Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een mobilhome of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of mobilhome kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, Chief Executive Officer (CEO)

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Full-stack Developer

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Martijn Bohncke

Financieel Directeur

Ik hou me vooral bezig met mensen begeleiden in de eerste stappen naar het verhuren toe! Dit is natuurlijk voor iedereen een grote stap en daarom sta ik voor persoonlijk contact en ben ik altijd bereikbaar om te kletsen en vragen te beantwoorden! Buiten mijn werk spendeer ik veel tijd met vrienden en familie.

Paula Huijer

Customer Happiness Senior

Vrijheid kun je het beste ervaren door altijd je huis bij je te hebben. Geweldig wanneer wij dit op deze manier met de rest van de wereld kunnen delen, daar krijg ik energie van. Zelf ben ik op en top creatief, denk ik met je mee en houd ik van uitdagingen en kei hard werken. Ervaar je een probleem tijdens het boeken van je vakantie of droomreis? Ik los het samen met mijn top team voor je op!

Lisanne Dekker

Office Manager

Ik hou van zowel reizen als een leuke uitdaging, hier haal ik mijn energie uit! Voor langere tijd naar het buitenland vertrekken is dan ook niet nieuw meer voor mij. Na in China, Chili en Berlijn te hebben gewoond is het nu tijd om anderen een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Nanne Veenstra

Operationeel Directeur

Als Operationeel Directeur ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verhuurders van Camptoo. Door veel met onze verhuurders te praten, verzamel ik hun positieve ervaringen, mooie verhalen en welkome op- en aanmerkingen om ons platform verder te verbeteren.

Jurriaan Steenbreker

Fleet Manager

Wil je iets weten over het aanbod op de website dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zet me constant in om het aanbod van campers en caravans te vergroten op onze website en zorg dat het op een goede manier gepresenteerd wordt. Daarnaast houd ik me ook bezig projecten die in verband staan met mijn dagelijkse werk

Gerben Speelpenning

Full-stack Developer

Mijn interesses voor development, delen en duurzaamheid komen bij Camptoo perfect bij elkaar. Samen met mijn collega's hard werken aan verbetering van het platform doe ik dan ook met veel plezier!

Anouschka Schepers

Customer Happiness Manager

Reizen en mensen blij maken, daar word ik zelf gelukkig van! Bij Camptoo kan ik degene zijn die de telefoon opneemt of je mailtjes beantwoordt om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met plezier!

Romy Toornend

Afstudeerstagiaire

Ik heb veel affiniteit met reizen en vind het leuk om mensen te kunnen helpen om een mooie reis vast te leggen. Voor mijn studie International Business & Management doe ik mijn afstudeeronderzoek bij Camptoo; een interessante uitdaging!

Ellis van der Beek

Afstudeerstagiaire

Elke dag is een nieuw avontuur; ik reis en verdwaal dan ook graag om nieuwe dingen te ontdekken. Ik weet inmiddels mijn weg naar het kantoor te vinden en vanaf hier krijg ik de geweldige kans om creatief bezig te zijn en inspirerende verhalen te delen. Ondertussen ben ik voor mijn opleiding communicatie ook bezig met mijn afstudeeronderzoek; ik hoef me geen moment te vervelen!

Brandon Fralc

Fleet manager UK

I am an expert expat form Florida, USA. I have been traveling and camping since I was a wee little boy. Give me Mother Nature anytime. I am here to help you learn about listing your caravan or motorhome. I will make it very simple and a pleasure working with us.

Merijn Wierenga

Junior brand manager

Het liefste ga ik elke vakantie zelf met een campertje op pad, die vrijheid is zo'n geweldig gevoel! Dat gevoel wil ik graag delen en reizigers helpen het beste uit hun vakantie te halen.

Neil Kirby

Online Marketeer

My job is to make sure all possible camping enthusiasts find their way to our platform. Passionate about the online world, I’m always keeping up with the latest trends and developments. Outside of my work, I’m a true festival lover, so I regularly visit dance festivals in the summer!