Hoe werkt het huren van een mobilhome of caravan via Camptoo?

Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19
Klaar om op reis te gaan?

Voor elk avontuur een passend voertuig

Bekijk het aanbod mobilhomes

Goed om te weten

Eigen risico

Als je een mobilhome huurt kun je een deel van je eigen risico verzekeren via Camptoo. Hiermee daalt je eigen risico van (doorgaans) €1000 naar €150 per gebeurtenis. Je borg daalt daarmee ook naar €350 in plaats van €1000. Gedurende het boekingsproces via Camptoo krijg je de mogelijkheid om je eigen risico te verzekeren.

Verzekering

De verzekering verschilt per mobilhome en caravan. Het is daarom belangrijk om te controleren hoe de mobilhome of caravan verzekerd is. De verzekering is gedefinieerd op de profielpagina van de betreffende mobilhome of caravan. Tijdens de reis is het ook verstandig om een reisverzekering te hebben. Deze kun je specifiek voor jouw reisperiode afsluiten via verschillende verzekeringsaanbieders.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer op reis kunt gaan, wat jammer. In dat geval is het mogelijk om via Camptoo te annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden die de verhuurder heeft ingesteld gelden. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dat kan via verschillende verzekeringsaanbieders.

Familie met mobilhome

Ervaringen van huurders die je voor gingen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Goede communicatie, de dag voordien sturen jullie het document door om te overlopen, maar we mochten hem enkele uurtjes voor jullie mail gaan halen, dus het document hebben we niet kunnen gebruiken. Het was een klein verhuurbedrijfje, dus dat was geen probleem, maar bij een particulier hadden we het toch graag op voorhand gehad. Misschien een optie om het document iets vroeger te sturen?