Huur een mobilhome of caravan en neem je hond of huisdier mee!

Beoordeling:9.1 uit 37333 ervaringen
Grootste aanbod van campers en caravans
Tot wel 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
Goed verzekerde campers
24/7 support
Huur een camper dichtbij huis, voor een vakantie met je huisdier

Campers of caravans waar huisdieren zijn toegestaan

 • v.a. €105 per nacht
  (5)

  Nieuw gebruiksklare mobilhome

  44Middelkerke
 • v.a. €93 per nacht

  Nieuwe luxe mobilhome voor 2 tot 4 personen en/of kinderen zowel voor vakantie, sportwedstrijden,weekendje weg

  44Koksijde
 • v.a. €99 per nacht
  (4)

  Queen A - Bouwjaar 2021! Zeer luxe camper

  66Zemst

Op vakantie met je hond? Huur een camper en neem je hond mee!

Honden toegestaan

Eigenaren op Camptoo kunnen zelf bepalen of zij honden, katten of andere huisdieren toelaten in de mobilhome of caravan. Via de bovenstaande zoekfunctie kun je specifiek zoeken naar campers waarin je je hond kunt meenemen op vakantie, zodat jullie samen kunnen genieten! De mobilhomes staan verspreid over heel Nederland. Dus je kunt gemakkelijk zoeken in jouw provincie of regio. 

Is het de eerste keer dat je je hond meeneemt in de mobilhome? Dan hebben we nog enkele tips waar je rekening mee moet houden of welke zaken handig zijn om mee te nemen. Bekijk onze video over camperen met een hond

Veilig huren 

Camptoo zorgt er voor dat je veilig en goed verzekerd op pad kan. Wij checken de campers en caravans, bieden een veilig betalingssysteem en samen met de reviews van medekampeerders zorgen wij voor een betrouwbare community.

We zijn er voor jou

Het huren van een camper of caravan via Camptoo is supereenvoudig. Je staat direct in contact met de eigenaar waarmee je zelf afspraken maakt. Daarnaast staan wij, voor, tijdens en na je reis voor je klaar!

 

dog on the beach

Ervaring van andere reizigers met een huisdier

okt. 2021
Via Camptoo was alles snel geregeld. Ook voor vertrek bericht met de overdracht papieren. En dag voor terugkomst weer bericht dat het er bijna op zat. De borg was heel snel teruggestort. Het was moeilijk om een geschikte camper te vinden omdat wij ons kleine hondje mee willen op vakantie. Veel is huisdier niet toegestaan.

mei 2021
Niet makkelijk om een geschikte camper te vinden in de periode waarin wij zochten, met hond en binnen ons budget. De communicatie verliep goed. Proces was duidelijk genoeg.

feb. 2021
Zeer duidelijk, overzichtelijk, snel. Wij vonden wel 1 verschilletje in de advertentie, nl dat huisdieren niet waren toegestaan, terwijl dat juist wel het geval was bij Friesland Campers.

Over ons

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.