Over mij

Zo vaak ik tijd vrij kan maken kampeer ik met mijn vriendin en/of met mijn twee kinderen in Nederland of omringende landen. We zien graag veel verschillende plaatsen en houden van het 'take it easy' karakter van de 'oude' Volkswagen bus. Maar mijn mooie complete 'kindvriendelijke' bus is ook voor verhuur beschikbaar. De vriendelijke en sympathieke huurders en de perfecte organisatie via Camptoo zijn mij in 2017 prima bevallen en daar ga ik dus in 2018 graag mee verder. Heeft u vragen dan hoor ik dat graag.

Beoordelingen

Na wat zoeken op internet vonden we via Camptoo deze leuke camper "De Witte muis". Het boeken was erg makkelijk en na een aantal weken begon ons avontuur met het ophalen van de camper. Na een goed ontvangst door Marien en de uitleg over de camper vertrokken we richting Frankrijk. Het reizen met de camper was echt leuk. De Camper was prima uitgerust. Al moesten we de eerste dagen wel een beetje wenen aan het rijden aangezien de Camper niet zo snel is als b.v een personen auto. Zodra we ergens aankwamen ging het dak omhoog en de luifel uit en konden we lekker genieten. We hebben in 14 dagen erg leuke campings bezocht en we gaan dit zeker nog een keer doen.
Een camper met klasse. De camper is gebruikt door twee volwassenen en een kind van 8. Ging allemaal prima. Het is uiteraard geen luxe camper maar alles voldeed.

Lees meer beoordelingen