Huur een Bürstner mobilhome van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 36721 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Bürstner mobilhomes

Bürstner mobilhome huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun mobilhome of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Bürstner mobilhome huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Bürstner mobilhome huren voordat je er een koopt.

Over Bürstner mobilhomes

In Kehl (Duitsland) zien al jarenlang de mobilhome van Bürtsner het levenslicht. Duitse kwaliteit met kleurrijke campers. Vooral compacte campers en ruime integralen zijn hun speerpunt. Voorzien van alle luxe. Ze waren een van de eerste die met kleurige (goudkleurige) campers op de markt kwamen. Ook introduceerde zij als een van de eerste het hefbed boven de zitgroep in de semi-integralen.

Populaire types Bürstner mobilhomes

De Ixeo serie was een van de eerste lijn mobilhome met een hefbed boven de zitgroep. Hiermee konden opeens hele families op reis in een mobilhome met voldoende zitplaatsen én slaapplaatsen. De ruime integralen met hun grote panoramische, ver doorgetrokken voorruit zijn ook een ontwikkeling van Bürstner.

Gouden Bürstner intergraal camper

Ervaringen

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight camper op een camping