Huur een Dethleffs mobilhome van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 29407 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Dethleffs mobilhomes

Dethleffs mobilhome huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Dethleffs mobilhome huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Dethleffs mobilhome huren voordat je er een koopt.

Over Dethleffs mobilhomes

Dethleffs is een van de oudste merken voor caravans en mobilhomes. Vooral de indelingen voor families zijn beroemd. Denk aan kinderkamers met stapelbedden. Dethleffs biedt veel ruimte in compacte campers. De slogan van Dethleffs is: ''welkom bij de uitvinder van de caravan''. Dit omdat Arits Dethleffs de eerste was die een caravan voor zichzelf bouwde en hiermee op reis ging.

Populaire types Dethleffs mobilhomes

De smalle campers van Dethleffs (Globebus serie) maar ook de ruime alkoven zijn een begrip. Dethleffs bouwt campers in alle modellen van bus (Pössl), semi-integraal, alkoof tot integraal. Kortom, veel keuzes bij dit merk. En zeker ook in caravans, denk hierbij aan de C-joy en C-Go serie. Maar natuurlijk ook de Dethleffs Camper, dit is een caravan maar met de naam camper… De Trend serie van Dethleffs draagt niet voor niets deze naam, dit zijn luxe campers met een prachtig interieur wat voelt als thuis. Interieur van een luxe Dethleffs camper

Ervaringen

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight camper op een camping