Huur een mobilhome en ervaar de vrijheid van een roadtrip

Selecteer ophaal- en inleverdatum

Beoordeling: 9.0 uit 23965 ervaringen

 1. Zoek en vind een geschikte camper
 2. Vraag een reservatie aan bij de eigenaar
 3. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal
 1. Stap 1

  Zoek en vind een geschikte camper

 2. Stap 2

  Vraag een reservatie aan bij de eigenaar

 3. Stap 3

  Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

Kies je roadtrip mobilhome

Wordt het een stedentrip, ga je de natuur in óf doe je het gewoon lekker allebei? Een camper biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil! Rijd gewoon je neus achterna en maak je wereld groter! Ontdek de mooiste dorpen, steden, natuurgebieden en hippe winkelstraten. Bij de ultieme roadtrip hoort natuurlijk je favoriete camper! Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Je kunt natuurlijk denken aan de klassieke camperbus maar ook de wat grotere campers zijn ideaal. Van retro tot modern, er is altijd een stijl die bij jouw roadtrip past. Het gaat er natuurlijk om dat jij altijd en overal een slaapplek hebt!

Ervaringen

De voordelen op een rijtje

Ruim aanbod

Een gave mobilhome huren die groot genoeg is voor jou en je reisgezelschap? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Een mobilhome vinden die binnen het budget van jou en je vrienden past is zo gebeurd.

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een mobilhome heb je direct contact met de mobilhome eigenaar. De eigenaar kent de mobilhome door en door en gaat zelf ook vaak op reis. Misschien is hij of zij al wel in de buurt van jouw bestemming geweest en kan je profiteren van leuke tips.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Camptoo bekroond tot Rising Star

Camptoo is door de jury van de Deloitte Fast 50 bekroond tot meest kansrijke technology startup van Nederland in 2017. Vorige winnaars van de Deloitte Fast 50 zijn onder meer TomTom, ASML en Booking.com: een prijs waar we trots op zijn! Bekijk het filmpje van de uitreiking.