Huur een campervan van een eigenaar bij jou in de buurt!

Beoordeling:9.1 uit 38992 ervaringen
Groot aanbod van campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Boek een buscamper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Een kijkje in ons aanbod van campervans te huur

 • v.a. €115 per nacht

  Knaus Boxstar 600 Street pop-up AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €133 per nacht
  (2)

  VW KEPLER ONE (westfalia), GLOEDNIEUW , 4 zitplaatsen, 2 slaapplaatsen, FULL OPTION, incl gratis WIFI, en bovenverwarming

  24Zonnebeke
 • v.a. €96 per nacht
  (11)

  Mobilhome-vanverhuur in Dessel

  44Dessel

Voordelig een campervan huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een buscamper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campervans van particuliere verhuurders. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! De perfecte start van jouw ultieme roadtrip.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Volkswagen campervan op een camping in het bos

Ervaringen van anderen

apr. 2022
Huren via Camptoo geeft een veilig gevoel omdat ik verzekerd ben tegen schade (met eigen risico), en verzekerd ben van hulp, en van een betrouwbare financiële afhandeling van schade. Het was heel eenvoudig om via de website / app een geschikte bus te vinden, en alle informatie die ik nodig had voordat ik een toch wel groot bedrag betaalde.

apr. 2022
Prima zoals Camptoo je informeert over de voortgang van het huren van de camperbus. Via diverse mails word je goed geïnformeerd. Chapeau en blijf zo doorgaan

sep. 2021
Onverwachts een snelle boeking gemaakt. Geweldig geregeld qua communicatie en reserveringsproces.. Wij komen zeker nog terug om een camper bus bij jullie te huren. Ook fijn dat de borg snel terug betaald wordt. Meteen na terugbrengen de volgende dag op de rekening!!