Huur een caravan van een particulier bij jou in de buurt

Beoordeling:9.1 uit 37563 ervaringen
Grootste aanbod van particuliere caravans
Goedkoper dan traditionele caravan verhuurbedrijven
Goed verzekerde caravans
24/7 support
Huur een caravan dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Voordelig een caravan huren? Via Camptoo natuurlijk!

Voor elk wat wils

Met Camptoo huurt u een unieke caravan in van een particuliere eigenaar. Een weekendje weg of een lange zomervakantie? Ons voordelige aanbod is gemakkelijk te boeken! Zoek jouw ideale caravan, vraag vrijblijvend een reservering aan en betaal veilig en gemakkelijk via het platform. 

Veiligheid boven alles

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het huren van een caravan via Camptoo is supereenvoudig. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Persoonlijk contact is onze topprioriteit, dus we helpen je dan ook graag wanneer je onze hulp nodig hebt.

Twee mensen onder de luifel van hun caravan aan het meer

Een kijkje in ons aanbod van caravans te huur

 • v.a. €65 per nacht

  Prachtige recente Fendt van eind 2021

  44Gavere
 • v.a. €25 per nacht
  (2)

  6pers caravan met alle voorzieningen

  66Morkhoven
 • v.a. €35 per nacht
  (6)

  Hobby caravan gezellig en knus

  4Wellen

Caravan vakantie ervaringen

nov. 2021
Prima platform voor particulier verhuurder. Een verbeterpunt zou kunnen zijn: de digitale overdrachtsformulieren zijn geheel geënt op camperverhuur en dat sluit vrijwel niet aan op een caravanoverdracht.

okt. 2021
Dit was de eerste keer dat we via Camptoo huurden en dat is zeer goed bevallen. De website en de digitale afhandeling en de chat functie met de verhuurder werken echt fantastisch goed. Ook de betaling, overname en teruglevering verlopen zeer transparant. Kortom, los van de caravan, is Camptoo zeker een aanrader.

sep. 2021
Al paar keer een camper gehuurd en nu een caravan gehuurd via Camptoo en het verloopt eigenlijk altijd soepel. Geen gedoe met stalling en onderhoud. Ideaal!

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.