Over mij

7 Jaar geleden hebben wij voor het eerst ontdekt hoe leuk en makkelijk het is om met een camper rond te trekken.
Vooral de vrijheid die je beleefd zonder vooraf een campingplaats te moeten bespreken en in spanning te zitten of het op dat moment op die plaats mooi weer is.
Wij gaan meestal ongepland op reis en reizen naar het mooie weer toe. Zo hebben we al heel wat mooie locaties gehad en veel landen bezocht.
Kortom wij zijn aan onze camper verknocht en hopen er nog heel lang van te kunnen genieten.
We gunnen het anderen ook om aan deze vrijheid te proeven door onze camper te verhuren.

Beoordelingen

Chiel
29/06/2018
Voor onze eerste camper-vakantie viel onze keuze op de camper van Hans. Hans reageerde snel op ons verzoek en n afspraak om nader kennis te maken was snel gemaakt. Camptoo had de contractuele en financiële afhandeling prima verzorgd.
We werden hartelijk door Hans en zijn vrouw ontvangen en ervaringen en tips werden onder t genot van n cappuccino gedeeld. Hans nam uitgebreid de tijd om zijn camper uit te leggen. Zoals op Camptoo omschreven bleek de camper in praktijk ook te zijn: n complete, schone en goed uitgeruste wagen. Op de dag van vertrek nam Hans weer alle tijd om uitleg te geven, de camper was voorzien van een verrassingspakketje met n lekker flesje wijn. Gewapend met door van Hans gekregen aanvullende reisboekjes kon de reis langs de Moezel met gerust hart beginnen.
En het is een heerlijke relaxte vakantie geworden. De camper reed fantastisch en voelde zeer betrouwbaar, heerlijk zittende captain chairs, cruise control en achteruitrijd camera maakte de tour zeer ontspannen. Bij kruissnelheid reed de camper lekker rustig, maar er was genoeg power om snel te kunnen inhalen of n 14% berghelling (was niet gepland;-) ) te nemen. Wat ook belangrijk punt bleek, de camper heeft een zeer korte draaicirkel wat parkeren etc zeer eenvoudig maakt. Kortom de zeer betrouwbare en compleet uitgeruste camper en een uitermate vriendelijke en behulpzame eigenaar maakte onze vakantie tot een onuitwisbare herinnering met n verzekerd camper-vervolg! Bedankt Hans en Elly
Jacqueline
21/08/2018
Hallo, ons verblijf bij festival Lowlands zit er weer op, en mede dankzij Hans hebben we ook kunnen gaan, want de vorige camper die wij gehuurd hadden, daar was de motor van kapot gegaan bij de vorige huurder, en kon in 2 dagen niet meer gemaakt worden, wij dachten dat het niet meer zou lukken om nog een andere camper te huren, maar Camptoo is gaan zoeken voor ons, en kwam uit bij Hans, die had nog precies die dagen zijn camper vrij tussen twee huurders in. Eigenlijk mocht normaal gesproken de camper niet mee naar festivals, maar Hans heeft voor ons toch het groene licht gegeven (na uitleg verhaal van Camptoo) en daar waren wij natuurlijk heel erg blij mee! Een hele fijne camper voor 4 personen, het is allemaal top gegaan, en we hebben genoten! Hans nogmaals bedankt, en misschien tot nog een keer!

Lees meer beoordelingen

Hulp nodig?

Bel ons op: +32 78 48 07 68


ma - za van 09:00 tot 17:30 uur

Veelgestelde vragen ›

© 2014 - 2021 - Camptoo NL B.V. - KVK 74608037 - BTW NL859966252B01