Ga op pad met een mobilhome

Ervaar het gemak en de vrijheid met het hele gezin

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 23832 ervaringen

 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservatie aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservatie aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Vind een familie mobilhome

Met het gezin op vakantie naar Duitsland, Frankrijk of lekker in eigen land? Een mobilhome biedt gemak en ontspanning voor het hele gezin. Terwijl jullie onderweg zijn kunnen de kinderen aan tafel een spelletje spelen of lekker een broodje eten. Zodra jullie op bestemming zijn aangekomen, kunnen de kinderen meteen hun gang gaan en hoeven jullie alleen nog de stoelen buiten te zetten en te genieten.

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die past bij jouw gezin? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Wat dacht je van een mobilhome met een stapelbed voor de kinderen en een ruim bed voor de ouders?

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat de mobilhome verzekerd is tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een mobilhome is er direct contact met de mobilhome eigenaar. De eigenaar kent de mobilhome door en door en kan jou er alles over vertellen. Veel eigenaren hebben hun mobilhome met handige voorzieningen uitgerust, zodat jullie vakantie nóg ontspannender wordt.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Camptoo bekroond tot Rising Star

Camptoo is door de jury van de Deloitte Fast 50 bekroond tot meest kansrijke technology startup van Nederland in 2017. Vorige winnaars van de Deloitte Fast 50 zijn onder meer TomTom, ASML en Booking.com: een prijs waar we trots op zijn! Bekijk het filmpje van de uitreiking.