Hoe werkt het huren van een mobilhome of caravan via Camptoo?

Beoordeling:9.1 uit 38990 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Hoe werkt huren? Volg deze 4 makkelijke stappen!

1. Zoek een leuke mobilhome of caravan
2. Stel vrijblijvend een vraag of boek direct
3. Doe de aanbetaling
4. Voldoe de waarborgsom
Klaar om op reis te gaan?

Voor elk avontuur een passend voertuig

Bekijk het aanbod mobilhomes

Goed om te weten

Eigen risico

Als je een mobilhome huurt kun je een deel van je eigen risico verzekeren via Camptoo. Hiermee daalt je eigen risico van (doorgaans) €1000 naar €150 per gebeurtenis. Je borg daalt daarmee ook naar €350 in plaats van €1000. Gedurende het boekingsproces via Camptoo krijg je de mogelijkheid om je eigen risico te verzekeren.

Verzekering

De verzekering verschilt per mobilhome en caravan. Het is daarom belangrijk om te controleren hoe de camper of caravan verzekerd is. De verzekering is gedefinieerd op de profielpagina van de betreffende camper of caravan. Tijdens de reis is het ook verstandig om een reisverzekering te hebben. Deze kun je specifiek voor jouw reisperiode afsluiten via verschillende verzekeringsaanbieders.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer op reis kunt gaan, wat jammer. In dat geval is het mogelijk om via Camptoo te annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden die de verhuurder heeft ingesteld gelden. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dat kan via verschillende verzekeringsaanbieders.

Familie met camper

Ervaringen van huurders die je voor gingen

mei 2022
Het was mijn eerste ervaring met een camper en deze is super goed meegevallen. Enkel het weer zat een beetje tegen. Steven en zijn vrouw hebben ons super vriendelijk en correct ontvangen en een goede uitleg gegeven over wat en hoe. We mochten zelfs de camper veel vroeger ophalen dan voorzien en ook later terugbrengen zodat we er alles konden uithalen. Alles was aanwezig en werkte perfect. Gezien het nog vrij koud was hebben we ook de verwarming nodig gehad. Er was voldoende gas voorzien. Top bedankt Deze camper is echt een aanrader. Chris en familie.

mei 2022
Heel fijn en aangename, eerlijk contact. Goede informatie. Financieel alles correct geregeld. We reserveerden meer dan 2 jaar geleden. 3 keer onze reis verzet omwille van corona. Uiteindelijk te veel betaald (dan weer hoog seizoen , dan weer niet). Lastig dat dit gedrag de hele tijd vast zat bij jullie tot net voor we vertrokken. Maar het werd correct terug betaald net voor we vertrokken waardoor we meteen een fijne extra hadden voor op reis. Intussen kochten we zelf een caravan maar als we nog eens een mobilhome willen huren zullen we dit zeker via jullie doen of aanbevelen aan anderen.

apr. 2022
We hebben eigenlijk last minute beslist om te gaan reizen, bij het informeren heb ik heel snel antwoord gekregen en alles was heel vlot verlopen,in 2 dagen was onze reis met de mobilhome geregeld .Bij het inboeken was alles duidelijk,gemakkelijke platform, en alles goed gecommuniceerd Super Top Service!