Mijn camper

Over mij

Pura Vida! Een woord dat 'geniet' betekent. En dat is wat voor ons de camper vertegenwoordigt. Genieten, van de natuur, de vrijheid, onderweg zijn en tegelijkertijd thuis zijn. Want met deze goed uitgeruste camper, ontbreekt het aan niets. Wij hebben deze camper onlangs gekocht om onze dromen te realiseren; grote en kleine vakanties ver weg en dicht bij. Maarten is de handyman met verstand van auto's en techniek. Carla is de reiziger en heeft veel van de wereld gezien maar nog niet zoveel met de camper. Samen vullen we elkaar mooi aan in onze camper dromen en plannen. We zijn nette, gastvrije mensen van begin 50 die onze camper met plezier ter beschikking stellen aan mensen die tevens dromen van het pure genieten. Mi casa es su casa en dat geldt ook voor het delen van onze camper. Hopelijk waardeert u deze gastvrijheid.
Wij zijn zelf de afgelopen jaren veel in Spanje geweest, en in Zuid Frankrijk. Onze grote droom voor de toekomst is om nog eens met een camper de Pan American Highway af te reizen! Met onze Adria beginnen we maar eerst met voorpret en 'warmdraaien'.

Beoordelingen

Carla en Maarten,

Wat hebben jullie een supercamper. Een parel om mee te rijden en een briljant om in te wonen. ons doel was het ardennenoffensief en we zijn dus lekker door de Ardennen gereden, de camper kon het allemaal prima aan. ‘S nachts was het nog wat koud (maart18) dus af en toe de kachel aan en de camper was snel comfortabel warm. de doiche is zeker een aanrader maar let dan wel op je water voorraad. Kortom heel erg genoten en we waren blij dat we jullie eerste huurders waren (reisboek) Jullie zien onze volgende reservering wel tegemoet !
Carla en Maarten zijn hele aardige mensen. We kregen zelfs een welkomstpakket (koffie/thee/chocolaatjes). De camper is helemaal top en heeft een heel complete inventaris. We hebben echt genoten en als we weer een camper willen huren, kloppen we eerst bij hen aan

Lees meer beoordelingen