Voordelig een mobilhome huren van een particulier

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 44000 ervaringen
Grootste aanbod van de Benelux
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes en geld terug bij annulering wegens Covid-19
24/7 support
Boek een camper dichtbij huis, bepaal je eigen pad

Eenvoudig en voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Gehuurde Semi-integrale Sunlight mobilhome op een camping

Een kijkje in ons aanbod van mobilhomes te huur

 • v.a. €99 per nacht 
  (33)

  Jonge Rimor XGO-camper , met volledige uitrusting

  45Essen
 • v.a. €96 per nacht 
  (17)

  Mobilhome-vanverhuur in Dessel

  44Dessel
 • v.a. €6 per nacht 
  (2)

  Ruime mobilhome te huur

  45Bilzen
 • v.a. €115 per nacht 
  (2)

  Volledig uitgeruste en nieuwe Mobilhome (2022) - Roller Team Performance plus 284 TL (5 personen)

  55Hasselt
 • v.a. €84 per nacht 
  (10)

  Hymer mobilhome voor 2 personen

  24Zwijndrecht
 • v.a. €118 per nacht 
  (22)

  Ruime mobilhome te huur

  55Rotselaar

Zoek, boek en volg je eigen pad!

Op de aanbod pagina kan je gemakkelijk zoeken naar een mobilhome met de juiste voorzieningen bij jou in de buurt. Zodra je een mobilhome hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, kun je vrijblijvend een reservering aanvragen. Je gaat dan in gesprek met de eigenaar om je plannen te bespreken en eventuele vragen te stellen. Binnen 24 uur krijg je te horen of de eigenaar jouw aanvraag accepteert. Zodra de reservering bevestigd is, ben je klaar om de ultieme vrijheid te ervaren!

Weet je al waar de reis heen gaat? Het voordeel van een camper is de flexibiliteit, je kan per dag bepalen wat je volgende bestemming is. We helpen je graag aan inspiratie voor je volgende vakantie in onze blog.

Rode volkswagen campervan in het bos

Ervaringen

aug. 2022
Het zou handig zijn indien Camptoo een gradatie maakt in welke inventaris aanwezig is in de camper. Dit helpt mensen die voor het eerst met de camper op reis gaan om na te gaan welke items ze best zelf meenemen. Voor een eerlijke meerprijs zou dit bv kunnen voorzien worden door de eigenaar als compleet pakket. Deze eigenaars komen dan weer hoger in de zoekresultaten terecht etc.

jul. 2022
Top, verbaasd over de vlotte verwerking van waarborgen etc... maar dat systeem vh uploaden van je rijbewijs suckt jongens.... Tig keer een nieuwe foto moeten maken en bijsnijden, ridicuul.

jul. 2022
Eenvoudig zoeken naar de geschikte mobilhome. Zodra reservatie geplaatst, heel duidelijke en nauwkeurige behandeling en opvolging van de boeking (van A tot Z).