Huur een Mercedes-Benz mobilhome van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 36722 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Mercedes-Benz mobilhomes

Mercedes mobilhome huren

Via Camptoo bieden particulier verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Mercedes mobilhome huren waar je naar op zoek bent! Zo kun je bijvoorbeeld eerst een Mercedes campervan huren voordat je er een koopt.

Over Mercedes-Benz mobilhomes

Mercedes is natuurlijk een van de bekendste automerken ter wereld en staat al jaren garant voor kwaliteit. Dat betekend bijvoorbeeld dat je nu nog een oldtimer bus kunt huren en zonder zorgen op vakantie kan. Daarnaast is Mercedes de laatste jaren bekend van de omgebouwde bestelbusjes zoals de Sprinter, door de degelijke motor en ruime model.

Populaire types Mercedes mobilhomes

Ben je op zoek naar een oldtimer, kijk dan naar een mercedes 508, mercedes 406/407d of een 207d. Deze fotogenieke modellen zijn perfect voor de roadtrip op jouw bucketlist. De modernere modellen camperbussen zijn de Mercedes Marco Polo, Mercedes Vito of Mercedes Sprinter. Deze vind je zowel als camper editie of als zelf omgebouwde bestelbus. Houd je van luxe? Mercedes heeft ook grote, luxe mobilhomes in samenwerking met Hymer.

Mercedes-Benz Sprinter camper langs de weg met uitzicht

Ervaringen

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight camper op een camping