Huur een mobilhome voor een unieke vakantie met je kinderen

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46696 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes voor families
Goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde voertuigen
24/7 Support
Boek een mobilhome dichtbij huis, bepaal je eigen pad

De onvergetelijke vakantie met je kinderen in een gezinsmobilhome of caravan

Vraag een vriend naar zijn vroegste herinneringen en waarschijnlijk is het antwoord: met de Kipcaravan naar Frankrijk, spelletjes spelen op de achterbank en ‘deux baguettes et cinq pains au chocolat’ bestellen bij de lokale bakker, ‘s'il vous plaît’.

Wie vroeg begint met kamperen, staat later avontuurlijk en natuurliefhebbend in het leven, dat is zeker. Of het nou ooit begon met kamperen in een tentje in de Achterhoek of met het hele gezin twee, drie maanden lang in de outback van Australië. En zoals op elk potje een dekseltje past, zo past ook bij elke familietrip een mooie mobilhome - of caravan natuurlijk. Via Camptoo huur je de perfecte gezinsmobilhome voor de familie direct van de eigenaar. 

Gezin aan het ontbijten voor de mobilhome

Een kijkje in ons aanbod van mobilhomes te huur

 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Splinternieuwe" California Ocean

  44kapellen
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  mooie ruime familiecamper

  44machelen
 • v.a. €115 per nacht 
  (4)

  Volledig uitgeruste en nieuwe Mobilhome (2022) - Roller Team Performance plus 284 TL (5 personen)

  55Hasselt
 • v.a. €121 per nacht 
  (2)

  Nieuwe mobilhome te huur 5 personen

  66Ichtegem
 • v.a. €105 per nacht 
  (3)

  Compacte mc louis sovereign

  34Retie
 • v.a. €97 per nacht 
  (1)

  mooie, nieuwe familiecamper

  44Machelen

Lisette en Laurens (3) met de mobilhome naar Frankrijk!

Samen met haar zoon Laurens is Lisette vorige zomer op pad geweest. Als alleenstaande moeder van Laurens schrok ze er niet van terug om een grote mobilhome te huren van verhuurder Willem en daarmee naar La Douce France te rijden. 

Wil je ook graag een gezinsmobilhome huren? Bekijk hier de video van Laurens en Lisette en laat je inspireren! 

Bekijk de video

 

Moeder en kind lezen een boek in de mobilhome

Hoe andere gezinnen hun mobilhomevakantie ervaarden

mei 2022
De service van Camptoo is perfect. Ik vond het zeer prettig regelmatig bericht van jullie te ontvangen, met tips en reminders. Ook vind ik jullie instructie video's geweldig. Klasse. Ik zal Camptoo zeker aanbevelen bij familie, vrienden en iedereen die het maar wil horen.

mei 2022
Het was mijn eerste ervaring met een camper en deze is super goed meegevallen. Enkel het weer zat een beetje tegen. Steven en zijn vrouw hebben ons super vriendelijk en correct ontvangen en een goede uitleg gegeven over wat en hoe. We mochten zelfs de camper veel vroeger ophalen dan voorzien en ook later terugbrengen zodat we er alles konden uithalen. Alles was aanwezig en werkte perfect. Gezien het nog vrij koud was hebben we ook de verwarming nodig gehad. Er was voldoende gas voorzien. Top bedankt Deze camper is echt een aanrader. Chris en familie.

jun. 2021
Camptoo is buiten gewoon alert op alle communicatie die wij als huurder hebben ervaren. Ik heb inmiddels al enkele buren / familie zo ver gekregen dat ze ook gaan denken een camper te huren. Wij hebben erg genoten ! Joop en Jose Oosterhout