Huur een Hymer mobilhome van een particulier via Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 35378 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Een kijkje in ons aanbod van Hymer mobilhomes

Hymer mobilhome huren

Via Camptoo bieden particuliere verhuurders hun camper of caravan te huur aan. Door het grote en unieke aanbod, zitten er veel verschillende soorten merken en types tussen. Hierdoor kan jij precies het type Hymer mobilhome huren waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook eerst een Hymer mobilhome huren voordat je er een koopt.

Over Hymer mobilhomes

Het meest bekende merk voor mobilhomes is wel Hymer. Het Zuid-Duitse bedrijf produceert al jarenlang de meest iconische camper: de B-klasse. Een integraal die voor velen synoniem staat voor mobilhomes. Zelfs een belevenis museum gewijd aan dit merk hoort bij deze fabrikant.

Populaire types Hymer mobilhomes

De meest bekende hymer is wel de B-klasse en vooral de B-SL serie. Een integraal in vele indelingen met veel ruimte en luxe. Maar ook de semi-integralen zijn bekend. De ‘garage’ in de mobilhome vind je hier ook het meeste terug. Voor de wat verwende reiziger is er de Duomobil, een luxe uitvoering voor koppels

Zilveren Hymer mobilhome op een kampeerplaats

Ervaringen

Voordelig een mobilhome huren? Via Camptoo natuurlijk!

Ruim aanbod

Een mobilhome huren die betaalbaar én uniek is? Bij Camptoo kan het! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten mobilhomes en campervans die particuliere verhuurders te huur aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een ruime gezinscamper of avontuurlijke buscamper, je vind altijd een unieke en persoonlijke mobilhome binnen jouw budget! 

Altijd verzekerd op pad

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle mobilhomes zijn goed verzekerd. Dit betekent dat jullie verzekerd zijn tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren. Het huren bij een goedgekeurde verhuurder is persoonlijk en vertrouwd.

We zijn er voor jou

Een particuliere camper huren via Camptoo gaat heel makkelijk. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Wij staan uiteraard ook voor je klaar, voor, tijdens én na de reis!

Semi-integrale Sunlight camper op een camping