Caravan verhuren via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 46698 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Via het online toevoegen proces geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je caravan op kan leveren. Je kunt daarna kiezen om eerst een consultatiegesprek met camptoo te plannen of je kunt direct gemakkelijk je caravan adverteren op onze website. De keuze is aan jou! Zodra je advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen.

Laat je informeren over een geschikte verzekering

Om je caravan te verhuren via Camptoo dien je verzekerd te zijn voor particuliere verhuur. Dit is een aanvullende dekking op je basis verzekering. Je kunt kiezen voor een dagverzekering, waarbij je alleen betaald voor de dagen dat je de camper verhuurt, ideaal voor verhuurders die niet veel willen verhuren of het een keer uit willen proberen. De Camptoo dagverzekering, aangeboden voor Marsh, biedt een all-risk dekking voor caravans van alle leeftijden. Tijdens het aanmaken van een advertentie informeren we je over de verschillende verzekeringen, je kunt ook altijd contact opnemen met: 085 273745.

Ontvang huuraanvragen

Je caravan is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in je caravan! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw camper. Zodra je serieus wilt overwegen een aanvraag te accepteren, voorzien we je graag van meer informatie over verzekering.

Caravan in het bos
Klaar om boekingen te ontvangen?

Maak een advertentie en wordt een Camptoo verhuurder!

Borg en eigen risico

Het eigen risico voor huurders stel je zelf in: hierbij kies je hetzelfde eigen risico wat jouw verzekering aan jou rekent: zo betaalt de huurder alles tot het eigen risico, en jouw verzekering eventuele schade erboven, zodat je zelf altijd schadeloos gesteld bent. Camptoo incasseert ook een waarborgsom van de huurder vlak voor vertrek; dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten tot de huurder zijn deel betaalt nadat de schade hersteld is. 

De huurder brengt de caravan terug

Samen controleer je de caravan, en vul je eventuele extra kosten in, die gelijk via het Digitale Overdrachtsformulier met elkaar verrekend kunnen worden. In de meeste gevallen komt de caravan natuurlijk schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regel je via het Oplossingscentrum gemakkelijk dat de schade vergoed wordt en je zonder kosten kunt laten herstellen. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je caravan op vakantie laten gaan!

Caravan op camping aan het water

We staan altijd voor je klaar!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Foto van Camptoo klantenservice medewerkers op kantoor