Mobilhome verhuren via Camptoo

Beoordeling: 9.1 uit 36853 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie


Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je mobilhome op kan leveren. Je kunt direct gemakkelijk je mobilhome adverteren op onze website. Het aanmaken van een advertentie is gemakkelijk en binnen 10 minuten gebeurt. Onze collega's zullen je helpen met eventuele vragen en je advertentie controleren. Zodra jouw advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen. Meteen een advertentie aanmaken? Klik dan hier.

Laat je vertellen over een geschikte verzekering

Dekt jouw eigen verzekering de particuliere verhuur van je mobilhome niet? Dan kun je gebruik maken van de speciale verhuurverzekering van de NKC of Ruwelka. Voor meer informatie over deze verhuurverzekering druk je op de onderstaande knop.

Wil je hulp hierbij? Laat het ons weten door een mail te sturen naar verhuren@camptoo.be

Ruwelka                     

 

Ontvang huuraanvragen

Jouw mobilhome is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in jouw mobilhome! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw mobilhome. Zodra je serieus overweegt een aanvraag te accepteren, helpen we je graag bij de overstap naar een van de geschikte verzekeringen.

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw mobilhome die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw mobilhome zo aantrekkelijk voor ze is. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook altijd nog meer over ze lezen op hun gebruikersprofielpagina. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en waarborgsom betaling. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservatie definitief.

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders stel je zelf in: hierbij kies je hetzelfde eigen risico wat jouw verzekering aan jou rekent: zo betaalt de huurder alles tot het eigen risico, en jouw verzekering eventuele schade erboven, zodat je zelf altijd schadeloos gesteld bent. Camptoo incasseert ook een waarborgsom van de huurder vlak voor vertrek; dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten tot de huurder zijn deel betaalt nadat de schade hersteld is. 

De huurder brengt de mobilhome terug

In de meeste gevallen komt de camper schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regel je makkelijk onderling de afhandeling via het Oplossingscentrum. Camptoo houdt de borg van de huurder vast bij schade, en verrekent deze met de borg, zodat jij snel je geld hebt. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je mobilhome op vakantie laten gaan!


Bekijk de voordelen

Gebruikerservaringen

Onze verhuurders over Camptoo

Ervaringen

Onze verhuurders over huurders

Ervaringen

Hulp nodig?

Bel ons op: +32 78 48 07 68


ma - za van 09:00 tot 17:30 uur

Veelgestelde vragen ›

© 2014 - 2021 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - BTW NL859966252B01