Huur een Bürstner mobilhome van een particulier via Camptoo

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46696 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Bürstner mobilhomes

 • v.a. €139 per nacht 
  (12)

  Campervan Campeo Roadrunner

  44Herenthout
 • v.a. €107 per nacht 
  (20)

  Ruime luxueuze camper Bürstner Ixeo met 5 wettelijke slaap- en zitplaatsen

  56Stekene
 • v.a. €133 per nacht 

  Nieuw! Topklasse, Frisse, luxe uitgeruste 4 pers. Bürstner Iyseo

  55Aalter

Bürstner mobilhome huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun mobilhome of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Bürstner mobilhome huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Bürstner mobilhome huren voordat je er een koopt.

Over Bürstner mobilhomes

In Kehl (Duitsland) zien al jarenlang de mobilhome van Bürtsner het levenslicht. Duitse kwaliteit met kleurrijke campers. Vooral compacte mobilhomes en ruime integralen zijn hun speerpunt. Voorzien van alle luxe. Ze waren een van de eerste die met kleurige (goudkleurige) mobilhomes op de markt kwamen. Ook introduceerde zij als een van de eerste het hefbed boven de zitgroep in de semi-integralen.

Populaire types Bürstner mobilhomes

De Ixeo serie was een van de eerste lijn mobilhome met een hefbed boven de zitgroep. Hiermee konden opeens hele families op reis in een mobilhome met voldoende zitplaatsen én slaapplaatsen. De ruime integralen met hun grote panoramische, ver doorgetrokken voorruit zijn ook een ontwikkeling van Bürstner.

Gouden Bürstner intergraal camper

Ervaringen

sep. 2020
We vonden de communicatie goed verlopen. We waren wel heel blij dat we onze eigen matras bij ons hadden. De omschrijving over het matras zou ik niet als “ luxe “ en “ comfortabel “ beschrijven.

sep. 2018
De communicatie verliep heel vlot, de website is goed ingericht. Alleen in de eerste instantie hadden we te maken met het bedrijf Camperdeluxe. Ik snap echt niet waarom jullie zaken doen met deze cowboy outfit. Het beschadigt jullie reputatie zeer. Wij hebben in de vakantie 2x slechte verhalen gehoord over dit bedrijf. Ik hierover later uitgebreid verslag doen. Gelukkig hebben jullie uiteindelijk heel snel een alternatief voot ons geregeld.

Eenvoudig en voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en caravans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinsmobilhome of avontuurlijke campervan, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverwacht gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere mobilhome huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Gehuurde Semi-integrale Sunlight mobilhome op een camping