Je Mobilhome of caravan verhuren via Camptoo, zo werkt het

Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen

Plaats geheel vrijblijvend een advertentie

Op onze website geven we je eerst een indicatie hoeveel het verhuren van je mobilhome op kan leveren. Je kunt direct gemakkelijk je mobilhome adverteren op onze website. Het aanmaken van een advertentie is binnen 10 minuten gebeurt. Onze collega's zullen je helpen met eventuele vragen en je advertentie controleren. Zodra jouw advertentie geplaatst is zullen de huuraanvragen spoedig volgen. Meteen een advertentie aanmaken? Klik dan hier.

Laat je informeren over een geschikte verzekering

Om te mogen verhuren via Camptoo dien je verzekerd te zijn voor particuliere verhuur. Dit is een aanvullende dekking op je basis verzekering. Er zijn twee opties om je mobilhome voor particuliere verhuur te verzekeren. Je kunt kiezen voor een dagverzekering, waarbij je alleen betaald voor de dagen dat je de camper verhuurt, ideaal voor verhuurders die niet veel willen verhuren of het een keer uit willen proberen. De Camptoo dagverzekering, aangeboden voor Marsh, biedt een all-risk dekking voor mobilhomes en caravans van alle leeftijden Je kunt ook kiezen voor aan jaarverzekering, hiermee kun je voor een vaste premie per jaar onbeperkt verhuren. Daarvoor kun je gebruik maken van de speciale verhuurverzekering van de NKC of Ruwelka

Wil je graag meer informatie over verzekeringen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar verhuren@camptoo.be

Ontvang huuraanvragen

Jouw mobilhome is geplaatst! Om te zorgen dat je meteen veel aanvragen krijgt, word je een tijdje boven in de zoekresultaten geplaatst. Hierdoor krijg je ook een goed beeld hoeveel interesse er is in jouw mobilhome! Je wordt via de e-mail of SMS op de hoogte gesteld als er iemand interesse heeft in jouw mobilhome. 

Mobilhome, caravan en campervan op een kampeerterrein
Gelijk beginnen?

Start met verhuren

Accepteer aanvragen

Jij bepaalt uiteindelijk of je een huurverzoek accepteert of niet, het is immers jouw mobilhome die verhuurd wordt. De huurder stuurt jou een persoonlijk berichtje waarin hij of zij vertelt wat zijn of haar vakantieplannen zijn en waarom jouw mobilhome zo aantrekkelijk voor ze is. Hier kan je ook in gesprek gaan met de huurder. Door de aanvraag te accepteren ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Camptoo verifieert de huurder

Voor het betalen van de reservering wordt de huurder gevraagd om zijn/haar rijbewijsnummer in te vullen. Camptoo controleert vervolgens de identiteit van de huurder, geldigheid van het rijbewijs en controleert zwarte lijsten.

Huurder betaalt

Camptoo regelt de aanbetaling, restbetaling en betaling van de borg. Zodra een huurder de aanbetaling heeft voldaan, is de reservatie definitief.

Voorbeeld van een boekinsaanvraag bij Camptoo

Waarborgsom en eigen risico

Het eigen risico voor huurders stel je zelf in: hierbij kies je hetzelfde eigen risico wat jouw verzekering aan jou rekent: zo betaalt de huurder alles tot het eigen risico, en jouw verzekering eventuele schade erboven, zodat je zelf altijd schadeloos gesteld bent. Camptoo incasseert ook een waarborgsom van de huurder vlak voor vertrek; dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten tot de huurder zijn deel betaalt nadat de schade hersteld is. 

De huurder brengt de mobilhome terug

In de meeste gevallen komt de mobilhome of caravan schoon en ongedeerd terug. In het geval dat er toch iets mis is gegaan, regel je makkelijk onderling de afhandeling via het Oplossingscentrum. Camptoo houdt de borg van de huurder vast bij schade, en verrekent deze met de borg, zodat jij snel je geld hebt. Op deze manier kun je zonder zorgen de huurder met je mobilhome op vakantie laten gaan!

Mobilhome op de weg

Benieuwd hoeveel jij kan verdienen?