Mobilhome verhuren via Camptoo

Beoordeling: 9.0 uit 23910 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je mobilhome op kan leveren. Je kunt daarna kiezen om eerst een consultatiegesprek met Camptoo te plannen of je kunt direct gemakkelijk je mobilhome adverteren op onze website. De keuze is aan jou! Zodra jouw advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen.

Ontvang huuraanvragen

Jouw mobilhome is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in jouw mobilhome! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw mobilhome. Zodra je serieus overweegt een aanvraag te accepteren, helpen we je graag bij de overstap naar een van de geschikte verzekeringen.

Laat je vertellen over een geschikte verzekering

Camptoo biedt samen met haar partner een goede verzekering voor particuliere verhuur van mobilhomes. Voor mobilhomes kunnen eigenaren gebruik maken van de speciale verhuurverzekering van de NKC. Voor meer informatie over deze verhuur verzekering druk je op de onderstaande knop.

Als jouw mobilhome ouder is dan 10 jaar kan dat betekenen dat de NKC jouw mobilhome niet kunnen verzekeren voor verhuur. Mocht dit zo zijn, laat het ons weten door een mail te sturen naar jurriaan@camptoo.nl

 

Voorwaarden NKC

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw mobilhome die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw mobilhome zo aantrekkelijk voor ze is. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook altijd nog meer over ze lezen op hun gebruikersprofielpagina. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en waarborgsom betaling. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservatie definitief.

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders bedraagt bij mobilhomes €1000,- per gebeurtenis en is gelijk aan de waarborgsom. Camptoo incasseert de waarborgsom vlak voor vertrek. Bij een reservatie korter dan 10 dagen kan de huurder ook de waarborgsom autoriseren, waarmee het bedrag niet overgemaakt hoeft te worden.

De huurder brengt de mobilhome terug

In de meeste gevallen komt de mobilhome schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regelt Camptoo de schadeformulieren, verzekeringsaangifte en de afhandeling met de garage zodat jij hier geen werk aan hebt. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je mobilhome op vakantie laten gaan!


Bekijk de voordelen

Gebruikerservaringen

Onze verhuurders over Camptoo

Ervaringen

Onze verhuurders over huurders

Ervaringen