Over mij

Hallo
Wij Zijn Elly en Ronald Roos we hebben 2 prachtige dochters en 2 prachtige kleinkinderen
we zijn beiden groot gebracht met het kamperen dat is het mooiste wat er is vinden wij de vrijheid en het niet moeten de contacten met anderen mensen op Camping of de rust we zijn begonnen met een Tent daarna een vouwwagen en toen een caravan en nu een Camper deze keuze is omdat je makkelijker meerdere malen wanneer je maar zin hebt of en kunt fijn weg met de camper hij staat altijd klaar. we willen dit graag delen met mensen vandaar dat we via Camptoo de camper verhuren.

Beoordelingen

Heerlijke nette en praktische camper waarmee we een mooie tour hebben gemaakt. Wij vonden de camper vooral ook praktisch in de stad, de lengte maakt dat je net wat makkelijker kunt parkeren. Ronald kent de camper door en door en levert hem tip top bij je aan. Aanrader!
Het rijden met de gluckmobil camper was heerlijk soepel ondanks de grootte. Binnen was de camper compleet grote ijskast vriezer. De bedden slapen heerlijk. Genoeg ruimte voor de camperaars. Het contact met Ronald was goed. Kortom voor ons een perfecte vakantie.

Lees meer beoordelingen