Huur eenvoudig een 3 persoons mobilhome van een particulier

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46699 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Mobilhomes geschikt voor drie personen

 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Splinternieuwe" California Ocean

  44kapellen
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  mooie ruime familiecamper

  44machelen
 • v.a. €115 per nacht 
  (4)

  Volledig uitgeruste en nieuwe Mobilhome (2022) - Roller Team Performance plus 284 TL (5 personen)

  55Hasselt

Huur een 3 persoons mobilhome van een particulier

Wil je op mobilhomevakantie met z'n drieën? Via Camptoo verhuren particulieren veilig hun mobilhome of campervan. We hebben een groots aanbod en daardoor vind je altijd het voertuig dat bij jouw vakantie voor 3 personen past. Gebruik de filters om gemakkelijk te zoeken naar een voertuig dat aansluit bij jouw reisgezelschap, wensen en reisplannen. 

Bekijk hierboven mobilhomes die geschikt zijn voor drie personen. Kies je eigen pad, bepaal je eigen tempo en geniet van de vrijheid die een camper of caravan biedt.

 

3 persoons campervan aan de kust

Ervaringen van huurders die je voor gingen

sep. 2022
Camptoo ondersteunt de reis perfect. de vele reminders zijn een enorme hulp! De informatie klopt en komt op de juiste moment aan. Misschien nog een tip om ook de huurders te verwittigen van het aankopen van Milieu stickers op voorhand? Dit is iets wat men kan vergeten en is wel belangrijk om naar het buitenland te gaan.

sep. 2022
De verhuurders hebben ons eerst alles correct uitgelegd hoe dat alles werkte. Het was immers de eerste keer dat we een camper huurden maar zeker niet de laatste keer. We hebben enorm genoten van de vrijheid die zo'n camper biedt. Het comfort, alles wat er moest zijn was aanwezig maar ook het rijden met zo'n groot gevaarte viel enorm mee. We hebben Frankrijk en Spanje doorkruist en de gps leidde ons door de juiste straatjes. Zeker een aanrader zowel de verhuurders als de camper.

sep. 2022
Goede communicatie, de dag voordien sturen jullie het document door om te overlopen, maar we mochten hem enkele uurtjes voor jullie mail gaan halen, dus het document hebben we niet kunnen gebruiken. Het was een klein verhuurbedrijfje, dus dat was geen probleem, maar bij een particulier hadden we het toch graag op voorhand gehad. Misschien een optie om het document iets vroeger te sturen?

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes van particuliere verhuurders. Zo vind je altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget!

Altijd verzekerd op pad

Wij controleren alle mobilhomes op een goede verzekering voor de verhuurperiode. Zo ga je altijd goed verzekerd en met een gerust hart op pad! 

We zijn er voor jou

Een particuliere mobilhome huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

 

Moderne mobilhome op een camping aan het bos