Huur een mobilhome of caravan en neem je hond of huisdier mee!

Ik ben flexibel
Beoordeling:9.1 uit 46699 ervaringen
Grootste aanbod van mobilhomes & campervans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde mobilhomes
24/7 support
Huur een mobilhome dichtbij huis, voor een vakantie met je huisdier

Mobilhomes of caravans waar huisdieren zijn toegestaan

 • v.a. €97 per nacht 
  (3)

  mooie ruime familiecamper

  44machelen
 • v.a. €121 per nacht 
  (2)

  Nieuwe mobilhome te huur 5 personen

  66Ichtegem
 • v.a. €97 per nacht 
  (1)

  mooie, nieuwe familiecamper

  44Machelen

Op vakantie met je hond? Huur een mobilhome en neem je hond mee!

Honden toegestaan

Eigenaren op Camptoo kunnen zelf bepalen of zij honden, katten of andere huisdieren toelaten in de mobilhome of caravan. Via de bovenstaande zoekfunctie kun je specifiek zoeken naar campers waarin je je hond kunt meenemen op vakantie, zodat jullie samen kunnen genieten! De mobilhomes staan verspreid over heel België. Dus je kunt gemakkelijk zoeken in jouw provincie of regio. 

Is het de eerste keer dat je je hond meeneemt in de mobilhome? Dan hebben we nog enkele tips waar je rekening mee moet houden of welke zaken handig zijn om mee te nemen. Bekijk onze video over kamperen met een hond

Veilig huren 

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de mobilhomes en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het huren van een mobilhome of caravan via Camptoo is supereenvoudig. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Daarnaast staan wij, voor, tijdens en na je reis voor je klaar!

 

dog on the beach

Ervaring van andere reizigers met een huisdier

jun. 2022
We zochten een camper waarin een huisdier welkom was. Duidelijke zoekwijze via Camptoo. Reserveren, borg en betaling het was allemaal duidelijk. Fijn gehuurd via Camptoo.

mei 2022
De website mag wat duidelijker als het gaat om filters, bijv. huisdieren. Het zoeken in de omgeving van je woonplaats is niet best geregeld. Aanbiedingen op 100km van huis vind ik niet inde omgeving.

apr. 2022
Camper huren waarin een hond mee mag is niet geheel eenvoudig, toch gevonden, reservering ging soepel en ook de afhandeling ging gemakkelijk. Borg dezelfde dag retour, dus dat was ook top. Geen problemen verder ondervonden.