Over mij

Wij kunnen genieten van de mogelijkheden die een camper biedt. We beseffen dat dit een voorrecht is en we gunnen ook anderen deze mogelijkheid. We delen daarom ook onze camper. Daarnaast is het een welkome aanvulling om de camper financieel in topconditie te houden.

Beoordelingen

Het contact met de eigenaren hebben wij als zeer prettig ervaren. Reageerden vlug op onze mails met vragen en we mochten vooraf aan de huurperiode de camper komen bekijken, we werden gastvrij ontvangen en kregen direct een uitgebreide uitleg over het hoe & wat van de camper. Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper zouden weggaan, dus dit was voor ons heel prettig.

Onderweg hadden we een paar vragen, vaak over het werken van het een of ander, en daar hadden we zonder problemen telefonisch of per what's app contact over, fijn! Werd zeer gewaardeerd door ons!

De camper zelf is voorzien van ruime informatie over plekken waar je heen kan gaan, maar was ook overcompleet aan huisraad, stoelen, tafel, servies, tv, etc.

Wij zijn 19 dagen weggeweest in Frankrijk samen met onze twee jarige dochter, en het was een onvergetelijke ervaring die we graag nog eens over gaan doen ( maar wie weet dan met een eigen camper? ;-) Zo niet, dan hebben we een heel goed alternatief in deze camper gevonden)

Het was een geweldige camper om mee op reis te gaan, ziet er allemaal erg mooi uit en er ontbreekt niets.
Heerlijk broodjes afbakken in de oven van deze camper is echt luxe!
Kortom een super vakantie gehad met de Laika.

Lees meer beoordelingen