Over Camptoo

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een mobilhome of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of mobilhome kunnen huren of verhuren.

Ontmoet het Camptoo Team

Martijn Peeters

Co-founder, CEO

Ik hou van camperen, heb een hekel aan zoveel spullen die ongebruikt stilstaan en krijg er een kick van dat we met z'n allen duizenden vakantiegangers een toffe vakantie laten beleven.

Joep Roebroek

Co-founder, Full-stack Developer

Ik probeer de wensen van gebruikers en collega's om te zetten in handige functionaliteiten op de website. Ik werk bij Camptoo omdat ik iets wil maken wat de wereld positief verandert. Buiten mijn werk hou ik van verre reizen, ouderwetse gezelligheid met vrienden en klussen bij Solar Team Eindhoven.

Roel Sadza

Co-founder, Chief of Growth

Ik hou ervan om mooie dingen te bouwen, alles van lego t/m mooie functionele websites. Ik vind het geweldig om iets uit het niets creëren waar mensen echt iets aan hebben. Daarnaast ga ik graag naar festivals en op citytrips.

Merijn Wierenga

Brand Manager

Het liefste ga ik elke vakantie zelf met een campertje op pad, die vrijheid is zo'n geweldig gevoel! Dat gevoel wil ik graag delen en reizigers helpen het beste uit hun vakantie te halen.

Gerben Speelpenning

Full-stack Developer

Mijn interesses voor development, delen en duurzaamheid komen bij Camptoo perfect bij elkaar. Samen met mijn collega's hard werken aan verbetering van het platform doe ik dan ook met veel plezier!

Rianne Haasnoot

Customer Happiness

Al vanaf dat ik mij kan herinneren namen mijn ouders mij mee uit kamperen. Nu ik zelf een gezin heb doen wij dit ook. We hebben al heel veel campings en plekken in Europa gezien, en zijn van plan er nog veel meer te ontdekken. Als mijn eigen caravan stil staat verhuur ik deze ook via Camptoo! Ontzettend leuk om andere mensen ook te mogen verblijden met ons kampeergeluk. Verder help ik graag mensen waar nodig op een vrolijke en luchtige manier, en probeer ik problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Kevin de Mooij

SEA Specialist

Ben je toevallig op deze site gekomen via een zoekmachine? Goed zo! Hopelijk heb je gevonden wat je zocht, want ik werk dagelijks aan de vindbaarheid van alle content. Ik heb geweldige herinneringen aan de kampeervakanties uit mijn jeugd en vind het dan ook onwijs tof als ik andere mensen dat geluk kan bieden via Camptoo.

Jasper Lukkezen

Growth Hacker

Sinds jongs af aan hou ik van reizen en kamperen. Wat ik mooi vind aan Camptoo, is dat het platform het kampeerplezier voor zowel vakantiegangers als eigenaren vergroot. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk mensen dat te laten ervaren.

Niels de Greef

COO

Ik deel al jaren van alles, van mijn boormachine tot mijn auto, en ben een echte deeleconomie-evangelist. Ik heb zelf een autodeelplatform opgericht en ben nu superenthousiast bij Camptoo camper- en caravandelen nog makkelijker, leuker en veiliger aan het maken!

Anouschka Schepers

Customer Happiness

Reizen en mensen blij maken, daar word ik zelf gelukkig van! Bij Camptoo kan ik degene zijn die de telefoon opneemt of je mailtjes beantwoordt om je zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met plezier!

Brandon Fralc

Fleet Manager UK

I am an expert expat from Florida, USA. I have been traveling and camping since I was a wee little boy. Give me Mother Nature anytime. I am here to help you learn about listing your caravan or motorhome. I will make it very simple and a pleasure working with us.

Olivier Eising

Financieel medewerker

Vanuit mijn studie industrieel Ontwerpen heb ik een passie ontwikkeld voor Service Design. Gecombineerd met de leuke herinneringen die ik heb aan het “camperen” met mijn opa en oma voel ik mij helemaal op mijn plaats bij Camptoo!

Erik de Jong

PR Manager

Zou het niet gaaf zijn als iedereen wist hoe fijn het is om in een camper of caravan op avontuur te gaan? Mijn missie is het om potentiële huurders en verhuurders te infecteren met het Camptoo-virus, door samen te werken met magazines, bloggers en influencers, bestemmingen én like-minded bedrijven.

Natalie Poncin

Customer Happiness UK

I love being outdoors, to travel and to meet new people. I have travelled all over the world and met many interesting people. People are what makes me happy and I love to make others happy. Luckily at Camptoo that is my goal, to make people happy! I will help our travellers with any help they might need, so they can get the best out of their trip.

Peter Arkesteijn

Fleet Manager

Ik hou van reizen en avontuur, bij Camptoo komen die twee leuk samen. Naast verre reizen maken vind ik kamperen ook erg leuk en heb ik natuurlijk mijn eigen camper ook te huur staan bij Camptoo. Voor mijn werk houd ik mij bezig met het vergroten van het totale aanbod op onze website en werk ik aan het optimaliseren van de processen hieromheen.

Frans Hoofwijk

Camper Specialist

Ik hou van alles wat met het fenomeen campers te maken heeft. Al meer dan 15 jaar deel ik mijn ervaringen en probeer ik (nieuwe) camperaars te helpen. Zowel op reis- als op techniek gebied. Dat doe ik op beurzen, evenementen en via Camptoo TV. Spreek me aan voor al je vragen!

Thomas van Duijn

Content Creator

Als Content Creator van Camptoo bedenk en maak ik content voor onze blog, website, advertenties en sociale mediakanalen, voornamelijk voor het Youtube kanaal. Mijn doel is het maken van goede content. Content dat onze (ver)huurders inspireert, enthousiasmeert en informeert. Zodat zij met het onvervalste Camptoo-gevoel op pad kunnen gaan!

Patrick Attia

Developer

I love coding, development, learning new things and how something you write can be used by so many people and make their lives easier. At Camptoo, I feel I can do that, learn new things and influence the people using the website.

Stephan den Heijer

Customer Happiness Manager

Bij Camptoo ben ik verantwoordelijk voor het Customer Happiness team. Samen werken we er aan zo goed mogelijk al uw vragen te beantwoorden en te zoeken naar manieren dit in de toekomst nog beter te maken!

Danique Verhagen

Legal Customer Happiness

Bij Camptoo ben ik verantwoordelijk voor de dossiers waarbij juridisch advies gewenst is. In deze dossiers zal ik helpen met de bemiddeling tussen huurder en verhuurder om het gemakkelijker te maken voor beide partijen. Naast dat help ik u graag met basis support vragen betreft verzekeringen, schades en vragen rondom het gebruik van de website.