Kom alles te weten over reizen met een elektrische camper

Beoordeling: 9.0 uit 12061 ervaringen

Lees alles over de elektrische campers van Camptoo

Voor het eerst met de e-camper op pad

Voor het eerst met de e-camper op pad

De eerste keer met een e-camper op pad gaan, dat kan best spannend zijn. Waar moet je op letten? Tips voor een onbezorgde vakantie.

Lees meer
Camperroute door Overijssel met de e-camper

Camperroute door Overijssel met de e-camper

Ontspannen, schoon en in je eigen tempo op pad in eigen land! Ontdek in de prachtige plekken waarvan je niet wist dat Nederland ze had.

Bekijk de route
Waarom naar Oostenrijk met de camper?

Waarom naar Oostenrijk met de camper?

De tweede e-camper van Camptoo staat in Oostenrijk, een perfect land voor e-camperen. Lees hier waarom, én wat de mooiste plekken zijn.

Lees het hier

Mileuvriendelijk kamperen

Kamperen in een van onze elektrische camperbusjes is een wereld van verschil. Niet vanwege de bedden, de luifel, het keukentje of het verwijderbare tafeltje, want die zijn hetzelfde, maar meer omdat jij de wereld een stukje beter maakt.

De eerste generatie elektrische campers van Camptoo zijn namelijk niet uitgerust met een vervuilende brandstofmotor, maar met een batterij die jou geruisloos en milieuvriendelijk naar jouw bestemming helpt, met een carbon footprint waar je trots op mag zijn.

Twee stuks hebben we er, eentje in Overijssel en eentje in de Alpen, met speciaal voor de leden van Libelle een milieuvriendelijke korting van 10 procent. Wanneer je tussen 7-03-2019 en 15-04-2019 een elektrische camper boekt voor 2019, krijg je 10% van het totaalbedrag terug. Vermeld in je motivatie bij je reserveringsaanvraag de kortingscode: LibelleE-Camper. Dan krijg je 10% korting!

Ervaringen

Bekijk de e-camper in Oostenrijk

Bekijk de e-camper in Oostenrijk

In een prachtig land als Oostenrijk hoef je geen grote afstanden af te leggen! Boek de e-camper in Oostenrijk hier.

Bekijk de camper
Bekijk de e-camper in Overijssel

Bekijk de e-camper in Overijssel

De eerste e-camper van Nederland! Lees hier alles over de camper en boek hem hier!

Bekijk de camper

Het avontuur van Agnes met de e-camper in Oostenrijk

"Het schone rijden door zo'n schoon landschap, dat geeft wel echt een kick." Een beetje gezonde spanning had Agnes wel vooraf, maar het rijden voelde fantastisch. Ze namen vooral de b-wegen, hadden veel aanspraak en konden geruisloos de mooiste plekken in de Hohe Tauern opzoeken! Lees in dit verhaal hoe de allereerste e-camperreis via Camptoo in Oostenrijk verliep.  

 

Lees meer

 

Een kijkje in ons aanbod aan huurcampers