Huur een Ford mobilhome van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 29693 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Ford mobilhomes

Ford mobilhome huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun mobilhome te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Ford mobilhome huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Ford campervan huren voordat je er een koopt.

Over Ford mobilhomes

Het Amerikaanse automerk is het begin van de betaalbare consumenten auto! Naast dat zij al jaren een van de grootste spelers in de autobranche zijn, maken zij ook al lange tijd mobilhomes. De meeste Ford camper modellen zijn alkoof campers, met een bed boven het bestuurdersgedeelte. Daarnaast zijn de Ford busjes ook verkrijgbaar in een mobilhome variant. Dit doet Ford niet alleen zelf, verschillende Ford busjes zijn erg populair voor reizigers die hun eigen buscamper willen bouwen.

Populaire types Ford mobilhomes

Als je op zoek bent naar een leuke buscamper om te huren, dan zijn de Ford Transit en de Ford Nugget de meest populaire modellen. Deze zijn er in moderne en wat klassiekere modellen. De Ford Transit modellen zijn vaak een omgebouwde camperbussen en daarom erg uniek. Ben je op zoek naar een luxere mobilhome om te huren? Kijk dan bijvoorbeeld naar een Ford Rimor.

Ford transit campervan

Ervaringen

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight camper op een camping