Huur een mobilhome voor een unieke vakantie met je kinderen

Beoordeling:9.1 uit 36854 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes voor families
Goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde voertuigen
24/7 Support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

De onvergetelijke vakantie met je kinderen in een gezinscamper of caravan

Vraag een vriend naar zijn vroegste herinneringen en waarschijnlijk is het antwoord: met de Kipcaravan naar Frankrijk, spelletjes spelen op de achterbank en ‘deux baguettes et cinq pains au chocolat’ bestellen bij de lokale bakker, ‘s'il vous plaît’.

Wie vroeg begint met kamperen, staat later avontuurlijk en natuurliefhebbend in het leven, dat is zeker. Of het nou ooit begon met kamperen in een tentje in de Achterhoek of met het hele gezin twee, drie maanden lang in de outback van Australië. En zoals op elk potje een dekseltje past, zo past ook bij elke familietrip een mooie camper - of caravan natuurlijk. Via Camptoo huur je de perfecte gezinscamper voor de familie direct van de eigenaar. 

Gezin aan het ontbijten voor de camper

Een kijkje in ons aanbod van huurcampers

 • v.a. €101 per nacht

  Camper Roller Team met 150 Pk motor

  46Koewacht (Stekene) Belgium
 • v.a. €100 per nacht
  (2)

  Carado A464 Family

  66Meerdonk
 • v.a. €106 per nacht
  (8)

  Sunlight T68 Adventure Premium

  54Meerdonk

Lisette en Laurens (3) met de camper naar Frankrijk!

Samen met haar zoon Laurens is Lisette vorige zomer op pad geweest. Als alleenstaande moeder van Laurens schrok ze er niet van terug om een grote camper te huren van verhuurder Willem en daarmee naar La Douce France te rijden. 

Wil je ook graag een gezinscamper huren? Bekijk hier de video van Laurens en Lisette en laat je inspireren! 

Bekijk de video

 

Moeder en kind lezen een boek in de mobilhome

Hoe andere gezinnen hun campervakantie ervaarden

jun. 2021
Camptoo is buiten gewoon alert op alle communicatie die wij als huurder hebben ervaren. Ik heb inmiddels al enkele buren / familie zo ver gekregen dat ze ook gaan denken een camper te huren. Wij hebben erg genoten ! Joop en Jose Oosterhout

jun. 2021
Het huren via camptoo is mij goed bevallen. nette vlotte service en vriendelijke mensen. Zeker ook de medewerking bij het doorboeken in de covid-19 periode. Voor mij de tweede keer. de eerste keer was ik alleen meerijder. En ik zou het zeker aanbevelen. (Nu al de vierde camptoo ervaring in de familie)

mei 2019
Voor ons is huren bij Camptoo zeker voor herhaling vatbaar! Degene waar we een camper hadden gehuurd stuurde kort voor vertrek naar Denemarken, het bericht dat de camper elektronische problemen had. Camptoo heeft toen voor ons een aantal campers die vrij waren in onze vakantie op een rijtje gezet. Zo konden we snel een keuze maken en alles in orde maken, zodat we toch op vakantie konden. Zij legden ook de contacten met mogelijke verhuurders en zetten alles om. Binnen een paar uur was alles geregeld en konden we toch nog op vakantie. Hele fijne ervaring! Groetjes Familie Derks

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.