Huur een mobilhome voor een unieke vakantie met je kinderen

Beoordeling:9.1 uit 39019 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes voor families
Goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde voertuigen
24/7 Support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

De onvergetelijke vakantie met je kinderen in een gezinscamper of caravan

Vraag een vriend naar zijn vroegste herinneringen en waarschijnlijk is het antwoord: met de Kipcaravan naar Frankrijk, spelletjes spelen op de achterbank en ‘deux baguettes et cinq pains au chocolat’ bestellen bij de lokale bakker, ‘s'il vous plaît’.

Wie vroeg begint met kamperen, staat later avontuurlijk en natuurliefhebbend in het leven, dat is zeker. Of het nou ooit begon met kamperen in een tentje in de Achterhoek of met het hele gezin twee, drie maanden lang in de outback van Australië. En zoals op elk potje een dekseltje past, zo past ook bij elke familietrip een mooie camper - of caravan natuurlijk. Via Camptoo huur je de perfecte gezinscamper voor de familie direct van de eigenaar. 

Gezin aan het ontbijten voor de camper

Een kijkje in ons aanbod van mobilhomes te huur

 • v.a. €115 per nacht

  Knaus Boxstar 600 Street pop-up AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €122 per nacht
  (7)

  Nieuw gebruiksklare mobilhome

  44Middelkerke
 • v.a. €109 per nacht
  (1)

  ADRIA Matrix M600SL

  44Sint-Truiden

Lisette en Laurens (3) met de camper naar Frankrijk!

Samen met haar zoon Laurens is Lisette vorige zomer op pad geweest. Als alleenstaande moeder van Laurens schrok ze er niet van terug om een grote camper te huren van verhuurder Willem en daarmee naar La Douce France te rijden. 

Wil je ook graag een gezinscamper huren? Bekijk hier de video van Laurens en Lisette en laat je inspireren! 

Bekijk de video

 

Moeder en kind lezen een boek in de mobilhome

Hoe andere gezinnen hun campervakantie ervaarden

mei 2022
Het was mijn eerste ervaring met een camper en deze is super goed meegevallen. Enkel het weer zat een beetje tegen. Steven en zijn vrouw hebben ons super vriendelijk en correct ontvangen en een goede uitleg gegeven over wat en hoe. We mochten zelfs de camper veel vroeger ophalen dan voorzien en ook later terugbrengen zodat we er alles konden uithalen. Alles was aanwezig en werkte perfect. Gezien het nog vrij koud was hebben we ook de verwarming nodig gehad. Er was voldoende gas voorzien. Top bedankt Deze camper is echt een aanrader. Chris en familie.

jun. 2021
Camptoo is buiten gewoon alert op alle communicatie die wij als huurder hebben ervaren. Ik heb inmiddels al enkele buren / familie zo ver gekregen dat ze ook gaan denken een camper te huren. Wij hebben erg genoten ! Joop en Jose Oosterhout

jun. 2021
Het huren via camptoo is mij goed bevallen. nette vlotte service en vriendelijke mensen. Zeker ook de medewerking bij het doorboeken in de covid-19 periode. Voor mij de tweede keer. de eerste keer was ik alleen meerijder. En ik zou het zeker aanbevelen. (Nu al de vierde camptoo ervaring in de familie)