Over mij

Zelf heb ik veel kampeerervaring opgedaan en trek er nog steeds graag met de Eriba op uit om een leuke omgeving te ontdekken. Toen de kinderen klein waren met een grote caravan voorzien van alle opties en luxe. Nu ze zijn uitgevlogen wat meer terug naar de basis en het echte - misschien een beetje nostalgische - campinggevoel. Vandaar mijn voorliefde voor de Eriba die door het hefdak voor mijn gevoel mooi de voordelen van de caravan en de flexibiliteit van een vouwwagen/tent combineert.

Beoordelingen

De vakantie met de Eriba Pan was helemaal top! Het is een leuke handige caravan. Hij heeft verbazend veel opberg ruimte. We hebben de caravan steeds in slaapindeling gebruikt en steeds buiten gegeten met de meegeleverde tafel en twee luxe stoelen. De inventaris is echt overcompleet, aan alles is gedacht zelfs waslijn en wasknijpers. Bij het in ontvangst nemen van de caravan hebben we nog besloten wat extra zaken achter te laten omdat we die toch niet zouden gebruiken (gas bbq etc.). De verhuurder is ook zeer geschikt en relax. Afspraken maken ging erg soepel. Het was een heel geslaagde vakantie.
We hebben een fantastische vakantie gehad met de geweldige Eriba van Frans. De caravan is prima onderhouden en wij gaan hem volgend jaar zeker weer huren. Ook het contact met de eigenaar was heel fijn.

Lees meer beoordelingen