijker én leuker! 

Kies uit een ruim aanbod van unieke campers en caravans, waardoor je zeker weet dat je opvalt.

Tjoolaard op Paradise City

“Met een camper werd het festivalleven plots toch een stuk aangenamer. Properder vooral, want in de mobilhome zitten twee douches, buiten en binnen. Met warm water! ‘s Morgens op het gemak de tafel en stoelen uitplooien, omelet met spek bakken en verse koffie zetten; je zou voor minder het eerste concert missen (...) Ah nee, slapen is trouwens niet het grootste voordeel. Die eer is weggelegd voor… de diepvries! Cornetto’s eten op een festival, ‘t is gelijk een te spannende broek opendoen!”

Lees het verhaal

Je festivaltickets boek je bij Festival.Travel!

Heb jij jouw ideale camper uitgezocht? Begin dan met het plannen van jouw roadtrip langs Europa's tofste festivals. Bij Festival.Travel boek je eenvoudig en veilig officiële tickets, vervoer en verblijf voor de campervriendelijke festivals Balaton Sound, Colours of Ostrava, Exit, Volt en Sziget, of je nu gaat met de trein, bus of in een van onze campers. Zo begint jouw festivalvakantie met vrienden al bij de eerste meters asfalt. Dus: raampje naar beneden, radio aan!

Ga naar Festival.Travel

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team