Over Camptoo

Beoordeling:9.1 uit 46699 ervaringen

 

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een mobilhome of caravan te laten delen. Door het (ver)huurproces zo gemakkelijk, inspirerend en veilig mogelijk te maken staan kampeervoertuigen een stuk minder stil en kunnen meer reizigers de ultieme vrijheid ervaren!

 

Wat onze community heeft bereikt

Camptoo door de jaren

Duizenden huurders en eigenaren hebben ervaren hoe het is om te huren en verhuren via Camptoo. Samen hebben we ontelbaar veel mooie vakantieherinneringen gecreëerd!

5000+

Eigenaren die hun kampeervoertuig delen via Camptoo.

550,000+ nachten

Gekampeerd in de natuur door huurders via Camptoo.

8 landen

Begonnen in Nederland, nu actief in 8 landen.

#1

Uitgeroepen tot snelstgroeiende bedrijf in de reisbranche door de Financial Times in 2020.

Familie aan het kamperen met een mobilhome
Wie we zijn

Ontmoet het Camptoo team!

Sinds Camptoo in 2014 door Martijn, Joep en Roel is opgericht, is het team uitgegroeid tot 53 mensen in 10+ landen

Martijn Peeters

Co-founder & CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Chief of Data

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Jasper

Growth Hacker

Sinds jongs af aan hou ik van reizen en kamperen. Wat ik mooi vind aan Camptoo, is dat het platform het kampeerplezier voor zowel vakantiegangers als eigenaren vergroot. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk mensen dat te laten ervaren.

Stephan

Customer Happiness Manager

Samen met alle geweldige mensen in het Customer Happiness team werken we dagelijks aan het verbeteren van de service. Daarnaast mag ik ook nog eens mijn passie uitoefenen door ze te trainen en begeleiden.

Rowena

Customer Happiness Assistent Manager

Met mijn functie assisteer ik de Customer Happiness Manager waar nodig en met het leukste customer happiness team zorgen wij ervoor dat al onze huurders en verhuurders hulp krijgen en even happy blijven.

Sarah

Customer Happiness Medewerker

Ik werk bij het customer happiness team voor de Vlaamse markt en help je graag met al je vragen om je reis zo goed mogelijk te laten verlopen!

Rianne

Customer Happiness Medewerker

Ik help je graag met al je vragen!

Tobias

Owner Onboarding Manager

Samen met alle medewerkers van het Owner Onboarding team zorgen we dat nieuw eigenaren zo goed mogelijk te verwelkomen en informeren. Zelf hou ik ook van kamperen en heb ik een eigen camper en boot waar ik vaak mee op pad ben!

Peter

Owner Onboarding Specialist

Ik hou van reizen en avontuur, bij Camptoo komen die twee leuk samen. Naast verre reizen maken vind ik kamperen ook erg leuk en heb ik natuurlijk mijn eigen camper ook te huur staan bij Camptoo. Voor mijn werk houd ik mij bezig met het vergroten van het totale aanbod op onze website en werk ik aan het optimaliseren van de processen hieromheen.

Mark

Product Owner

Als Product Owner help ik het Camptoo platform elke dag beter te maken voor huurders en verhuurders

Patrick

Backend developer

I love coding, development, learning new things and how something you write can be used by so many people and make their lives easier. At Camptoo, I feel I can do that, learn new things and influence the people using the website.

Kevin

SEA Specialist

Ben je toevallig op deze site gekomen via een zoekmachine? Goed zo! Hopelijk heb je gevonden wat je zocht, want ik werk dagelijks aan de vindbaarheid van alle content. Ik heb geweldige herinneringen aan de kampeervakanties uit mijn jeugd en vind het dan ook onwijs tof als ik andere mensen dat geluk kan bieden via Camptoo.

Robin

Full stack developer

Als developer help ik om de website voor iedereen beter te maken en complexe problemen op te lossen met coderen. I hou er van om positieve reacties te zien op de dingen die ik maak en van het samenwerken met ons team om het beste platform te creëeren.

Zoya

UX/UI designer

Als UX/UI designer ben ik bezig om de Camptoo experience te optimaliseren. Wat ik leuk vind aan het werk bij Camptoo, is het gevoel dat je het platform ziet verbeteren door de gezamenlijke inspanning.

Joshua

Front-end Developer

Als Front-end Developer hou ik er van om impact te maken op de gebruikerservaring met hetgaan waar ik van hou: coderen. Het is geweldig om te zien dat een paar lijnen code zo'n grote impact kan hebben op de Camptoo gebruikerservaring.

Frans Hoofwijk

Camper & caravan specialist

Ik hou van alles wat met het fenomeen campers en caravans te maken heeft. Al meer dan 20 jaar deel ik mijn ervaringen en probeer ik (nieuwe) camperaars en caravanners te helpen. Zowel op reis- als op techniek gebied. Dat doe ik op beurzen, evenementen en via Camptoo TV. Spreek me aan voor al je vragen!

Martijn Peeters

Co-founder & CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.