Huur een mobilhome via Camptoo voor jouw unieke roadtrip

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 47104 ervaringen
Groot aanbod van mobilhomes en caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Je geld terug bij annuleren vanwege COVID-19

Niets moet, alles mag.

Bij een roadtrip speelt niet de eindbestemming de hoofdrol, maar de tocht ernaartoe. En trouwens: misschien heb je wel helemaal geen eindbestemming. Vrijheid, dat is het sleutelwoord, op reis gaan zonder vooropgezet plan. Huur de camper die past bij jouw type roadtrip. Wil je wildkamperen? Zorg dan voor wat extra voorzieningen. Ga je voor de fraaie uitzichten vanuit de camper? Huur dan een camperbusje waarvan de achterdeuren open kunnen zodat je wanneer je wakker wordt de deuren kan opengooien en beginnen met genieten. Bij Camptoo huur je van een particulier, ieder met zijn eigen unieke wensen. Genoeg keuze voor jouw roadtrip wensen dus!

Dus: raam op een kiertje, lokale radiozender aan en een kreukelige landkaart op het dashboard om noord van zuid te onderscheiden. Meer is er niet voor nodig om een happy camperaar te zijn. Volg je hart, je instinct of als die onbetrouwbaar blijken de tips en tricks van locals.  

Campervan langs de weg tijdens een roadtrip

Een kijkje in ons aanbod van campervans te huur

 • v.a. €99 per nacht 
  (1)

  Adria Twin 640 SGX Supreme AUTOMAAT

  34Sint-Truiden
 • v.a. €108 per nacht 
  (1)

  Knaus Boxstar 600 Street pop-up AUTOMAAT

  44Sint-Truiden
 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  Adria Twin 600 SP Family

  44Sint-Truiden

Hij, zij en honderden kilometers asfalt

Coen en Anouk, een koppeltje, huurden de stoere 4×4 Mitsubushi L300 camperbus van Frank voor een dubbel avontuur: voor het eerst op vakantie met z'n tweetjes en voor het eerst in een campertje. Over de eindbestemming van de roadtrip waren ze het gelukkig eens: Schotland, wildkamperen inbegrepen. 

“Je kan daar mooi een fikkie stoken en er kwam soms maar één keer in het uur iemand langs. En weggetjes die geen nummer hebben, die zijn vaak de beste!”

Klik hier 

4x4 camper op op een campingplaats

Ervaringen van anderen

okt. 2022
Gezocht naar camperbus dicht in de buurt. Gevonden op 15 km afstand. Gemakkelijk te boeken en heel plezierige contact met egbert en elly. Afwikkeling camptoo geheel volgens afspraak.

sep. 2022
Makkelijke site om campers en camperbusjes te vinden. Communicatie ook prima. Reserveringsproces is ook duidelijk. Prima afhandeling. Verbeterpunten ik zou het niet weten. Ga zo door.

aug. 2022
Prima reis gehad met een heerlijke bus. Tieme is een fijne verhuurder, makkelijk in communicatie. Bus was schoon en netjes verzorgd. We hebben Camptoo niet nodig gehad, alles liep soepel. Volgend jaar zoeken we weer een leuke bus via jullie. Misschien wel dezelfde, of we proberen weer wat anders. Fijne site. Makkelijk en eenvoudig. Dank voor de snelheid van het terugstorten van de borg.

Laat je inspireren voor een geweldige roadtrip