Huur een campervan van een eigenaar bij jou in de buurt!

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46699 ervaringen
Groot aanbod van campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Boek een buscamper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Voordelig een campervan huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een buscamper huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten campervans van particuliere verhuurders. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke camper binnen jouw budget! De perfecte start van jouw ultieme roadtrip.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Volkswagen campervan op een camping in het bos

Een kijkje in ons aanbod van campervans te huur

 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Splinternieuwe" California Ocean

  44kapellen
 • v.a. €103 per nacht 
  (4)

  Adria Twin 640 SLB Supreme NIEUW!

  34Sint-Truiden
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Adria Twin 600 SP Family

  44Sint-Truiden

Ervaringen van anderen

okt. 2022
Gezocht naar camperbus dicht in de buurt. Gevonden op 15 km afstand. Gemakkelijk te boeken en heel plezierige contact met egbert en elly. Afwikkeling camptoo geheel volgens afspraak.

sep. 2022
Makkelijke site om campers en camperbusjes te vinden. Communicatie ook prima. Reserveringsproces is ook duidelijk. Prima afhandeling. Verbeterpunten ik zou het niet weten. Ga zo door.

aug. 2022
Prima reis gehad met een heerlijke bus. Tieme is een fijne verhuurder, makkelijk in communicatie. Bus was schoon en netjes verzorgd. We hebben Camptoo niet nodig gehad, alles liep soepel. Volgend jaar zoeken we weer een leuke bus via jullie. Misschien wel dezelfde, of we proberen weer wat anders. Fijne site. Makkelijk en eenvoudig. Dank voor de snelheid van het terugstorten van de borg.